Spänning


Håller just nu på att läsa Mons Kallentofts deckare om Malin Fors. De är i särklass de bästa deckarna jag någonsin läst. Han skriver på ett väldig speciellt sätt och man fastnar verkligen för dem. Så läs, läs, läs för de är sjukligt bra!

Kan man få nog av det?

Nej jag tror verkligen inte det. Vinrött håller sig kvar i höst och vinter också. Speciellt konstigt är väl inte det för färgen känns ju som hösten själv. Passar perfekt till den svarta skinjackan eller varför inte något marinblått? Vinrött matchars mirakulöst till nästan vilken färg som helst. Mysigaste färgen som jag absolut kommer välja under höstens kyliga och gråa dagar.

Taco kväll

 
Dagen i går avslutades med en mysig taco kväll tillsammans med Linnea. Mycket prat, ångest för skolan redan och skratt.
Idag har jag varit i Vimmerby mitt på dagen och tittat på Ida när hon spelade cup. Det är väl ungefär vad denna dagen har gått till att göra.
Det är slut på mitt latande i morgon har jag bestämt. Dags att gå ut och röra på sig och ta tag i livet. Mitt sommar jobb börjar även i morgon. Jag är dock inte taggad för att jobba tre veckor och sen börja skolan igen. Det känns inte speciellt kul för det börjar redan kännas som om sommarlovet är över. Jag försöker tänka positivt men nja det går inte så bra ;) Jag hoppas verkligen jag kommer trivas de här tre veckorna fram över och att det faktiskt blir kul. Detta är mitt förta sommarjobb någonsin och jag måste erkänna att det är lite nervöst. Men det blir säkert bra. Ni får ha det bäst så hörs vi. Puss.

Natural

 
Har fått så känslig hud under ögonen. Vet inte om det är att jag bytt mascara eller vad det är men det har inte blivit någon make-up på några dagar nu. Är väldigt rädd för att bli allergisk eller liknade. Det är inte värt det. Men skönt är det att gå utan och ha lyxen att kunna klia sig i ögonen ;) Men dock så måste jag erkänna att i längden brukar jag känner mig lite blek.
Har spenderat eftermiddagen med mormor och mamma. Ätit någon fisk soppa med gurka i som mamma ville prova att göra. Faktiskt riktigt gott men jag var lite skeptisk till gurkan för det kändes lite mysko att ha i soppa.
Just nu sitter jag och kollar på någon film på trean. Kan väl inte säga att den gett något större intryck för jag vet inte vad den heter och knappt vad den handalar om men jag ska väl återgå till mitt tittande ändå. Puss.
  

Made some salad


Har precis ätit lite lunch. Gjorde en snabb sallad med kyckling och krabbstick. Gott och smidigt när man är själv hemma. Ida spelar fotbollscup så alla är och kollar på henne. Jag ska följa med på söndag och kolla hade jag tänkt men fotboll 3 dar i rad... nej tack. Så jag är hemma och njuter av min sista lediga dagar. På måndag börjar mina tre veckors sommarjobb och sen har jag 4 dagar ledigt innan skolan börjar. Haha usch inte så konstigt kanske att jag har ångest. Nästa år ska jag vara ute i god tid och söka. Jag var inte det i år så fick ta vad som fanns så det blev äldrevårdsomsorgen. Är lite skeptisk till det men det ska väl funka.
Jag har fixat lite hemma nu på förmiddagen och snart kommer mormor hit. Det ska bli kul att se henne igen. Hoppas ni har en bra fredag. Puss. 

Ego

Blev inte så mycket uppdatering i går för att jag helt enkelt inte hade något att skriva om. Ingen inspiration alls och såna dar har man ju också. Kollade i alla fall på denna filmen i går. Ego. För alla er som är som jag och inte kan få nog av romantiska filmer. Titta på den för den är sjukt bra.
 

What a look... nja

 
Jag var bara tvungen att proven detta. Har sett så många som har tagit kort på sina ögon och gjort sån här bildserie. Det har sett så himla fint ut. Men mitt resultat blev väl inte riktigt i klass med hur bra jag hade föreställt mig att det skulle bli. Nu har jag i alla fall provat det och kommit fram till att nej jag ska inte göra om det här haha ;)

Ivyrevel

 / Topp från Ivyrevel / Shorts och ringar från GinaTricot / Armband från Bikbok och bästavän / Öronhängen från HM
Älskar verkligen denna toppen från Ivyrevel. Så himla fin är den!
 

Sommar lat

Har kommit in i någon slags sommar lathet. Orkar inte göra så mycket och vill inte göra så mycket heller. Kan väl ha att göra med att jag börjar sommarjobba nästa vecka och jag känner lite ångest. Men jag tror faktiskt jag är i lite behov av rutiner nu så att jag inte bara slöar resten av sommaren och att tjäna lite pengar skadat ju inte heller.
Just nu sitter jag och fixar lite med bloggen och i kväll får jag äntligen åka ut till stallet igen. Okej det var bara en vecka sen sist men att bara vara hemma och veta att man inte får åka till stallet är frustrerande. Men tyvärr blir det nog ingen ridning förens nästa vecka för jag är fortfarande lite rädd om tån. Men att bara få fixa och pyssla i stallet är alltid lika mysigt. Har tagit lite bilder med min topp från Ivyrelev som kommer upp senare idag :) Puss.

23/7 - Emma

 
Jordgubbar kan man få nog av dem? Nej jag tror inte det. Har ingen aning om hur många liter jag har ätit denna sommaren men det är ofantliga mängder. Bästa frukosten i världen helt klart. Just nu sitter jag vid datorn och redigerar bilder. Eller jag bloggar på en dator och redigerar bilder på en annan. Den nya datorn kan jag inte redigera bilder i det program jag vill än. Men den är i alla fall sjukt mycket bättre än den gamla. Så småning om ska jag väl kunna göra allt på den. 
Solen skiner fortfarande ute men det verkar bli väderomslag så det är bäst att vara ute och njuta så mycket som möjligt. Har suttit i skuggan och läst min bok i nån timma innan. Har börjat på andra delen av Mons Kallentoft. Älskar sättet han skriver och sjukt bra böcker är det.
Tydligen har jag namnsdag idag också vilket jag inte hade en aning om. Så jag blev lite förvånad när först farmor ringde och sa grattis. Haha trodde hon skämtade först för jag var nästan helt säker på att jag inte fyllde år ;) Brukar aldrig komma ihåg sånt med namnsdagar och är det någon som kommer ihåg så är det just farmor och mormor. Åh de är för söta. Men ha en bra tisdag och glöm nu inte att säga grattis till alla Emmor ;) Puss.

BEST SONG EVER

 
Idag är det absolut ingen vanlig dag för idag är det tre år sen One Direction blev en grupp!! Det ska firas stoort idag med Linnea. Det har vart tre år med så mycket lycka och glädje. Jag vet att det är många som inte fattar det här och hur mycket de faktiskt betyder. Men jag ska inte dra en hel bok av massa djupa ord ;) Utan idag ska bara firas precis som alla andra miljoner directioners där ute. Igår kom även musik video till deras nya låt best song ever och ni måste bara kolla in den. Sjukt bra och låten ja det är bara the best song ever!!

Kleinblått


Höst modet börjar dyka upp lite här och var just nu. Trotts att det känns alldeles för tråkigt att redan tänka på att hösten närmar sig så är det omöjligt att låta bli att kika på vad hösten har att erbjuda. Enligt mig är det de bästa säsongen på hela året inom mode och kläder. Just nu är den här trenden min favorit. Blåa nyanser i överflöd. Det har synts mycket på catwalken och man kan väl säga att det är höstens it-färg för i år. Den här färgen kommer verkligen värma i höstmörkret och jag älskar det. Kleinblått tackar vi ja till!

Rawrr


/ Klänning från HM / Armband och halsband från BikBok / Ringar från HM / Skor från Gina Tricot /
 
Ni får ursäkta mina fula bakrunder men som man brukar säga "man tager vad man haver" ;)

Picknick

 
Hade en himla bra kväll med Linnea igår. Vi köpte med oss lite pastasallad och frukt och satte oss ute i allt det gröna och åt. Skrattade så tårarna rann och bara njöt av en riktig sommarkväll. Sånt som man faktiskt borde göra oftare. 
Nu har kusinerna precis dragit vidare. Killarna hittade call of duty i går och har knappt kunnat slita sig så vi har spelat det hela morgonen. Det var ett tag sen jag spelade så det var himla kul faktiskt. Elin, Ida och mamma har åkt ner och badat. Jag där emot får sitta hemma för bada funkar inte riktigt med min fot just nu. Så surt är det. Annars så är det inte mycket som sker just nu. Ska titta på fotbollen senare och sen får vi väl se vad som händer. Puss.

Undressed

 
Har ni inte redan hört denna så är det dags nu!

Back


Hej igen! Min dåliga uppdatering har berott på mitt dåliga humör. Min tå har dunkat och gjort ont vilket har gjort att jag har känt mig sur och trött. För det mesta har jag bara velat krypa ner i sängen med två Alvedon och inte göra någonting. Jag har hunnit med att läsa två böcker i alla fall så något har jag åstadkommit dessa dagar. Men nu verkar det vända. Min tå gör inte lika ont längre och humöret har vänt. Jag har till och med haltat ut och tagit kort på dagens outfit. Ni får se den senare i dag eller i morgon.
Idag kommer mina små kusiner hit. De ska "mellan landa" här på vägen mot östkusten för semester. Jag ska även träffa Linnea en sväng efter att hon jobbat. Ja idag känns det bra. Puss.

Det gör lite ont

 
Såhär med foten upplagt har jag spenderat dagen. Inte riktigt vad jag planerade när jag vaknade i morse kan man säga. Först skulle jag ridit min medryttar häst och sedan åkt till Aneby och ridit adenner. Men jag kom inte längre än till första stallet. Jag var på väg ut till manegen när jag klantigt vred foten i fel riktning så att hästen trampade på den. Har blivit trampad ett antal gånger tidigare men denna gången lyckades jag slita bort stortås nageln. När jag tog av mig ridstövlen var det blött av blod längst fram. Så jävla typiskt. Jag som hade massa ridning framför mig och istället blev det inget alls. Fått ligga hemma och göra absolut ingenting. Jaja nu får vi se hur länge jag ska gå på det här. Det lär i alla fall ta ett par månader innan naglen växer ut igen. Just nu spänner det fy helsike när jag trampar ner hela foten så jag haltar fram. Men det går väll över om några dagar så jag kan gå ordentligt igen och hoppa upp på hästryggen. Nu ska jag ta Alvedon och sova bort dunkandet i foten hade jag tänkt. Puss.

The sun is shining

 
Solen skiner och himlen i blå. Ligger just nu på stranden och steker efter en god lunch på golfrestaurangen med familjen. Lite vardagslyx såhär en onsdag. I förmiddags överningskörde jag med pappa. Det går bättre och bättre men det är väldigt mycket att hålla koll på i början. Jag orkar inte köra mer än 1 timme för sen är jag helt slut i huvet av allt koncentrerande. Nä nu ska jag ta fram min bok och sola vidare. Puss.

Björn Borg

 
Min nya lilla Beauty. En vit Björn Borg plånbok med guld detaljer som jag köpte i Göteborg. Stilren och fin. Jag bara älskar den!!
 

Best Friends

Har haft två himla mysiga dar med Linnea. Äntligen är hon hemma igen! Vi har bara myst runt, pratat och ätit massa glass och godis (självklart) haha vi bara måste tjocks oss när vi är. Fick detta fina armband nedan av henne i födelsedags present. Så himla fint är det och jag ska bära det med stolthet ;) Fick även världens finaste One Direction skal som jag nästan dog när jag öppnade för att det var så fint!! Måste lägga upp det här någon dag.
Annars har det inte hänt så mycket. Var och red innan idag och så har jag kollat på sverige-italien nu. Så har de två senaste dagarna sett ut för mig. Hoppas ni haft det bra med.Puss.
 

EM Sverige-Finland


Den här Sverige tröjan drogs runt hela arenan. Över...
...under ;)


Det var sjukt häftigt att se. Trycket inne på Gamla Ullevi var enormt och vilken match! Jag kan erkänna att ett litet fotbollsfan har börjat gro i mig ;)

Week.END


Sommaren är i gång för fullt i Göteborg. Det bara kryllade av människor och speciellt nu när det är EM och Gotia Cup samtidigt. Var man än vände sig såg man Sverige fans och fotbollslag från alla möjliga länder (inte för att jag klagar. Snygga fotbollskillar är inget jag stör mig på precis;) ) Det hände även väldigt mycket runtomkring allt vilket var väldigt kul.
 
Vi har bott på ett litet mysigt hotell vid Scandinavium som heter Onyxen. Vi bor nästan alltid där när vi är i Göteborg och jag rekommenderar det verkligen. I lördags gick vi runt i Göteborg bara och gjorde inte så mycket innan kvällen och EM matchen. Idag däremot har det shoppats så mycket att det har värkt i fötterna och benen och sjukt mycket handlat blev det. Jag har shoppat som en galning. Köpt allt från skor till jeans och så mycket annat. Lovar att ni ska få se allt så småningom. Nu sitter jag hemma i min säng igen och är så sjukt trött. Bäst att jag går och lägger mig nu innan jag somnar med datorn i knät. God natt. Puss.
 
En massa gratis Cola bjöds det på överallt vilket jag älskade!
Alla flaggor från Gotia.

Stripes

/ Byxor Cubus / Topp Gina / Skor DinSko / Väska köpt på Grand Canaria / Ringar Lindex, Smycka och köpt på Gotland / Armband Lindex och BikBok /
 
Outfit från veckan.
 

Vi är svenska fans allihopa...

...jag undrar hur många gånger jag ropad det i går. Hahah jag är väl egentligen inget fotbollsfan precis. Det är i och för sig alltid kul att se Sverige men i går gick jag all in för det kan jag säga. Så sjuk kul var det och 5-0 blev det. Häftigt. Ska göra ett inlägg med lite bilder som jag tog på måndag :) 
 
 
I går kväll somnade jag som en stock efter matchen och ett snabbt stop på McDonalds. Men upp vid 9 blev det trotts allt men då väntade en  hotell frukost så det var helt klart värt det. Nu blir det en dags shopping! Puss.

Victorias's Secret


Här är min parfym och lotion från vs som jag fick i födelsedagspresent. De luktar så gudomligt gott av vanilj och kokos. Man kan verkligen inte få nog av dem!

Göteborg

Godmorgon på er! Blev väckt kl 8 idag vilket var alldeles för tidigt. Var så sjukt trött att jag nästan kunde gå och sova. Men sitter just nu i bilen på väg till fina Göteborg. I kväll blir det EM Sverige-Finland och i morgon väntar massa shopping. Kommer bli en riktigt bra helg.
 
Hoppas ni inte missat att jag bytt header. Vad tycker ni? Själv gillar jag den. Vet inte om den är bättre än den förra men lite förändring behöver man. Annars blir det för tråkigt. Puss.
 

Sweet sixteen

Haft en så himla bra födelsedag! Ätit en massa tårta och jordgubbar i mängder. Varit på Sunrise med familjen och farmor och farfar. Sjukt gott som vanligt. Fått så himla fina presenter och är så nöjd med allt. Fick min topp från Ivyrevel som jag sak visa en annan dag ;) Den är super fin!! Sen fick jag en fransväska som också kommer i ett annat inlägg. Victoria's Secret parfym och lotion, en mascara, öronhängen, hörlurar, mobil skal med 1D på, Solo prenumeration och pengar. Jag har inte saknat något i dag.
 
Det bästa med hela dagen var ändå att få köra bil! Jag har längtat efter detta sen jag var typ 8 år. Haha så det var en stor dag idag ;) Jag och pappa åkte ut till ränneslätt och körde. Hur kul som helst var det och det gick faktiskt riktigt bra (Okej jag råkade sätta på vindrutetorkarna några gånger istället när jag skulle blinka men...) haha. Nu ska jag i alla fall köra varje dag tills jag kan ge mig ut på vägarna.
 
Jaha så nu är ja 16. Det är sjukt hur fort tiden går egentligen. Det var ju inte länge sen man var så liten som på bilden längre ner. Min 16 födelsedag har i vilket fall som helst varit underbar. 12 Juli. Den bästa dagen på året <3
 
/ Detta fick jag av min farmor och farfar. I'm just chilling in the bollhav på mcdonald's hahah /
 

All you need is music


De här räddar många dagar och stunder <3

Godmorgon


Vaknad med så himla bra humör idag. Kanske kan ha att göra med att jag fyller år i morgon men jag vet inte ;)
Hade en himla mysig dag med Matilda i går i alla fall. Hon hade köpt glass och jordgubbar som hon satt flaggor i till mig. Så himla gulligt. Så vi satt och pratade och åt magosorbet med jordgubbar. Det var en ny kombination men sjukt gott var det. Var även hos doktorn en sväng. Jag har sjukhusskräck kan man säga. Hatar allt oss har med doktorer och sjukhuset att göra. Försöker hålla mig borta så mycket jag kan. Men det tog typ 10 min så var det över så det var lugnt. Men jag tänker alltid det värsta. Haha jaja men idag ska jag fixa lite och fortsätta med mitt målande tror jag. Ha en bra torsdag. Puss.

Make it classy

 

/ Från HM /

GinaTricot /

En sån här grå och regnig dag har man väldigt lätt för att börja tänka på hösten vilket är precis vad jag tyvärr gör. Men jag har tänkt införskaffa mig en kavaj av något slag att ha till hösten. Jag vet inte än vilken färg eller modell men jag har kollat runt lite och hittad e dessa 3 i olika färger som jag tänkte tipsa om. Tycker de är riktigt fina och en kavaj känns för mig som ett måste i höstgarderoben i år. Men som sagt vet jag inte riktigt vad jag är ute efter än. Vi får se. 

10 saker att älska just nu

1. Varma sommarkvällar
2. Doften av nyklippt gräs
3. Känslan av varm luft mot huden
4. Det gröna ute som får allt att se så mjukt ut
5. Jeans kortbyxor och sommarklänningar
6. Smaken av jordgubbar
7. Högar med böcker
8. Stekande sol
9. Bruna ben
10. Solglasögon
 
  
 

And out in the rain


God morgon! Fick vakna till nybakade frallor som mamma vart nere och köpte på stan. Så det blev en god sommarfrukost med frallor och en massa jordgubbar. Ja då mår man kan man säga. Tyvärr har himlen precis öppnat sig och släppt ner en flod av ösregn lagom till jag ska ut. Så typiskt. Men nu ska jag strax hoppa på cykeln och cykla till Matilda i vilket fall som helst. Ha en fin dag i regnet. Puss.

Tisdag

 
 
Sitter här i min otroligt heta målatröja. Har jobbat flera timmar i trädgården med att måla och rensa klart i landet. Men nu ska jag spara det sista målandet till ikväll och bara chilla lite och vräka i mig jordgubbar. Jordgubbar är som en drog för mig på sommaren. Kan bara inte sluta äta hur många som helst ;) Annars idag har jag även hunnit med stranden och biblioteket en sväng. Så har min tisdag sett ut. Nu hade jag tänkt dra på mig bikinin och sätta mig ute och sola. Har hört att det ska regna en massa i morgon så det är bäst att passa på. Puss. 

Olivia Palermo


Olivia Palermo: mönster drottningen och den mest stilsäkra kvinnan på jorden enligt mig. Hon har en fantastisk känsla för kläder och mode och är för mig en stor inspiration. Så fort Olivia Palermo är i bild är det bara att luta sig tillbaka och inspireras. 

Sommarvärme

 
Idag har jag legat vid sjön med familjen hela förmiddagen och badat och solat. Sommarvärmen är vekligen här på riktigt nu och det känns ju helt underbart. Hela eftermiddagen där emot har jag spenderat i trädgården och jobbat. Först tvättat lekstugan för att kunna måla den i morgon och sedan rensat landet som nu var helt igen täckt av ogräs och klar är jag inte än. Det tog några timmar men vid 7 tog jag och Elin på oss löparskorna och Ida tog cykeln. Sen sprang vi ner till sjön och tog ett kvälldopp och det var riktigt härligt. Det är alltid så mycket enklare att springa när man har ett mål. Tyvärr har jag inte kommit igång med springningen i år som jag hade velat. Men jag känner inte riktigt att jag hinner med det men jag ger mig ut då och då. Det är ju bättre än inget i alla fall. Just nu sitter jag här framför datorn och käkar fil. Snabb och smidig kvällsmat ;) Puss. 

Hiss


Trodde aldrig att jag någonsin skulle köpa mig en mobilväska. Jag har alltid tyckt att det har varit otroligt fult. Men så hittade jag denna svart mobilväska med runda silvriga nitar på marknaden i Visby och plötsligt var bara tvungen att ha den. Den är snygg och hur smidig som helst att ha med sig sådan dagar när man har kläder utan fickor. Just denna är även väldigt enkel att matcha med. Så ja, jag hissar mobilväskan.

Over the water


Dagen har tillbringats vid sjön utanför Halmstad med kusinerna. Det har vart himla mysigt att träffa mina små lintottar till kusiner. Vi träffas inte så ofta eftersom vi har en bit och åka så det är lika kul varje gång. Trotts att de bara är mellan 3 och 8 så är det redigt vilda så många lugna stunder är det inte. Vi har badat och min morbror tog med sig båten och ringen så vi kunde åka efter. Har aldrig gjort det innan men har alltid velat testa. Sjukt kul var det och jag vet inte hur många gånger vi åkte. Min morbror gav sig attan på att få av mig och Elin. Vi bokstavligt talat flög över vågorna hit och dit, guppade och snurrade. Haha som vi skrek ibland och i vissa stunder var jag säker på att vi skulle välta eller flyga av men vi lyckades hålla oss kvar. Vi drog däremot till oss ganska mycket uppmärksamhet då vi åkte precis utanför badbryggorna så plötsligt hade vi massa publik på bryggan som stod och tittade. Haha ja en riktig uppvisning var det emellanåt ;) Har verkligen haft en sjukt kul dag!
 
Nu är jag hemma i Eksjö igen. Trött som bara den så det blir väl att krypa ner i sängen strax men ska väl orka med att titta på ett avsnitt av The Vampire Diaries innan jag somnar. Gottnatt på er. Puss.
 
 
 

New bracelets

 
Jag shoppade loss i Visby kan man säga och här är ett av min fynd. Coola armband i både guld och silver som jag införskaffat från BikBok.

Hos mormor

I morse var jag och red. En helt annan häst var det idag än i onsdags då jag flög runt lite på banan då hon tyckte det var mycket roligare att skutta och bocka. Koncentrationen var inte så bra precis. Men i dag var hon himla fin så dagen började bra.
 
Sitter just nu i soffan hos mormor. Är sådär mätt som man alltid är här av allt man får och äta ;) Vi har bakat bröd och spelat lite kubb med kusinerna. Mamma och pappa är på Gyllenetider. Mamma är ett stort fan av dem och att se dem i både deras och hennes hemma stad var ett måste. Hon lyckades få biljetter förra veckan och så glad hon va. Haha, ja det var ganska kul att se faktiskt ;) 
 
Det är alltid lika härligt att vara här på landet hos mormor och i morgon ska vi träffas hela släkten och fira alla sommarbarn. Så då blir det mormors gudomligt goda tårta! Mums.
 

I think it's time for you to find me

/ Jeans Crocker / Topp, Öronhängen & Armband BikBok / Ringar från Lindex & marknad i Visby / Skor DinSko /
 
Från min shopping i Visby ;)

Idag...

/ Har haft på mig min nya topp från BikBok idag /
 
Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag.
Jag har vart i Nässjö hos farmor och farfar. Ätit mat och fikat tårta. Riktigt gott och det var kul att se dem igen. Det var ett tag sen nu. Kl. 4 tog jag bussen hem och träffade Linnea. Jag ska ju iväg morgon och hon ska också snart iväg igen så vi var hemma hos henne och myste i några timmar. Sen var det att säga hejdå vilket har blivit alldeles för många gånger nu den senaste tiden. Usch det är verkligen inte kul. Jag gick hela vägen hem och det tog en timma för jag fick så himla mycket skoskav. Gå vänliga skor är väl kanske inte något jag brukar prioritera riktigt så jag fick gå barfota sista biten. Wohow, vad jag var sådär lagom glad när jag kom hem.
Nu sak jag sätta mig och läsa och bara slappa för det tycker ja att jag är värd efter min helvetes promenad hem.
 
Imorgon ska jag rida på morgonen och sen åker jag mot Halmstad! Ska bli himla gött. Puss.

Raukarna

Det finns inget som slår kvällarna vid raukarna. Det är häftigt att bara sitta där bland alla miljontals år gamla stenarna och klipporna och se solen gå ner. Då känns livet sådär underbart.

Antagen


Fick idag mitt brev om att jag har blivit antagen till natur. Även att jag nästan var helt säker på att jag skulle komma in kändes det ändå skönt att få det bekräftat. Tänker alltid: tänk om jag inte kommer in och tänk om... Men nu är jag antagen och det känns skit bra. Ser jätte mycket fram emot gymnasiet. Det ska verkligen bli skit kul. Nya människor och ny skola. Mycket plugg blir det men de är jag förberedd på ;) Framtiden ser bra ut just nu :)

Fårö 2013

Veckan på Fårö i år var helt fantastisk. Till skillnad från förra året, då det regnade mer eller mindre hela veckan, hade vi sol och värme. Stranden låg vi på nästan varje dag. Havet var dock lite kallt men badade gjorde vi alla fall.
Jag vet inte hur många bullar jag har ätit från Sylvis döttrar. Men jag skojar inte. Det finns inga så goda bullar som Sylvis gör! Det är sjukt jag skulle nog kunna äta dem till jag dör. Det har även blivit en hel del chips och godis med. Lite för mycket så jag hade lite dåligt samvete men vi gav oss ut och sprang några dagar med så det vägde väl upp sig ;)
 
I år så red jag, Elin och mamma islandshäst och jag kan säga att det nog var en av de mysigaste och roligaste saker jag gjort. Att se Fårö från hästryggen var väldigt annorlunda för man fick se platser som man annars aldrig hade gjort. Vi töltade längs havet och galopperade så fort benen bar. Det var riktigt häftigt. Vi gick även med hästarna i havet. Det var lite mulet den dagen men solen kikade fram lite och färgade havet helt silvrigt. Så långt ögat kunde nå var det bara ett silvrigt hav. Det var precis som man har sett på alla broschyrer och bilder. Det är något jag aldrig kommer glömma.
 
Det finaste med hela Fårö är nog ändå raukarna. Inget går upp mot kvällarna där. Har gjort ett eget inlägg med bilder från det.
 
I Visby var vi två dagar. Vi shoppade, åt på restaurang och sen började Almedals veckan så vi var där nere och kollade på allt folk men det var inte riktigt min grej med all politik.
Jag har bara njutit hela veckan tillsammans med Hannes och Alexander. Vi har haft skit kul som alltid och nu är det sommar på riktigt. För det är ingen sommar utan Fårö <3
Vi smög in i en fårhage och tog en springtur genom kosshagen ;)
 
 

The stable

Jag är redan uppe (skit trött...) och redo att åka till stallet. Var så länge sen jag var ute hos henne nu och red så det ska bli mysigt att få gå i stallet i några timmar. Efter ska jag packa upp lite och fixa klart inläggen om Fårö. Även packa upp mina shopping fynd från Visby som jag ska lägger upp under veckan ;) 
Senare i eftermiddag kommer Linnea! Som jag har saknat henne. Så min dag är full späckad precis som dessa tre veckor framöver. Ska åka iväg till Halmstad och Göterborg och sen fyller jag år med (då blir det bilkörning! ;)  Ja juli är den bästa månaden på året och det ända som saknas nu är redig sommarvärme här hemma. Puss. 

Insta week

 

/ 1. On my way / 2. Påväg för ett dopp i havet. / 3. Har precis ridit Islandshäst i Fårös vackra lansdskap. / 3. Dags för beachen. / 4. <3 / 5. Goa bilder från raukarna med bästa pojkarna /
 
Kom hem idag från min fantastisk vecka på Fårö. Har bara varit ledig och slappat. Här är det bilder jag har lagt ut på instagram under veckan. Fler bilder och lite om vad jag har haft för mig under min blogg fria vecka i paradiset kommer framöver. But now i'm back! Hoppas att ni haft ett fint sommarlov hittills! Puss.
 
Följ min insta: E_MMA_KARLSSON

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS