Sommarkväll

 
Ikväll har det vart en riktig sommarkväll. Varmt och härligt. Vi satt ute på altanen och åt och jag gjorde piroger till middag idag och de blev faktiskt riktigt goda! Trotts att jag och matlagning inte alltid funkar jättebra ihop ;) Sen har jag bara vart ute och njutit av vädret.
 
På franskan idag körde i vollyboll. Det kanske inte gick jättebra men kul var det. Efter hoppade jag och Sara längs korridoren av lycka. För aldrig mer ska vi behöva genomlida de hemska fredagarna i skolan på högstadiet. Hur gött känns inte det! Å nu är det en hel helg som väntar och jag ska bara vara. Puss.
 
 
 
 
 
 

Metallic

Kan gladeligen meddela att metallic trenden håller i sig i sommar också. Silver och guld funkar alltid men även alla färgblandningar är helt rätt. Så till alla er som inhandlade metallic kläder i vintras. Fram med dem och börja matcha i sommarstil istället!  

Laughing for life

Åå livet känns bra idag. Har gjort mitt sista nationella prov med riktigt bra resultat, det är sommar, jag har solat, haft min sista hemkunskapslektion någonsin, min sista riktiga torsdag i 9:an, snart är det sommarlov och min lista skulle kunna bli ännu länger men jag nöjer mig med att säga att allt går min väg just idag. Haha :)
 
Man märker verkligen att nian börjar lida mot sitt slut. Det blir mycket: nu har jag gjort mitt sista sånt och nu är det sista det. Det är både härligt och sorligt på samma gång. Samtidigt som jag längtar till gymnasiet kommer jag sakna min fina klass. Man får försöka njuta av de sista veckorna och vi har så mycket kul att se fram emot nu i slutet.
 
I mon är det fredag och snart väntar en välbehövlig helg. Jag ska sov ut ordentligt och på lördag ska jag till farmor och farfar i Nässjö. Ska smita in på HM en sväng också och se ifall jag kan hitta den bikini jag vill ha. Annars får jag ta och beställa hem den. Nu hade jag tänkt krypa ner med min bok och läsa lite innan tröttheten tar över totalt. Puss.
 
 
 
 
 
 
 
 

Flowers in the summer

/ Jeansjacka Cheap Monday / Tights HM / Tygväska: present / Linne BikBok / Skor converse / Ringar BikBok, Guld /

Onsdag

Hej på er finingar! Kom hem för en stund sen. Har vart nere på körskolan och gjort syntest till mitt lämplighets intyg och ikväll ska jag, mamma och pappa på handledar kurs. Så fort jag fyller 16 ska jag börja övningsköra! Är så taggad. Ska bli så häftigt att få börja köra bil.

Vet inte vad det är för epidemi som går i skolan just nu men alla är sjuka. 7 stycken i min klass var sjuka så vi var inte allas många idag. Vill verkligen inte bli sjuk så äter halstabletter i förebyggande syfte ;)

Annars känns väl livet ganska dött just nu. Händer inte så mycket utan går bara och väntar på sista veckan och skolavslutning!


I'm in love with a fairytale

Idag hade vi den traditionella utklädningsdagen för niorna. Jag och Linnea klädde ut oss till älvor, och JA man kan klä ut sig till älvor i nian också. Fick en sån himla illa menad kommentar om det från hon i kassan när jag köpte min vingar. För vuxna ska vi bli så tidigt som möjligt nu för tiden. Usch på sådana människor som inte fattar att man ska va ung så länge man kan. 
 
Men hade jätte kul idag. På morgonen vofflade vi, tuperade och sprutade hårsprej, guldsprej och glittersprej tills håret kändes som en stor sockervadd. Haha inte helt kul att kamma ut sen kan jag säga. Gjorde skit ont och sen fick jag värsta affro håret. Gigantiskt. Fint var det under dan iaf.
Det är så kul att se alla utklädda. Hur många olika kreativa och roliga idéer folk kan komma på. Men alla hade lagt ner så mycket energi på detta att till slutet av dan var alla så trötta att vi bara hängde över bänkarna och knappt orkade nånting. Aldrig haft en så tyst mattelektion tror jag ;) När jag kom hem åt jag och sen gick jag och la mig och sov i 3 timmar. Helt sjukt vad trött jag var och fortfarande är. Ska väl krypa ner i min säng och sova lite till nu ;) Puss.
/ Mina /
/ Foto: Sara Stojanovic - http://saarastojanovic.blogg.se/  /

Fishing outfit ;)

/ Jeans Gina / Tröja ? / Stövlar DinSko / Klocka Casino / 
 
Haha, jag erkänner. Fiskekläder... har inte riktigt kolla på det. Så ja det fick bli detta ;)
 

Stugan

 
Helgen har spenderats vid Vixen tillsammans med släkten. De senast åren har vi hyrt en stuga där. Vi äter, fiskar och bara är. Eftersom en stor del av min släkt bor en bra bit härifrån så hinner vi inte träffas jätte ofta.
Så det var himla mysigt. 
Var ett tag sen jag fiskade nu. Det är kul men har lite svårt med det här att ta hand om dem efter. Haha, usch de är så äckliga. Jag fiskar upp dem sen får någon annan ta hand om den ;) Tror även jag har gått upp sådär 10 kg eller nått för guuud vad vi har käkat! Max två timmars mellan rum. Haha okej jag erkänner som de matvrak jag är jag har inget emot det ;) Nä men jag hade en jätte mysig helg. Avslappnande och det behövde jag. Bara få vara omgiven av människor jag älskar.

Och iväg

Har bara vart hemma nu för att packa om väskan. Har vart i stugan med släkten, fiskat och ätit hela helgen. Ska göra ett inlägg om det i mon tänkte jag. Men nu ska jag åka till min älskade bästa vän för att fira henne. Sweet sixteen idag!! Puss så hörs vi :) 

Hunter

 Till svensk sommar behövs det alltid ett par gummistövlar. De är både funktionella och är faktiskt snygga om man matchar dem rätt. Finns massvis med olika snygga modeller. Men för mig är det hunters stövlar som brilljerar. De är enkla men snygga. Finns i massa olika färger och hittade även ett par med klack. Är lite kär i de rosa. Hur fina som helst och skulle passa så bra till ett par ljusa jeans, en vit stickad tröja och guld assesoarer. Så himla fint en kall och regnig dag i sommar. Bäst att börja förbereda sig!
/ Dessa hittade jag på brandos.se /

Sommar outfit

Klänning Zara / Skor  och väska have2have.se /
Få din söta klänning lite mindre söt och mer en blandning mellan tuff och söt genom att matcha med ett par coola skor och väska. Funkar vaje gång!
 

Easy

/ Jacka Vila / Tisha HM / Skor Cream delux / Halsband och öronhängen BikBok / Ring Lindex /
 

A cup of tea

Har myst i sängen med en kopp te och en solotidning för att få lite insperation och ta hand om mig själv lite. Kände verkligen att jag behövde det idag. Har inte haft en så där jättebra dag. Eller jo dagen har väl vart bra men inte jag. Jaja man måste ju må dåligt för att kunna må bra. Nu ska jag gå och lägga mig och i mon hoppas jag att jag kan vakna upp till en fin dag och en vanlig glad Emma.

Snabbt

Heej! Gör ett litet snabbinlägg nu. Har precis cyklat som en dåre hem för att hinna hämta mina uteskor till idrotten. Kaous är jag som vanligt och glömmer saker stup i kvarten. Har iaf precis käkat piroger på hemkunskapen och nu sak jag cykla iväg till ett franska nationella. Passade också på att byta till en varmare tröja för fy sjutton vad kallt det har blivit. Ha en bra torsdag alla finingar! Puss.
 

Guns.N.Roses

/ Linne Hm / Shorts Gina / skor converse /

Mönster

/ Zara /
/ Bubbleroom.com /
 
Mönstarede jackor tackar jag gärna ja till i sommar. Mycket mönster och färg matchat med basic kläder ger din look nytt liv. Mönster mix går också hem. Här ovan är några tips på snygga jackor med coola o fina mönster.

What doesn't kill you makes you stronger

 
 
 
Jag överlevda dagen! Trodde inte det när jag vaknade ;) Haha, vet inte vad det är med mig och redovisningar men jag mår på riktigt phsykist dåligt minst en dag innan. Usch himla jobbigt är det. Har haft skräck för redovisningar sen min första i femman. Tack och lov blir det sakta bättre och bättre med tiden. Men min mage vänds fortfarande ut o in, mina händer darrar och jag får inte ut alla ord ordentligt. Det förstör så mycket. Jag pluggar in hela alltet plus lite till och jag kan det utantill men när jag väl står där framme blir det aldrig riktigt som jag tänkt mig för att jag är så nervös. Det är också det jag brukar falla på i ämnen som t.ex. engelska och svenska. Men som sagt det blir lättare o lättare och nu är jag så himla glad! Cyklade hem i regn och ser därför lite kausartad ut men nu myser jag i min One Direction tröja och allt känns bara så himla bra :)

Tomorrow

Kan inte sluta lyssna på denna goa låt från Eurovision. Man blir så himla glad när man hör den! Han ler så mycket och det hörs verkligen när han sjunger. Smitter av sig liksom :)  

Hurryhurry

Denna vecka kommer bli jättetuff. Har så mycket på schemat. 3 redovisningar, 4 nationella prov, minst 3 ridpass, fixa kläder till utklädnigsdagen nästa vecka och sedan massa annat smått och gott som måste fixas. Men det är det sista i nian nu inna man kan luta sig tillbaka. Så det är bara att köra så är det snart över. Men börjar få den där känslan av att jag inte bryr mig längre. Känner att jag redan har gjort allt jag kan och vill bara ha mina betyg och sluta. Nu drömmer jag om sommar och lov!

Ready or not here i come

Det är söndag och här har himmlen legat som att tjockt grått täcke över oss. Haft sådär lagom med söndags ångest och har för den delen inte fått så mycket gjort. Men nu börjar det faktikst ljusna i kanterna och kanske får vi en fin måndag. Själv börjar jag faktiskt nu känna att jag är redo för en ny vecka. I och för sig en vecka med massa prov och redovisningar men ändå, i'm ready to deal with it.
Fotar ofta grå bilder på söndagar. Haha undra verkligen var jag får insperation ifrån ;) Men ska för hoppningsvis göra en ny header snart. Börjar tröttna på min men vet inte riktigt vad jag skulle vilja ha för ny. Vi får väl se.
 
Hela familjen sitter just nu bänkade framför hockeyn. Har aldrig förstått mig på det här med hockey. Men det är ändå vm-final så sista perioden kanske man ska kunna genomlida och om det går bra för sverige, kanske med en gnutta antusiasm ;) Puss.

New

Detta inhandlade jag i vetlanda på JC. Köpte även en svart klänning till avslutningsmiddagen (äntligen!) och ett par skor. Linnet glittrar och på minner mycket om havet. Kommer bli så fin i sommar solen. T-shirten är helt vanlig och bekväm med tunt tyg. Jag siktar på redig sommar nu!

Rs-cupen check!

Finalen gick väl helt okej. Då tjejen som var reserv för vår duktiga Olivia som tyvärr inte kunde va med ramlade av var vi bara tre ryttare som kunde dra in poäng. Vi alla red riktigt bra och om vi haft en ryttare till så hade vi antingen kommit etta eller tvåa då det var två poäng från andraplatsen. Men det blev en tredje plats. Jag är ändå väldigt nöjd. Vi har haft riktigt bra tävlingar med bra placeringar och vinster.
 Det har vart sjukt varmt i dag och det var inte speciellt behagligt att tävla i. Svetten rann och alla var knall röda i ansiktet. Så måste man följa klädkod som säger att man måste tävla i lågarmad och jag red i svart kavaj vilket inte precis gjorde så man svettades mindre. 
Blev tvåa individuellt idag på den "lilla" vita sago hästen Milton så jag är nöjd över min insatts. Han hoppade så fint så! Vi fick även pris för våran tredjeplats och de finns på bild nedanför. Kul tävlingar har det iaf vart och hoppas att vi kan vara med nästa år också! Nu tränar vi vidare. It's just The first step to the top! 
(P.s. Tycker ni sak ta och kika in på http://oliviaahlstedt.blogg.se Där får ni följa hennes vardag som det ingår väldigt mycket hästar i och hon tar även jättefina bilder och tävlings bilder som läggs upp då och då från b.la. Globen)
/Duktiga Malin som red ett jättefint dressyr program /
/Blev tyvärr inga bra bilder på hoppningen för ljuset är så konstigt inne i manegen/
 

Summer skirts

Här är lite tips på hur du kan matcha dina kjolar i sommar. Bara ben! Så underbart. Få din outfit att sticka ut med något mönstart plagg. Får alltid folk att bli nyfikan och vända på huvudet en extra gång ;)

---> Final

Just nu taggar jag final i ridskolecupen! För alla som inte vet vad det är: vi ett lag på fyra personer som åkt runt på tre "deltävlingar" i jönköpingslän. Tävlat deras hästar mot två andra lag. Efter varje placering får man olika poäng och de lag med flest sammanlagda poäng går till final.
Jag har vart med i 2 av 3 tävlingar och på bilderna nedan ser ni hur det gick ;) Jag är så taggad och stolt över oss tjejer (Malin, Olivia och Angelica) som lyckats vinna och ta oss till final! Nu kör vi! Wish us luck!! Puss.


California, Arizona, Paris

/ Tröja GinaTricot / Shorts GinaTricot / Skor Converse / Ringar BikBok och Guld /
 
 

Vetlanda

Är just nu påväg till Vetlanda och shopping står på schemat! Ska försöka hitta skor och klänning till avslutningsmiddagen.
Idag är det så sjukt varmt och klantigt nog tar jag på mig jeans när jag cyklade till skolan... Idiot! Bytte ganska snabbt när jag kom hem ;)
Ska lägga ut en outfit när jag kommer hem ikväll hade jag tänkt. Har på mig min absoluta favorit tröja idag. Bekväm och snygg! Ha det bäst så hörs vi! Puss


Bokmal

Har alltid gillat att läsa och har alltid en bok på gång. Men på den senaste tiden har jag börjat sluka böcker på löpande band. 3-4 böcker i veckan. Vet inte hur jag hinner med allt annat jag gör. Men tydligen så. Tackar så mycket för att det finns bikliotek. Läser just nu en serie i sex delar som jag inte riktigt kan släppa taget om. Älskar när man hittar sånna bra böcker. Det är så det ska kännas när man läser. Att man hela tiden vill läsa vidare.

Stadium tour!

Hur otroligt lycklig blir man inte när man får reda på, bara en vecka efter konserten, att killarna nu planera en världsturné och ett nytt album är på gång. Sverige står dock inte med på listan över länder de ska komma till än. Men de har lovat att det snart kommer flera länder och Sverige borde vara självklara på den listan. Håller tummarna så hårt jag kan iaf. Ghhaa kan knappt vänta. 
 

Hej igen

Hej på er finingar!
Sämst uppdatering de senaste dagarna jag vet. Men pappa har införskaffat en ny dator (YES!) som jag har väntat på att kunna börja använda, för denna har blivit så seg och konstig. Men han är inte som jag som trycker på alla kanppar och klickar tills jag fattar utan först måste man läsa bruksanvisningen. Så jag gav upp med att vänta (för det lär väl ta några dar) och startade gamla bettan igen ;)
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket så det finns inget ní har missat. Hade en piss dag idag. Var skit nervös för muntliga np i matte och det gick ju åt helvete med så. Matte ska väl vara papper, penna och hjärna. Sen när måste man diskutera matte?!  Min hjärna slutar att fungerar under sånna situationer. Den kan bara inte koppla ordentligt. Men sen när jag väl sitter med papper och penna i handen utan alla genomskådande blickar så förstår jag plötsligt. Jaja muntligt har aldrig varit min grej. That's it. Bara att acceptera. Nu ska väl jag sova. Imon är det simminig. Jippie! NOT. Okej nu ska jag sluta negativa ner alla andras liv ;) Puss

Loafers

Letar just nu efter ett par snygga Loafers med nitar till min avslutningsklännning. Klänningen är väldigt söt och då skulle dessa coola skor passa perfekt. Dock har jag stora problem med att hitta några. Som allltid när jag villa ha något speciellt måste de se exakt ut som jag tänkt mig. Annars får det va. De finns och beställa på nätet men skulle vilja prova dem först så jag verkligen ser att det blir rätt. Men var finns de?!  

Time flies

Den finaste tiden på året är nog just nu. Det är sådär behagligt varmt ute, blommor och blad börja komma fram och det finns inga insekter i luften än. Allt är så vackert. Men det känns tyvärr som om tiden bara kutar iväg. Är det bara jag? Eller känns det som om det går alldeles för fort just nu. Det känns som om jag inte riktigt hänger med. Det är bara fem veckor kvar till skolavslutningen. Visst jag längtar och det ska bli skit gött men hallå! Var tog alla dagar vägen egntligen. Är just nu i stort behov av en stopp och spola tillbaka knapp.
I morgon är det en ny vecka och en ny måndag morgon. Inte jätte taggad precis. Men nu kör vi. Godnatt finingar. Puss.
 

Tips till student/skolavslutning

 
 
 
/ HM /
/ Gina Tricot /
/ Nelly.com /
 

Slapp dag

Idag slappar ja bara. Sov riktigt länge vilket var behövligt. Har städat mitt rum lite och fixat en väldigt vacker One Direction vägg. Helt sjukt hur mycket av min tid som jag tänker och ägnar åt dem. Fantastiskt. Går runt med känslan av att vara kär. Haha ja det är väl det jag är.
Idag stog det i tidningen att sommarvärmen är påväg på riktigt. Hur härligt låter inte det?! Det är bara min rosa bikini som saknas sen är jag redo för sol och bad varje dag ;) Den bästa tiden på året enligt mig. Har väl inte så mycket mer att skriva. Ville bara göra en snabb uppdatering. Då vet ni vad jag har för mig. Hoppas ni har en bra lördag. Puss.

Nytt och fräscht

Detta inhandlade jag i stockholm. Bara mönstrat blev det. Linnet är från BikBok och hänger jättefint ryggen. En tubtopp under den i sommar kommer bli skit snyggt. De svart/vit randiga byxorna kommer från Cubus och heter passande nog Emms. Love them! Köpte även en jättesöt vit klänning till skolavslutningen men vill inte avslöja hur den ser ut förrens då ;)

One Direction!!

Haft de mest fantastiska dagarna i mitt liv. One Directions konsert var så otrolig!! När vi kom till Friends var det redan massa Directioners där. Det var så häftigt att se alla som samlats. Folk sjöng, skrattade, skrek och allt där emellan redan innan. När vi blev insläppta och fick syn på arenan bara sprutade adrenalinet i kroppen. Friends är enormt stort med tre stora läktare över varandra. Jag och Linnea hade olika platser så vi var tvugna att dela på oss men minuter inna One Direction började fanns det fortfarnade en plats ledig jämte mig. Linnea sprang som satan och vi fick otroligt nog se killarna tillsammans. Kunde inte bli bättre. Sedan hade vi de bästa timmarna i våra liv!! Den känslan att stå där och se dem på riktigt stå och och sjunga är något som är obeskrivligt. Man vet knappt vad man sak göra av sig själv. Man bara skriker och sjunger som om det gälde livet. Det är något man måste uppleva för att förstå. Jag tror Harry Styles är den enda männsikan som kan få en hel arena att totalt explodera genom att ropa: Jag älskar köttbullar!! Haha. Det härliga med killarna är att de har inte massa koregrafie utan de är avslappnade på scen. Sig själva helt enkelt. Niall kliade síg lite på magen, Harry ruffsade om sitt hår, Liam brottade ner Harry och sånnan lite mer "vardagliga" saker vilket gör det att det hela känns lite mer på riktigt. Det finaste under konserten var under Little Things då arenan var som ett enda orange/vitt ljus hav. Något de är väldigt noga med är att upprepade gånger säga är att de även ser oss där bak. Vilket gör att man känner sig sedd även fast man är en av 30 000 andra. De pratar även mycket om hur mycket vi betyder för dem och hur fantastisak vi är. Jag har aldrig älskat dem så mycket som nu. Har heller aldrig skrirkit så mycket i hela mitt liv. Min röst var totalt sönder efter första låten och då vart det 20 kvar så efter lät man lagom kul ;) Man har även fått en annan känsla när man nu hör eller ser dem. Det är svårt att sätta ord på men man känner sig lixom närmare dem. De har lovat komma tillbaka igen och då kommer vi än en gång vara en del av det fantastiska folkhavet med Directioners som skriker av lycka.
On our way!
På hotellet
På resturang innan konserten
Före, under och efter konserten
F
Andra dan i Stockholm
Min fina tröja och halsband
Idag fick man se denna bild på Harrys insta!!
 
 
 
 
 

LYCKA!!

Haft den bästa kvällen i mitt liv! Min dröm har gått i uppfyllelse jag har sätt One Direction irl!! Så sjukt. Konserten var fantastisk och allt var underbart! Är så jävla lycklig nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Ni ska få en full uppdatering om allt på fredag. Just nu är jag inte riktigt mentalt bra för att kunna göra något bra inlägg. Men good natt älsklingar! Lever för stunden!


Stockholm next!

Vi sitter på tåget nu!! Lyssnar på One Direction och är så jävla glada och lyckliga. Vet knappt va ska ska göra av sig. Bara några timmar till One Direction! Tror jag dör snart! Stockholm here we come!
 

Lycklig

Är så lycklig att det gör ont i magen. De dåliga dar jag haft är som bort blåsta. I dag har vart en riktig sommardag. Solen har skinit och det har vart 21 grader. Så himla härligt. Kvällens hopplektion gick helt perfekt. Hoppade lilla prinsessan och allt bara satt. Sittsen, hoppen och så hade vi duktiga Anneli som instruktör. Har inte haft en så rolig lektion sen Angelina hade oss. Perfekt slut på kvällen må jag säga. Å i morgon. I MORGON! Ska jag till stockholm. Haha vet att jag skrivit det i inprincip alla inlägg senaste tiden men gud! Det är så stort! Kan inte riktigt fatta det. Att jag ska se One Direction live i Friends Arena i morgon, 8 maj. Amazayn är vad det är! Men blir förhoppningsvis mobilinlägg under dagen. Annars kommer en stor uppdatering på fredag också. Ska även shoppa en del så woop woop jag lever livet till max just nu. LYCKLIG SOM FÅ!
 

Summer day!

Klänning BikBok / Jacka HM / Skor Converse / Solglasögon prestige
 
 
 

Pink i think

Just i dag känns det som sommar i luften och det innebär bikini säsong. Lovely.  Det är nu alla ger sig ut för att leta efter sommarens perfekta bikini. I år för min del känns rosa som den rätta färgen att strosa runt i på stranden. Tänkte ta och kika runt lite i stockholm och se ifall jag kan hitta någon. Dessa söta finns på Nelly.com.
 

Förvirrad som få

 Hallo alla fina! Hoppas ni haft en bättre måndag än jag. Det kan absolut inte finnas någon mer förvirrad männsika än jag för tillfället. Det började med att jag i går kväll kom på, shit jag har glömt att plugga till matte nationella på tisdag. Hur kan man ens glömma det! En av de prov som är viktigast för mig och jag glömmer bort att plugga. Sedan bara fortsatte det. Glömde både nycklen till skåpet och min mobil hemma. Resten av dagen har bara känts och varit skit. Kommer väl säkert ramla av på hoppningen i kväll också. Okej time to move on. Nu kan det faktiskt bara bli bätter och jag är bara två dagar ifrån min dröm. Nu ska jag äta pannkakor och sen sätta mig och plugga matte. Take care <3
 
 

En plats att vara

Fina vackra fårö. Har saknat det något fruktansvärt den senaste tiden. Bada, äta bullar från sylvisdöttrar, gå ner till havet, vara med människor jag bryr mig om, sitta vid raukarna och titta på solnedgången. Framför allt saknar jag att bara få vara. Utan förväntningar och press. Det finns ingen annan plats som jag totalt kan skita i allt och bara vara jag. Där finns ingen som dömer och ingen som påpekar varje felsteg du tar. Har varit där många sommrar med Alexander och Hannes några som jag känt hela mitt liv. Regnigt som soligt vi har lika kul varje år och i år ska vi tack och lov dit igen. Längtar! Enligt mig är fårö den vackraste platsen på jorden.

Happy Sunday

Tog mig en välförtjänt sovmorgon idag till tolv. Tror jag kommer behöva de extra timmarna till denna vecka då jag har en känsla av att jag inte kommer kunna sova speciellt mycket. Det är på onsdag jag och Linnea drar till Stockholm för att se one direction! Är det sjukt eller vad. Blir i extas bara jag tänker på det nu så ni kan ju tänka er hur jag kommer va på onsdag. Blir liveuppdatering under dagen så länge nätet inte blir överbelastat när alla vill va ute vilket det blev på Justins konsert men vi håller tummarna.
Just nu njuter jag av solen och denna sköna söndag. Ingen söndags ångest här inte.


Islandshäst

Har spenderat denna lördags eftermiddag i skogen och ridit islandshäst. Hur mysigt som helst. Red i lövshult utanför Sävsjö en tur på 2 1/2 h med fika paus. Rekommenderas verkligen! Så himla mysigt är det att tölta och galoppera i skogen. Som den häst nörd man är så tycker man ju att det är så kul att man har ett leende från ena örat till det andra. Lycka är vad det är. När man väl hoppat upp vill man aldrig sitta av. Det sorgliga är tyvärr all skog som huggs ner i skogen hela tiden med stora kalhyggen. Tycker det är fruktansvärt fult och förstör den fina naturen. Men alltid härligt att rida islandshäst. Den lilla svarta som jag red och finns på bild nedan hette elding vilket var ett väldigt passande namn. Reste av dagen har jag legat på altanen och solat. Ikväll hade jag tänkt ge mig ut och springa en sväng. Nej inte tänkt jag måste.! Haft en bra lördag iaf. Puss


Sunnyday

Solen strålar och jag sitter här och bara njuter. Har legat och solat sen jag kom hem. Så gött! Det är fredag och jag är trött vilket resulterade i att jag somnade i solen ett tag... svider lite lagom på ryggen nu. Jaja shit happens. Är så glad just nu att inget kan få mig på dåligt humör. Sommaren är nära, jag fick sommar jobb idag (tveksam till det kanske men det blir säkert bra), ska rida hela helgen och nästa vecka drar jag till Stockholm två dar för att se One Direction! Ja livet kan inte bli bättre.


Yellow Pants

Byxor Kubus / Tröja Lindex / Skor Din sko

Beyonse + HM

Jag hoppas ingen har missat Beyonses sammaerbete med HM. Annars så måste ni checka in denna video ovan. Kollektionen lanseras nu den 7 maj och det ska bli riktigt spännad att få se kläderna!

Monday/Thursday

Känns som måndag morgon vilket inte är en välkomnad känsla. Jag är jätte trött och vaknade med ont i magen. Kul morgon. Men solen skiner iaf idag med och det känns bra. Tänkte slänga upp en outfit bild senare idag när jag kommer hem. Var för länge sen nu. Har mina yellow pants idag. Känns sommrigt och härligt. Nu ska jag strax dra mot skolan. Puss


Vårspelen 2013

Det finns inget bättre sätt att fira valborg på än att rida vårspelen! Så fantastiskt kul. Den adrenalin kicken man får när man i full galopp galopperar in med svärdet höjt över huvudet och ser 100 tals människor som ropar våren och hejar på en. Aa det är otroligt. 6 timmar satt jag på hästryggen i går och det känns rejält i hela kroppen. Men så värt det. Var i stallet mellan 10-21:30. Dagen började med att vi red ner och körde ett genrep och sedan tillbaks igen. Larissa var riktigt taggad och studdsade på bakbenen en hel del. När vi kom tillbaka fick vi pizza och sedan var det bara att börja med hästarna. Vet inte hur länge jag och Olivia höll på och fläta svansar, knoppa och sätta i blommor på Rasken och Larissa. Men trotts att min fina lilla häst blev klart irriterad på mig efter ett tag blev hon riktigt fin och allt höll kvällen igenom. Vid halv 6 drog vi oss ner igen för att köra på riktigt. Kläderna är ju så fruktasvärt fula och man känner sig som den tjockaste och fulaste personen på jorden. Kläderna har size for everyone kan man säga. Men dom är en del av det hela. När det är slut och man har gått runt och vart små nervös hela dan vill man bara göra det igen. Hade tänkt ta och skippa nästa år och göra nått med mina vänner istället men vet inte om jag klarar att hålla mig borta. Hade en otroligt rolig dag med alla männsikor och hästar i stallet. Våren vann och det märkte man verkligen idag.
 
 
 

1 Maj

Hej alla fina! Solen skiner, det är första maj vilket betyder ledigt. Känns som söndag mitt i veckan. Har sovit länge och ä'tit frukost i solen på altanen. Våren är här precis som planerat. Har ont i ryggen, rumpan och benen sen gårdagen. Hade sjukt kul iaf men ni får veta mer i kväll då jag lagnt in bilderna på datorn. Ska snart dra mig ner mot stan och träffa Linnea. Vi ska fira att det bara är (helt sjukt!) en vecka kvar tills vi står i Friends Arena och tittar på de fem bästa pojkarna i världen. ONE DIRECTION! Sinnes sjukt. Ha en fin första maj.

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS