Ännu en laddare

 
Kolla vilken fin liten rosa laddare jag köpte mig idag. Men detta är dock min fjärde laddare nu på ett halvår! Blir helt galen på Iphone 5 laddare för de bara går sönder för mig hela tiden men när jag var inne och köpte denna så berättade de för mig att dessa laddare går sönder jämt och ständigt för alla för att det är så himla ömtåliga och känsliga. Dock undrar jag hur sant det är för min första laddare som följde med höll i mer än ett år medans de jag haft nu gått sönder på nån månad. Tror det hela beror på att de jag köpt inte varit "orginal" laddare. Men nu ska jag prova den här sorten vilket jag inte gjort innan och hoppas verkligen att den kan ta och hålla nu!

Having fun..

NDpjie on Make A Gif, Animated Gifs
 
Hej babes! Min historia uppstatts resulterade i det här idag... haha jag hur det hände kan man ju undra men allt annat blir så mycket roligare när man måste plugga. Nä men fick faktiskt lite flow idag och är nästan klar nu.
 
Idag har jag varit nere på stan en sväng med familjen och shoppat och ätit på Sunrice, det har varit en riktig familjehelg och idag kommer Elin hem från Rumänien med så ikväll blir det grillat, haha ja min familj och mat går hand i hand kan man väl säga vi tänker alltid på mat. Men liksom vad skulle livet vara utan mat?
 
Mina dagar just nu är väl inte särskillt intressanta så har inte så mycket att skriva om. Men jag tänkte faktiskt ge mig ut och springa en sväng i kväll. Ja ni hörde rätt, nä men jag måste verkligen börja nu om jag ska kunna springa nått i sommar för jag är nästan helt säker på att min kondition ligger på ca 0 just nu... och jag vill verkligen orka springa ner till sjön och bada i sommar efter jag jobbat hela dagen. Jag och Elin brukar göra det på sommrarna och jag tror faktiskt inte det finns något skönare. Det jobbiga är bara att komma igång och jag är inte en person med speciellt bra tålamod så vill helst ha reslultat direkt men när det kommer till träning finns det ju verkligen inga genvägar. Så bäst att börja och nu har jag skrivit att jag ska börja här med så; time for me to step up!
 
Puss.
 

Fransväskor

Fransväskor
 
 
För mig är det fransväskan som gäller även denna sommar. Tycker de är så sommriga och passar perfekt till bruna ben och jeans shorts. Jag har två bruna men skulle i år vilja ha en svart eller vit/ljus. Här ovan har jag plockat ut några favoriter och ni hittar länkar genom att klicka på bilden.

Nail Polish

 
Nail polish
 
 
Jag och nagelack har aldrig varit en bra combo. Jag älskar egentligen nagellack men jag är världsämst på att måla (ja ni ser ju ovan), hålla det fint och för mig flagnar det på en dag. Kan kanske bero på att jag har för dåliga lack så tänkte prova Essie nästa gång jag köper för många säger att de håller så mycket bättre. Helst skulle jag vilja ha ett nagelack som torkar jättefort för jag har aldrig tålamod att sitta stilla och vänta till det torkat ordentligt och drar det mot saker osv. Ändå gillar jag att måla naglarna och mina favoritlack är helt klart glitter på grund av att det sitter så fast och är nästan omöjligt att få bort vilket passar mig perfekt!haha. Men ah jag önskar jag kunde mer om nagelack och nagelvård för jag har så mjuka och flagnande naglar och jag tycker de är så himla fula. Dessutom bli jag ofta så torr runt omkring men ska prova en olja från Oliva ett tag tänkte jag och se om det hjälper. Men nej jag tycker verkligen det här med naglar är jättesvårt.

Done something

 
Har precis lag ner ett par timmar på att få mitt rum städat. Det såg ut som ett bombnedslag bokstavligt talat, det låg högar med kläder över hela golvet blandet med diverse andra saker som, skolsaker, väskor, kassar, böcker, smycken, pennor. Ja att hålla mitt rum städat någon längre period är nog mer eller mindre omöjligt men nu var det till och med för stökigt för min smak. Men nu hänger kläderna på rad och fint ihopvikta, man ser golvet igen och sängen är bäddad så jag är nöjd.
 
Mamma och pappa kom hem från stan med frallor med räkröra i lagom till jag gick upp i morse så det fick bli dagens frukost. Försökte mig på att sitta ute i bikini nu på förmiddagen men fy nej det var alldeles för kallt jag hoppas verkligen det kommer in lite värme snart igen.
 
Nu ska jag skriva lite inlägg till er och sen sätta mig med min historia igen. Detta blir min sista historia uppgift någonsin så det är ju faktiskt lite motiverande. Puss.

To the beach

In my beach bag
 Ja nått liknande det här ska finnas i min strandväska i sommar. All you need for the beach.
 
 
 

 


Sedan igår

Kinamat, kinamat kinamaaaat! Älskar det av hela mitt hjärta, det finns verkligen inget så gott. Mamma köpte hem det i går och jag åt typ 4 portioner, haha så jag trodde jag skulle spricka där ett tag ;)
Vaknade kl 11 i morse hos Linnea så har spenderat förmiddagen där. Igår kväll efter jag varit i stallet blev det spontant att vi cyklade ut till Långanäs(en sjö en liten bit utanför stan) och träffade lite folk. Vi kom dit lite sent men det var skönt att slippa sitta hemma nu när det är "helg". En kvart efter jag cyklat genom hela stan och hem från Linnea i eftermiddags så ringer pappa och undrar om jag ska komma till campingen och fika med dem och det tackar man ju inte nej till så det var bara att sätta sig på cyklen och cykla ner dit. Känns som jag har cyklat fram och tillbaka runt 100 gånger redan denna veckan. Det är inte så kul att ha en bit till stan och också en massa backar. Men lite motion är ju alltid bra...
 
Just nu har jag egentligen en historia uppsatts att skriva men har så ont i magen så tror det blir att ligga kvar här i soffan ett tag tills det går över. Får nog bli lite sent plugg sen. Puss.
 

All in black

/ Kjol och jacka HM / Väska fransväska.se / Skor Converse / Halsduk present /
 
Neej vad bilderna blev suddiga men jaja hur som helst såhär har jag sett ut idag. Det blev helt svart och favoritväskan över axlen.

Pick of the week: Little black bag

 
Denna lilla svarta väska blir pick of the week. Väldigt enkel med axelband vilket jag verkligen gillar och matchas till precis allt. En liten svart väska är enligt mig ett måste att ha och jag ska snarast möjliga skaffa mig en ny, får se om jag beställer denna eller hittar någon när jag åker iväg för shpping. Hur som helst hittar ni denna fina oss Asos och länken finns här.
 
 

Craving for sugar

 
Denna veckan ligger verkligen sockerberoendet på max: choklad, glass, godis, kakor you name it! Bara ge mig haha men jag försöker intala mig själv att det är okej, ibland behöver man ju liksom sånna veckor ;) Så idag efter skolan smet jag in på konsum och köpte favorit chokladen, mums!
 
Det är onsdag vilket betyder sista dagen i skolan och nu väntar långhelg. Jag ska ta mig sovmorgon varje dag för det känns som det var ett tag sen jag hade det och för mig drar också de tre bästa veckorna igång nu. Tisdag åker jag till Ulricehamn och provrider häst innför hösten, nästa helg åker jag och Heino till Göteborg och går på Håkan, sedan väntar skolavslutning, weekend i Stockholm med Linnea då det blir One Direction och Grönalund och till sist Paris! Ja livet leker mina vänner närmsta tiden kommer bli så bra. Har även fått mitt schema inför sommaren och jag ska jobba en hel del vilket jag verkligen är glad över. Ska bli så skönt att ha pengar till hösten och jag kommer jobba mycket men ändå ha några veckor ledigt så ja denna sommaren tror jag kommer bli riktigt riktigt bra. Puss.

24-25: Lördag

 
 
 

24-25: Elin


24-25: Fredag


Dagarna som gått

Hej på er. De senaste dagarna har bara rusat förbi känns det som. Men helgen var jättebra och det var verkligen kul att träffa hela släkten tillsammans + familjen Lindgren det är inte så ofta vi hinner träffas allihopa sådär. Vi hade hyrt en stuga vid Soljen så vi åkte lite båt, fiskade, paddlade kanot m.m. innan och efter Elins konfirmation. Kommer bilder under kvällen och morgonen. 
 
 
I går fyllde min finaste bästa vän hela 17 år! Hon hade bjudit mig, Sara, Emma, Lejla och Jana på fika och ja ni ser ju ovan hur gott det var! Vi satt ute, solen sken och det var så varmt bara det bästa är bra nog till världens bästa människa!! Så jag hoppas hon hade allra bästa dagen för det är hon så värd. Åh idag är det bara 17 dagar innan hon och jag åker till Stockholm :))
 
Ja vad har annars hänt, inte så mycket antar jag. Det har ju varit eu val men jag får inte rösta än det är lite surt att vara född de år som har längst tills man får rösta men ja hur som helst så fick valet mig att få ont i magen. Att så många röstar på rasistiska partier i Europa får mig att vilja spy, har de missat historie lektionerna eller?! Att även så många som var tionde svenska har röstat på sd är för mig oförståeligt och det skrämmer mig verkligen. Just nu önskar man att man kunde få vara tillräckligt gammal för att kunna vara med att påverka. Men ja annars måste jag erkänna att jag inte är så insatt i politiken tänker att jag ska göra det när jag själv får gå och rösta och påverka men det är ganska kul att följa det ändå. 
 
Ja juste hade ju även kursprov i kemi i måndags och det var verkligen så svårt men vi får se hur det går. Nu ska jag strax åka och rida jag rider Elins lektioner denna vecka då hon är i Rumänien på konfirmationsresa. See ya, Puss.
 
 

Time for weekend

 
 
Hej babes. Kom hem från jobbet för en timma sedan och har nu hunnit äta och byta från dagens vita arbetskläder till jeans och t-shirt. Hur snyggt det än är med helt vitt så blir det allt för lätt smuttsigt vilket inte passa nån som ofta lyckas med att fläcka ner allt hela tiden som jag. Meeen de funkar på jobbet;) Och jag fick äntligen tillfälle att använda min nya vita blazer. Yeey! Ska använda den mycket i sommar.
 
I går kväll träffade jag Matilda vi har inte träffats på ca 5 månader så det var så himla kul och se henne. Vi skulle gå en sväng som slutade i 3 timmars promenad. Haha ja blir så när man inte sätts på länge, det finns mycket att prata om så det var behövligt.
 
Nu börjar min helg så jag ska spendera resten av dagen med hela släkten och i morgon börjar allt sminkande och hårfixande innför konfirmationen. Får se när jag hinner blogga nästa gång men ha en jättebra helg nu alla! Puss.
 

Morgonsmoothie

Dagen börjar med en blåbärssmoothie en av mina favoritet
 
 Åh så var det fredag så skönt tycker jag, idag blir dagen man kan andas lite innan denna helgen drar igång. Ikväll kommer mormor hit och i morgon väntar jobb innan resten av släkten anländer. Söndag konfirmeras Elin så ni kan ju vänta er kyrkliga bilder i helgen ;) Det ska bli kul men kommer vara fullt upp. Länge sen vi träffades hela släkten såhär så det ser jag fram emot. Mysigt!
 
Om en timma börjar min första och sista lektion idag. Det är faktiskt sista fredagen i skolan vilket känns bra, gillar verkligen när man kan börja säga: idag var sista..... hela tiden. Det är då man vet att skolavslutningen närmar sig. Nu måste jag fixa till mig lite innan jag åker. Puss
 

Babylips

 
Äntligen!! Jag har väntat på detta läppbalsam av Maybelline ända sen jag fick veta att det skulle komma till Sverige och nu fler veckor efter det släppts i övriga landet har det nu kommit hit. Det typiska med att bo i en lite stad... Men nu har jag i alla fall varit inne och köp mig ett Pink Punch. Jag var inte sen med att slita upp förpackningen ochprova det. Jag måste säga att jag redan nu märker skillnad jämfört med andra läppbalsam. Många har en tendens att efteråt bara försvinna och man känner att man bara behöver mer direkt för att behålla de här mjuka och smidiga läpparna. Nu är det 4h sen jag använde mitt och jag har fortfarande kvar känslan av mjuka läppar och det sägs att det ska hålla upp till 8h. Jag tycker även det är skillnad när man applicerar det. Det är inte sådär "klabbigt" och "klistrigt" utan känns lite mer torrt nästa som läppstift förutom att det inte kladdar av sig lätt. Det är ju inte heller nån nackdel att det luktar gott och ger en hint av färg på läpparna. Ska prova detta en vecka nu och se om jag märker nån skillnad och om det är värt att köpa fler. Men jag tror verkligen detta är en nu sensation av läppbalsam.

Massa glass



En lång jobbigt torsdag i skolan börjar äntligen lida mot sitt slut och jag ska strax åka ner på stan en sväng innan jag tar cyklen hem. Näst sista torsdagen vi har i år, de har varit jobbigaste dagen för oss i veckan med många tunga ämnen och ofta prov och nu är det snart över. Så när vi fick gå tidigare från kemin gick vi till campingen och köpte glass. Så gott i denna otroliga värme! Man får ju passa på att käka mycket glass nu, även om det blir typ nästa varje dag;) men så det ska va right? 

Ja juste jag har fått veta att jag är godkännd i franska!! Förstå min lycka jag som varit så orolig. NP gick bättre än förväntat så jag är mer än nöjd. Hade till och med B i muntligt så jag är stolt över mig själv faktiskt! 

Nu är den här mattelektionen strax slut och jag slipper alla dessa logaritmer för idag. Men vi hörs lite senare i kväll. Puss


Light me up

 
/ Shorts GinaTricot / Linne HM / Solglasögon Prestige /
 

Simple as that fick det bli idag och mina shorts från förra sommaren får den äran att hänga kvar i år med, trotts att de bara blivit trasigare och trasigare. Men I love them. Nu väntar skolan, puss.
 
 
 
 
 

Onsdag eftermiddag

 
Sitter med plugget i solen och försöker förstå mig på den här kemin... det går inte så bra. Skoltröttheten är ett faktum nu. Skoldagen har ändå varit ganksa chill, vi fick var ute två av lektionerna och jag blev klar med alla mina nationella prov. Hade muntligt i engelska i dag med Olivia och Martin. Det gick bra och enbart bra. Så nej jag är inte helt nöjd jag vet att jag kan mer än jag visade, det är den här himla nervositeten som ibland tar död på min ordentliga talförmåga. Np känns så stort och viktigt menmen nu är det äntligen över i alla fall så inga mer detta skolår. Skönt!
 
Tog nyss bilder på "morgondagens outfit" får jag väl säga. Ja har man inte tid att fota den i morgon så får man helt enkelt göra det dagen innan. Så i mon kommer lite bilder på en enkel men sommrig outfit.
 
Ha det skönt i solen nu! Puss.

Summer outfit

Beach outfit
 
Länkar: klicka på bilden
 


Här ovan har jag plockat ut en perfekt oufit att bara dra på sig över bikinin innan man går till stranden. Oversize klänningen från River Island är bara så snygg, en sån skulle jag verkligen vilja ha till sommaren så får kika in där när jag åker till Stockholm i juni. Sen har jag även fallit så för solhattar?! Jag har aldrig riktigt gillat dem men nu så skulle en sån inte sitta så fel. Får nog ta och införskaffa mig en till nästa solsemester.

 

Beautiful day

 
Godmorgon på er! Solen skiner som aldrig förr och jag tror mer än halva skolan går i shorts och kjol idag. Så himla härligt! Cykelturen till skolan var enbart underbar och jag njöt varje sekund av vädret och solen. Bästa känslan när man kan ta på sig solgalsögonen på morgonen. Blev så sugen på att åka och bada och äta glass dock. Kanske jag kan få med någon att åka till Campingen med mig efter skolan imorgon men ja vi får se ;) Jag har inte badat en enda gång i år så tycket det är på tiden nu!
 
Har en så dålig kläd dag och just nu ligger mer eller mindre hela min garderob i sängen. Ni vet en sån dag då allt bara är fult och inget passar tillsammans. Jag borde börja planera mina kläder dagen innan så jag vet vad jag ska ta på mig, men samtidigt brukar det bara sluta med att jag inte alls känner för det jag tog fram dagen innan och står ända framför garderoben och slänger kläder omkring mig. Haha ja vilka ilandsproblem man kan ha.
 
Idag blir det nog att pressa några timmar i solen och ikväll väntar ridning. Men först ska jag klara mig igenom denna skoldag. Vi hörs senare. Puss.

Flower pants

Det är sommar på riktigt när mina blommiga thigts kommer fram
 

Hej på er alla fina! Hoppas ni haft en bra tisdag, själv känner jag mest att jag vill att tiden ska gå. Det har inte hänt speciellt mycket alls idag och tiden har mest bara rullat på och jag blir så rastlös. Det spritter i hela kroppen på mig just nu och jag vill ha planer inplanerade hela tiden och saker att göra! Haha alltså åhh blir galen snart! Önskar jag kunde lägga all den energi på allt plugg jag har men nej det funkar inte.
 
Fick dock bra betyg på mitt historia prov och skrev ett prov(om man nu kan kalla 6 frågor man fått plugga in som prov) i samhällskunskap som gick bra. Så känns bra med en liten push nu innan kemi, matte och fysikprov drar igång. Ja jag går natur och de är mina sämsta ämenen eller iaf kemi och fysik. Haha ja jag har själv ställt mig frågan vad jag gör på denna linje men det finns faktiskt ingen annat jag hellre skulle vilja gå. Det är ju trotts allt bara första året så de kusrer jag ser farm emot kommer senare. Som nästa år då det äntligen blir dags för biologi! Dessutom har jag en fantastisk klass och vänner som jag trivs så bra med.
 
Nu ska mamma dra med mig och handla så jag får nått att göra med alla den energi som finns i min kropp just nu ;) Puss.
 
 

Jag erkänner

Fem saker om mig:
 
  • Jag har en obsession av läppbalsam av olika slag och måste ha med mig ett nästan överallt.
  • Att stöka ner och slänga kläder överallt är jag väldigt duktig på trotts att jag jobbar med att just vika kläder snyggt och prydligt. Tyvärr har detta inte lyckats följa med hem.
  • Väldigt ofta får min familj en privatkosert när vi åker bil då jag älskar att sjunga med i alla sånger som kommer på radion. Om de uppskattar det? Hmm nja inte direkt kanske haha.
  • Jag har en lätt forbi för fötter
  • Jag blir ibland väldigt fokusera på endast en sak utan att kunna släppa det och det blir det enda jag kan tänka på. Jag måste göra/fixa det innan jag kan lägga det åt sidan och fullt koncentrera mig på andra saker.
 

Pick of the week

 
Tänkte börja med pick of the week och tipsa er om ett plagg jag föredrar varje vecka. Hoppas ni kommer gilla det. Första pick of the week blir denna snygga Jumpsuite från Nelly.com. Helt perfekt nu när det börjat bli lite varmare och använda både till vardag och fest. Bekvämt och snyggt. Ni hittar den här!

1# smink

 Från Claudia
 
Det smink jag uppskattar mest och som är min number one bland sminkprodukter är utantvekan ögonbrynspennan. Genom att ge lite mer kontur och förstärka ögonbrynen tycker jag man förhöjer hela ansiktet. Det är egentligen det enda smink jag behöver för att sätta foten utanför dörren och känna mig lite fixad. Dock tycker jag att det har bivit, precis som fondation var för ett tag sen, att en del överanvänder och det blir lite för mycket och man kan verkligen se att det är målade. Jag tycker det är finast när man utgår från sina vanliga ögonbryn för då ser det hela mer naturligt ut. Lagom är bäst så att säga.
 
 

Regn

 
 
Varenda gång! Jag förstår inte hur vädret bara vet när vi har idrott så himlen öppnar sig. Men idag slog alla rekord för vissa stunder bara rann det om oss som vi hade badad haha. Men ganska kul, ibland är regn riktigt härligt som idag då man har idottskläder(så man inte bryr sig om kläderna blir blöta eller annat värdefullt) och det är lite varmt. Då får det faktiskt gärna regna om det vill. Hur som helst blev vi som dyngsura katter med slickat hår. Härligt och så! ;)
 
Har precis tagit en lång vaaarm dusch för jag blev riktigt kall när jag cyklade hem. Fast jag har en frusen dag idag. Tog på mig långarmad, hoodie och jacka när jag cyklade hemifrån idag. Kan säga att jag blev ganska varm när jag cyklade och insåg att det var sommarvärme ute! Har inte hunnit ställa om mentalt att det faktiskt är sommar nu.
 
Resten av dagen blir det plugg och serier, har inte hunnit kolla de senaste avsnitten av Game of Thrones. Puss.
 
Poserna jag gör ovan har blivit nånslags standar pose för mig den senaste tiden. Så fort nån tar kort gör jag det. Så himla töntigt men jag gillar väl att pluta med läpparna haha ;)

Kärlek

 
Hela 5 månader med denna fantastiska kille idag!

Jag bröt mig in i himlen

Repeat just nu
 
 Godmorgon på er! Vaknade i morse utan att höra ett skrikande alarm i örat vilket så klart alltid gör morgonen så mycket bättre. Att sen veta att man har ett par timmar på sig innan man börjar gör inte heller saken värre. Åker senare till skolan i springtights och hoodie för jag har idrott sista lektionen, så himla chill känns denna dag alltså. Men först vid 11 ska jag till Heino och träffa honom ett tag innan skolan börjar. Nä nu ska jag käka lite lunch innan jag åker. Puss.

Red night

 
Var tvungen att gå ut och ta lite bilder i den här fina kvällen. Bladen på trädet utanför blev så starkt röda i kvällssolen.

Lunch time

 
Sitter och äter lunch medan Kent, Håkan och Maggio spelas omvartannat i bakrunden. Har blivit lämnad ensam för ännu en fotbollsmatch men jag tycker det är ganska skönt att få vara själv ett tag. Göra egen lunch och få lite plugg gjort utan att bli störd.
 
Idag har jag inga planer alls och söndagsångesten är lika med noll för i morgon börjar jag först 12:40! Förstår ni hur skönt det känns eller? Jag kan sova tills jag vaknar, ta det lugnt, äta lunch hemma och sen gå till skolan för två lektioner. Det känns verkligen som en ledig dag. Men idag hoppas jag få lite plugg gjort så jag slipper ägns förmiddagen åt det. Nästa måndag väntar kursprov i kemi och jag är liksom livrädd. Jag ska kunna allt vi lärt oss under kursen, känner mest att det kan ju inte vara möjligt att en göra! Men det är bara att sätta sig ner och gör så gott man kan. Snart sommarlov. Puss

Nya favoriter

/ Never Denim /
 
 
Här är mina favoriter i garderoben just nu!

The other half of me

 
 
 

Filmtips

 
Denna lördagskväll spenderades framör en film i sängen. Har länge velat se just denna filmen The lucky one för jag har hört från många håll att den ska vara bra och jag säger bara att den gjorde mig verkligen inte besviken. SÅ bra verkligen och jag drogs med i den totalt, både grät och log om vartannat. Ja den lyckades verkligen få med mig så tänkte kika in och tipsa er om den speciellt alla er som är precis som jag en sucker for love och älskar en hjätskärande kärlekshistora. Nicholas Sparks som är författren till även denna kärlekshistoria(också: Dear John, Last Song mlr) har verkligen lyckats igen. Finns ingen författare som skriver så bra kärleksromaner som han. Zac Efron spelar även väldigt bra i denna film och man fastande för hans karaktär. Stort tips!
 
Om:
Efter tre tjänstgöringar i Irak åker en marinsoldat till Louisiana för att leta rätt på den okända kvinnan som han tror var hans lyckoamulett under kriget.

Picknick

 Tror verkligen inte det finns någon person på denna planet som är så klantig som jag. Tog ju med kamerna idag så att jag kunde ta lite kort så tog glatt en del medan vi hade picknick och sen när jag ska titta på dem inser jag att jag glömt sätta in kortet... det sitter kvar hemma i datorn och inte ett enda kort har sparats!! Lagom glad blir man ju men snodde några bilder från Saras snapchat som jag får tacka så jättemycket för!
 
Vi hade jättemysigt idag. Vi gick först till Willys och köpte med oss sallad osv och gick sedan och statte oss vid vattnet på campingen. Sommarvärmen idag har varit helt underbar och man får sommarlovs känslor i hela kroppen vilket är så härligt. Vi invigde sommare med att köpa galss på campingen vilket för många av oss som bor här är ett måste innan det är sommar på riktigt. Så gott! Hade en himla mysig eftermiddag med dessa fina tjejer. Puss.
 
/Som sagt är bilderna tagna av Sara /

Fest... eller?

 
Hello darlings! Hoppas ni hade en bätter kväll igår än vi hade. Tanken var att vi skulle ha en askul kväll framför oss och var bjudan på 18-årsfest med en hel del folk härifrån men det blev inte riktigt som planerat och sög rätt hårt. Kl 12 igår var jag och Linnea påväg hem rättså besvikna. Vi var taggade på en riktigt bra fest men det blev ju inte riktgt så och roligast hade vi nog när denna bilden togs vilket var innan vi åkte... men jaja efteråt åkte vi hem och drack te och åt flingor innan vi somnade. Visst hade vi kul emellanåt ändå och kvällen kommer bli nått vi skratta åt framöver iaf ;)
 
Idag skiner i alla fall solen ute och det är riktigt varmt så idag väntar picknick med ett gäng tjejer i det fina vädret. Ha en fin lördag nu för det ska vi ha. Hörs senare. Puss.

Nice in jeans

Nice in jeans
 
 Jag tycker inte att man varje år på skolavslutningen måste ha just klänning. Personligen tycker jag att det kan vara jättefint med bara ett par byxor med nått sommrigt och fint print på tillsammans med en lite finare top. Här ovan har jag plockat ut lite inspiration för er som kanske tröttnat på att varje år köpa en klänning som du sen inte kan använda igen mer än till midsommar kanske. Min lillasyster konfirmerar sig nu i maj och till den har jag tänkt ha ett par mörkblå byxor med blommigt mönster i tyget, samt en fin peplum top och en vit blazer. Funderar starkt på att ha nått liknande på mig på skolavslutningen också. Slutar ju trotts allt bara första året så känner inte att jag vill lägga jätte mycket pengar på en helt ny klänning.



Charm

 
Igår köpte jag denna BH på Lindex. Jag har gått och kikat på den ett tag, plånboken måste sparas till annat just nu men den här är precis en sån jag har varit ute efter så kunde tillslut inte låte bli att köpa den. Den är utan bygel vilket jag verkligen har börjat gilla för det är bekvämare och så har den vringningen med spets hela vägen vilket är perfekt attt ha under ett linne, t-shirt och låta spetsen sticka fram. Den finns i några olika färger och jag funderar redan på att köpa mig en svart också men det får väl vänta. Denna är hur som helst en storfavorit redan!

Tog igen missad sömn

 
Godmorgon!! Kan ni förstå att jag har sovit hela 13h i natt?? Somnade kl6 igår (där av den uteblivna uppdateringen) vaknade vid halv 9 igen gick upp och borstade tänderna kollade mobilen lite och sen somnade jag igen och har sovit tills halv 8 idag. Haha kändes som jag hade nån slags dvala i går men såå skönt var det att vakna idag och vara riktigt pigg. Har varit så himla trött de här två veckorna så tror det var behövligt att få ta igen lite missad sömn.
 
Sitter just nu och äter frukost och utanför är det halvmolning med glimtar av sol. Hoppas på en varm dag idag för jag har plockat fram en klänning idag, stor kontrast till gårdagens stickade tröja men jag tror det kommer bli ganska varmt idag också.
 
Nu ska jag sätta mig och skriva lite inlägg till er för dagen och sen ska jag dra mig till skolan för dagens enda lektion kemi. Har även en kul kväll framför mig så detta kommer bli en bra dag. Puss

Vår blir sommar



Så känns det idag som att våren håller på att bli sommar. Det är lite varmare i luften och allt känns lite grönare. Så härligt jag vill ha sol, bad och glass nu! Så håller tummarna för att det är rätt känsla. 
 
Sitter just nu och väntar på att mamma ska sluta. Passade på att knäppa av bilden ovan för det såg så himla grönt och fint ut. Har precis varit inne på Lindex och köpt nya vita underkläder nu till sommaren. Det är ju nu man börjar vilja ha vitt, vitt, vitt! Finaste färgen till solkysst hy så nu är det bara den där bruna hyn som saknas då... 
 
Valde sämsta dagen att ta på mig en stor stickad tröja så klart. Var så frusen i morse och sen blev det varmt vilket inte ingick i min planering så nu är jag jäkligt varm! Menmen hällre värme än kyla alla dar i veckan. 
 
Nu kommer mamma snart så ska jag åka hem och äta för jag hungrar ihjäl! Vi hörs lite senare idag. Puss

Dansa med höga knän

 
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här låten. I början tänkte jag mest; vad är detta, men nu när jag lyssnat på den några gånger tycker jag nog ändå att den är ganska go. Kan garanterat bli en sommarplåga och festlåt om den lyckas hänga kvar. Dock skrämmer deras musikvideo mig! Haha jo men kolla in den här ovan den är faktiskt lite creepy med de där himla hästhuvudena. Men jo har nog ändå bestämmt mig för att låten är bra.

Trött tjej

Bjuder på lite fint suddiga webcam bilder hmm...
Hej på er loves! Är ganska trött här borta just nu. De nationella i engelska sög all energi ur mig idag och jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte. Men tror iaf jag är nöjd med läsförståelsen men however så är det nu över. I morgon väntar muntligt i franska och nästa vecka i engelska sen är det slut med nationella för i år, kämpa! Började dagen med att vakna upp bredvid pojkvännen, bästa sättet att börja dagen på enligt mig så nerverna inför dagen var väldigt små.
 
Efter skolan åkte jag till Linnea det är andra onsdagen i rad nu vi träffas och fikar, en gång är ingen gång men två det är tradition haha. Nädå men denna veckan kommer vi träffas en hel del vilket känns så himla bra. Men vi är väldigt bra på det där med att ta oss tid och träffa varandra. För ja det handlar alltid om att ta sig tid, jag kan bli riktigt irriterad på folk som klagar och säger att de aldrig hinner träffas. Nä men det beror ju på att du prioriterat annat för om du verkligen velat träffa den personen så hade du ju tagit dig den tiden för att göra det. Det är ett val. För de finns inte någon som är upptagen precis alla timmar dygnet runt varje dag. För mig är nog det bland det viktigaste och bästa i vår vänskap, att vi alltid ser till att ha tid med varandra.
 
Ja juste hade ju privatlektion igår och alltså det gick sååå bra! Var ett tag sen jag kände det där flytet i hoppningen och Rasken tycker ibland att det är bättre att hoppa jäättehögt över hindrerna så man säkert slipper slå i hovarna haha. Finns inte ord för hur mycket jag älskar att hoppa och den adrenalinkicken det ger mig. Hur det rusar i kroppen och att man måste vara med på allt som kan hända och hinna parera i rätt stund. Ja jag tror det är det jag gillar mest med hoppning att man aldrig riktigt vet vad som kommer hända. Nä gud vad jag babblade på idag nu måste jag iväg till stallet igen för ännu lite mer hoppning men idag på en vit stor sagohäst. Var ett tag sen han och jag hoppade nu så det ska bli kul! Hoppas kunna piggna till lite också. Vi hörs. Puss
 
 

Som nya

 Nu är mina Converse nytvättade och vita igen. Jag vet att det är så många som bara skrattar åt mig när jag tvättar mina converse haha, men jag vill  inte att de ska bli helt brun/grå vad är då vitsen med vita skor om de inte är just vita. Så lite då och då, inte varje månad eller så men när det behövs, så tvättar jag mina i tvättmaskinen i 30 grader. Funkar jättebra och de blir som nya igen. 
 

Little fancy


 
Kostymbyxor Zara Basic // Tröja Oldie // Linne BikBok
 
Min fina kaousiga trädgård i bakrunden(yeey)

FUCK CANCER!

 
Fick hem mitt Fuck Cancer armband i går. Har sett så många som haft det och velat ha ett eget för att visa att jag också stödjer och medför nått i cancerforskningen som enligt mig är den värsta sjukdomen som finns då den drabbar så många och allt fler varje dag. Tyvärr hade jag inte riktigt fattat var man köper ett, men så hade Linnea beställt ett så då gick jag in och gjorde samma sak. Tycker att det känns så bra att köpa ett armband som faktiskt gör skillnad och som ingen annan än cancerforskningen tjänar på. Vill ni också köpa ett armband som gör skilland, klicka här!

När läraren är sen

... så hinner man blogga;)
Heeej! Kom precis till skolan och min lärare är sen så då hinner jag med att slänga in ett kort inlägg. Idag ska jag ha matteprov och usch nej det känns verkligen inte bra. På lektionerna har det ändå känts bra och jag har fattat men i gårkväll satt jag och allt bara blev fel. Gymnasiet har verkligen kännts så för mig en hel del men jag hoppas jag kommit in lite i pluggteckniken nu så att det kan kännas lite bättre nästa år. Jag vill bara säga neeeej idag, är så himla opepp. Men efter denna skoladag väntar en privatlektion tillsammans Elin för Lotta vilket ska bli jäkligt kul! Tycker jag tappat hoppningen den senaste tiden så det ska bli skönt att hoppa en del idag och få in det i kroppen igen. Vi hörs. Puss
 
 

Håkan + Hotell

Alltå mitt Juni kommer bli bästa månaden ever! Helt otroligt hur mycket kul saker jag ska göra. Och igår bokade jag hotellrum på Gothia Towers(snacka om tur)mellan den 7 och 8 maj! Heino ska ta med mig på Håkan Hellström, japp han är världen bästa pojkvän, och så har han fyllt 18 och allt så då ska jag bjuda honom på hotell. Kommer bli så bra jag längtar redan dit. Jag har alltid velat se Håkan live och vilken bra start på sommaren, för enligt mig är han och hans musik just sommar. Kommer bli en så fin helg :)
 
 

Shose

 
Summer shoes
 

Tänkte ta och tipsa om lite skor nu till sommaren. Personligen är jag en converse tjej så för mig är ett par låga converse ett måste, så mina mörkröda kommer jag använda i sommar en hel del men är lite sugen på ett par i någon pastell färg också. Loafers i olika mönster är bara to die for! Dessa två ovan till höger är helt klart två av mina favoriter! Lovely

Kostymbyxor

Godmorgon darlings! Har precis käkat frukost och ska om en stund åka till skolan för franska(behöver väl inte säga detta men snälla skjut mig). Dagen har väl kanske inte så mycket intressant att erbjuda förutom skola och plugg för övrigt. Men är så himla glad idag för i gårkväll lyckades jag boka ett rum till mig och Heino till den 7 juni. Som jag har letat för det har ju varit helt slut typ överallt just den helgen men igår fick jag tag på ett! Sån jäkla tur, ska berätta mer om det senare.
 
Måste bara visa er mina nya kostymbyxor från Zara jag har på mig idag. Men hur snygga?! Älskar dem totalt som jag berättat innan har jag letat som en tok och inte hittat ett enda par och så får jag hem dessa och det bara sitter som klippt och skuret. Hoppas kunna fota av dagens outfit idag men lovar inget vi får se. Ha en bra måndag nu allihopa! Puss.

En massa klorofyll


Cliche Love Song

 
Nu har jag kommit hem igen efter en gosig dag i bokskogen tillsammans med mormor, moster och kusiner. Är seg i hela kroppen och huvet efter 2h i bilen hem kan man säga. Bildbomb på grönablad i mängder lovas till lite senare.
 
Om gårdagens Eurovison tycker jag att det var väldigt bra av Europa att rösta fram Conchita, tyvärr måste jag erkänna att jag inte kommer ihåg ett dugg av hur låten går(såg aldrig slutet i går) men go Europa! Hur som helst så var min favorit Danmark. Hans låt var så himla go och satte sig på hjärnan direkt och jag tyckte det var lite Bruno Mars över både honom och låten. Lyssna ovan!

Snabb trip


Sitter just nu i bilen påväg till Halmstad. Det var väl kanske inte super kul att gå upp klockan 7 i morse dock men en missad sovmorgon får det vara värt. Det känns väldigt skönt att få göra nått denna söndag istället för att bara sitta hemma vilket denna dag skulle gått till i mitt fall. Bilden är väldigt grå men just nu skiner faktiskt solen här, skönt att åka ifrån allt regn hemma! När vi kommer fram har mormor gjort frukost till oss vilket jag längtar för jag är så huuuungrig nu. Puss 

Räkfantaster

 
Kan man nog kalla oss, iaf just nu. Har precis käkat lite räkor igen... sen i påskas har vi ätit räkor inprincip varje vecka i form av vanliga räkor med aioli, räkmackor eller smörgåstårta. Men jag älskar räkor så det är inget jag klagar på egentligen. Men alltså hur mycket kan man äta innan man tröttnar? Massa mer hoppas jag ;)
 
Kvällen spenderas(med blandade åsikte) framför Eurovison. Tycker väl att det kan vara rätt kul men måste det vara så himla länge och så mycket! Man orkar ju inte och jag tröttnar alldeles för snabbt. Men hoppas i vilket fall som helt på Sanna. I morgon åker jag och mamma till Halmstad för att träffa mormor och kolla på boksskogen så troligen kommer jag kunna visa massa fina bilder därifrån imon kväll eller på måndag. Ha en fortsatt fin lördagskväll nu. Puss.

Student/Konfirmation

Det var så många som kom in på jobbet idag och letade studentklänningar, jag blir ju själv så sugen men två år kvar för min del fortfarande. Får nöja mig med att tipsa er om några fina vita(en ljusrosa) klänningar till studenten eller konfirmation och skolavslutning.
Zara
 
HM
 
ASOS
 
Vero moda

 
 

 

 
 

The perfect body lotion

 
Alltså denna body lotion. PERFEKTION. Så satans gott luktar den och vare sig du är One Direction fan eller inte så kommer du garanterat gilla denna. Doftar väldigt lätt, friskt och lite sött sommrigt. Vill hälst gå runt med den i näsa bara för att få känna doften mer, haha nej men allvarligt en stor hiss till denna och ni bör prova den enligt mig!

Dans dans

 
Heej på er, lovade ett till inlägg igår men har inte hunnit fixa bilderna än så får bli senare i veckan. Har precis kommit hem från jobbet nu och idag var det väldigt bra för mig att komma till jobbet. När jag har planerat saker som jag verkligen känner att det kan inte bli bättre än så här och det sen inte riktigt går så som jag tänkt mig blir jag väldigt ofta sur som ett åskmoln. Haha ja allvarligt tror att jag lider av nått eller så, nää men jag blir så fokuserad på det som inte går liksom. Jättetöntigt men tydligen är det så jag funkar och detta hände i gårkväll  och jag var så sur igår och idag på morgonen så det var bra att jag fick komma till jobbet och tvingas vara lite trevlig och glad
 
Efter skolan i går gick jag och Felicia på stan och tittade lite i affärer och fikade. Det är verkligen så skönt att sluta tidigt för då känns det inte som om hela dagen är slut när man slutar. Efter det gick vi tillbaka till skolan och pluggade matte vilket tyvärr inte gick så bra alls så det känns ju bra innför tisdagens matteprov! Eller inte....
Kvällen avslutades med dansuppvisning med Elin. Min lillasyster dansade och så några till jag känner, så himla duktiga var de så det var kul att se.
 
Så nu ska jag käka lite och plugga lite matte efter det. Vi hörs senare i kväll. Puss
 

Ripped jeans

Jeans
Slitna jeans skulle jag helst fylla hela garderoben med alla olika färger, tvätttar och modeller om jag kunnat. Just nu är jag själv ute efter ett par som de längst upp till höger, boyfriend jeansen med stora hål på knäna, så snygga. Annars är jag även väldigt mycket för jeans med ett/två hål på knäna/låret bara. Tycker det är jättefint för man behöver inte alltid ha massa superstora slitningar. Jeans med stora hål är mest snyggt/coolt mendans jeans med små hål och slitningar ger en mer "fin" känsla vilket jag gillar.

Today

 
Godmorning babes! Idag har jag en lektion som börjar nu vid 10 och det känns så bra idag för jag hade verkligen inte orkat mer. Åt min favorit frukost som jag helst äter innan skolan, om jag äter vill säga för jag är ingen frukostätare direkt, med tomater, salt och oregano och lite brämhults apelsin juice till det. Bästa. Så redy för en lektion nu ;), får se om jag sätter mig och pluggar lite matte efteråt så jag har det ur värden för idag sen. Skulle egentligen behöva kika förbi på klädhuset och prova ett par jeans och en vit blazer men får se hur jag gör. Tipasar om lite slitna jeans senare idag och ska även fota mina egna nya favoriter. Much love. Puss.

Motivation

Månadens motivation för mig. Juni kommer bli årets bästa månad, no doubt!

När tiden springer

Hallå darlings! Har äntligen fått tid att sätta mig ner med datorn. Alltså från tisdag till nu har gått så jäkla fort jag har knappt hunnit med en sak innan det vart dags för en annan. Men iaf här kommer en snabb summering; I tisdags hade jag först svenska np och det gick väl ok tror jag. Efter skolan var jag på Lotus med min fot vilket gick bra det var som om någon bara drog ur en tagg ur foten och allt det som gjort ont bara släppte, så skönt! Så nu kan jag utan smärta använda mina converse igen ;) På kvällen var det hoppning och sedan åkte jag till Heino. Upp till skolan på onsdagen sen (så klart) och efter det drog eftermiddagen igång. Först åkte jag till Linnea och drack te medan det ihärdliga regnet föll utnför, och efter det var det bara att hoppa på cyklen i regnet(alltså allt detta regn, väldigt mysigt när man sitter inne med varmt te men i flera dagar kom igen?) cyklade till stan för att möta upp Olivia och Elin för ännu en fika men den här gången på Thimons. Även lite plugg skullr bli av var väl tanken från början. Det råkade bara bli så att prata om skolan, framtiden och andra saker blev lite viktigare men ja det behöver man ju också ibland. Onsdags kvällen avslutades med ridning på en alldeles för lat häst. Men ser så fram emot min privat lektion nästa vecka!
 
Dagen idag började med svenska np skriva. Satt i nästan tre timmar och skrev, snacka om skrivkramp, och det gick faktiskt riktigt bra jag var så nöjd med det jag skrev så nu håller jag tummarna för att min svenskalärare tycker samma sak. Under sista lektionen blev jag bara himla trött och depp. Känner mig fortfarnde lite tugn eller så och skulle helst vilja krypa ner i min säng redan nu och sova men sånna här dagar har vi väl alla, right? Lite för mycket stressande för min del de senaste dagarna tror jag men vorre fel att klaga för det har ändå känts som en bra vecka. Puss.
 
Mysfaktor på Thimons!
 Linnea hade köpt ett nytt te dagen till ära som hon förälskat sig i totalt ;)

Doft av lyx

 
Denna parfymen Play från Givenchy var min första favorit och det var den första doften jag började använda. Den doftar lite tyngre men helt gudomligt. Sen jag fick min Our Moment parfym har denna hamnat lite i skymundan men jag använde den mycket tidigare (vilket den slitna flaksan skvallrar om). Tror att jag ska plocka fram den nu till sommarn igen så får den bli årets sommarparfym för min del. Doftar otroligt gott och är fortfanaden en av mina absoluta favoriter.

A little bit of a sad girl

 
Ja just nu går saker inte riktigt min väg. Vet att jag bloggade lite om det när det hände men jag blev ju trampad av en häst på tårna förra sommaren ganska illa så hela stortåsnaglen for ju av och gjorde nått satans ont. Men nu har den nästan växt tillbaka och jag har inte haft några problem med den alls förrens nu. Nu har den börjat växa inåt ist och det gör riktigt riktigt ont! Har bara ett par skor jag kan använda som inte går emot eller klämmer hela tiden. Men imorgon har jag fått tid hos en tjej på Lotus så då ska jag få hjälp att böja ut den igen hoppas jag verkligen. Vill inte behöva gå till sjukhuset med den så jag hoppas för mitt liv att hon kan göra något åt det. Har ju sån jäkla nålskräck så inget sjukhus tack! Så just nu äter jag alvedon och ska börja smörja in med nån slags bedövningssalva inför i morgon. Ibland är det väldigt bra med en mamma som är sjuksköterska och vet vad man ska ta. Sedan har jag också fått problem med mina öron igen har ju haft det till och från sen jag var lite men just nu väljer det såklart att komma tillbaka. Idag har jag även lyckats välta ner en vas och ett vattenglas rätt ner på mitt parkettgolv som inte tål vatten så det var glasplitter  och vatten överallt. Kul! Ja men hallå Emma det går verkligen bra för dig och så just nu... Så småsaker som lyckas bli så stora, neej nu ska jag bara fortsätta denna fantastiks kväll med att tvinga mig att plugga lite matte och samhällskunskap. Yippi.

The white blazer

The white blazer
Klicka på bilden för länkar
 
Just så här skulle jag matcha min vita blazer (som jag ska införskaffa mig en förhoppningsvis denna vacka) just nu. Jag är ju en tjej som inte använder värst höga klackar än och därför valde jag att kanske istället bära ett par låga sandaler till. Ett par blåa slitna jeans och sportig tröja för att få looken lite mer avslappnad så att inte kavajen känns för uppklädd. Pricken över i:et med lite guld detaljer och en ljusblå väska. Underbar vardags outfit nu i vår enligt mig.

Min dröm sen liten

 
Alltså kan inte fatta att jag i somma kommer få åka till DisneyLand Paris! Det har varit min dröm sen jag var lite. Kommer känna mig som 6 år igen och garanterat ta kort med alla mysiga disneydjur som kommer i min väg, men där är väl ändå en av de ställen där man får bli lite igen. Haha alltså åh alla dessa bilder gör mig helt varm i magen, bara kolla vilket sagoland det är liksom. Kommer bli en av sommarens absoluta höjdpunkter.

Godmorgon...

 
...på er alla fina! Har vaknat upp till världens bästa morgon humör idag och det är söndag. Undra när detta hände senast? Solen skiner och jag ska strax sätta på mig min kimono och gå upp och göra en god smoothie till fukost, sedan blir det att äta frukost ute  och läsa min bok. Bra start på dan!
 
Ska förhoppningsvis även få en del saker gjorda idag: städa rummet för det behövs verkligen nu, kolla igenom veckan och vad som väntar i skolan framöver, helt sjukt men det är faktiskt bara ca 5 veckor/ 40 dagar kvar till sommarlovet! Så galet och det innebär även One Direction(iiiiiiii)! Måste även föra över alla bilder och så till en usb idag så att jag, hoppas jag, kan lämna in min dator i morgon. Har fått nått virus eller liknande så jag får upp så sjukt mycket reklam och för ett tag sen började det komma upp reklam i reklamen?! Man bara va men hallå what?!?! Och jag håller på att få ett anfall snart på det så måste få det gjort nu innan sommaren. Vi får väl se vad det blr av resten av söndagen.
 
Yesyes men nu ska jag dra mig uppåt och äta frukost. Ha en bäst söndag nu. Puss.

Att vara nöjd

Varför ska det vara så svårt? Att bara nöja sig med det man har där man är. Jag är en sån person som aldrig riktigt nöjer mig, jag längtar och vill nästan alltid framåt. Tänker att när jag åker dit då kommer jag bli lycklig och inte längta mer eller när jag klarat av denna skolvecka då ska jag sluta längta framåt och bara vara. Som sagt jag är väldigt dålig på det där med carpe diem. Samma sak gäller det med saker, att om jag köper den där fina tröjan då kommer jag ha precis allt jag vill ha och nöja mig. Men detta är ju bara något jag intalar mig för jag vet ju precis som alla andra att nästa vecka kommer nya saker jag vill bli av med eller en ny super snygg tröja jag går och dräglar efter.

 

Just nu har jag verkligen ingenting i mitt liv egentligen att klaga på, just nu har jag en väldigt bra uppgång i mitt liv. Detta gör också att jag nästan får panik av att jag är en sån fruktansvärt jobbig framåtsträvare som inte riktigt kan njuta av allt som är så bra just nu och dagarna bara försvinner.

 

Men jag tror att det är bra att ha saker att se fram emot och vilja till men det måste ha en viss gräns. Jag har så mycket i mitt liv att se fram emot just nu och jag är verkligen så lyckligt lottad. Jag är bara rädd att jag kommer låta dessa dagar försvinna förbi mig. Men hur gör man för att leva i nuet då? Tycker det är något som så många tjatar om men aldrig riktigt förklarar hur man ska göra, för det är ju svårt.  Jag gör så att jag försöker att tänka ibland på allt det jag har och alla fina människor jag har runt omkring mig och uppskatta dem. För när jag gör det känns den där himla tröjan som jag säkert kommer tröttna på om några veckor inte så viktigt längre och provet som väntar inte lika jobbigt. Men jag är dålig på det och måste verkligen jobba med att nöja mig. Att vara lycklig med det jag har här och nu för det är på många sätt det enda jag behöver.

 


Orintering för alla utom mig

Heej på er, mår ni bra? Blev inte mycke uppdatering i går för kl halv 10(när jag fortfarnade låg och sov) ringde jobbet och undrade om jag kunde komma och jobba några timmar. Så vid 1 fick jag åka från ränneslätt, där mamma och Helen sprang de öppnabanorna, till jobbet. Ja denna helgen är det 10 mila här så just nu kryllar det av orienterare. Som mamma och jag sa när vi var på ica: man vet att det är massa orienterare i stan när bananerna på ica är slut. Haha ja måste vara obligatorisk orienterar mat ;)
 
På kvällen åkte jag hem till min kära pojkvän och sov där, alltid lika mysigt och man får passa på nu när han stannar här över långhelgen. I morse åkte jag direkt från Heino och ut till ränneslätt för idag sprang Elin och mamma en öppenbana. Tillförde väl kanske inte så mycket men tycker det är kul att bara åka ut och kolla på allt folk och ta lite kort. Själva orienteringen är inte riktigt min grej men mamma går in för det till hundra procent. Så kul tycker jag (Okej inte lika kul när hon försöker tvinga med mig men).
 
I natt springer Heino så håller tummarna för att det ska gå bra för honom! Nu väntar en lugn och helt vanlig lördagskväll, så skönt. Puss.
 
Denna bild summerar vad jag gjorde medan Elin och mamma sprang. Solade, lyssnade på musik och tog lite kort. Haha kände mig inte alls lat och så när massa orienterare sprang förbi hela tiden ;)

Bikini favorits


 
 
Jag är en sådan person som varje somma köper minst en ny bikini därför brukar jag oftast införskaffa min bikinis från HM där många delar ligger mellan 99-149 kr. Här ovanför har jag plockat ut mina favoriter just nu och av dem hoppas jag kunna få tag i den svarta med lite volang på. Just en sån jag är ute efter till denna sommar men tyvärr har överdelen varit slutsåld på hm.com ett bra tag nu men håller tummarna för att den kommer in igen eller att jag får tag på den i affär.

Vårspelen 2014


Hello May

/Alla bilder är tagna och redigerade av mig/
 
Godmorgon, och så var det maj det är helt sjukt hur fort tiden går! Men härligt ändå och maj är verkligen en av mina favorit månader på året. Månaden mellan vår och sommar. Jag är så sjukt trött idag efter gårdagens vårspel men himla kul var det och jag lovar bilder lite senare idag. Tanken var att jag skulle vidare på fest efteråt men nej jag orkade verkligen inte så åkte hem och Alex och Hannes var här så då fick jag träffa dem lite ist:) Idag är inget annat än slappa inplanerat, tänker ta dagen lite som den kommer vlket känns så skönt. Ha en fin torsdag/söndag nu. Puss.

SpagettiLinnen

 Två av mina senaste bästa köp är helt klart mina SpagettiLinnen från HM Basic, tänker av nån ogrundlig anledning alltid på Betty Spaghetty dockorna som jag lekte med när jag var liten, men never mind. Perfekta basplagg nu till sommaren att slänga på sig till shortsen eller en kjol. Men självklart även till fest eller annat tillfälle då man vill vara lite uppklädd då jag tycket tyget och de smala banden ger en lite exlusiv känsla på nått sätt. Stor hiss!

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS