With a dot of pink

 / Top, väska, armband från Lindex / Hatt från HM / Shorts från Gina / Skor från DinSko /

Sexii Ladies

Linnea åkte nyss hem men nu har vi haft lite behövligt bästavän talk. Har saknat henne så sjukt mycket nu när hon vart borta. Att umgås nästan varje dag och sedan inte ses på 10 dagar är jätte konstigt och nu åker jag iväg i 10 dar. Behöver väl inte säga att jag kommer sakna henne massor!!

Snart åker bilen mot fina Gotland och Fårö. Jag har packat min väska precis propp full. Har nog med mig kläder för sådär två veckor istället för en och flera har det tänkt att bli i veckan då det ska shoppas för fullt i Visby ;)

(Heta jag vet ;) )


Glad midsommar......

( Nej det gå går inte att ta en normal bild på oss alla fem ;) )
 
..... i efterskott om man nu kan säga det ;) Har haft en riktigt fin midsommar på landet med killarna och det har gjorts det vanliga: Fiskats, badats, skjutits och ätits mängder! Midsommar som det ska vara och vilket härligt väder. Lite regn men vad är midsommar utan lite regn? Det har varit perfekt och jag har njutit i fulla drag. Dock har min mobil vart stendöd utan en sekund av teckning. Man blir lite handikappad utan mobilen men jag har ju överlevt ;)
 
Kom hem för någon timma sen. Så jag ska börja packa lite inför i mon kväll då vi åker till Fårö! Men först ska jag träffa Linnea i morgon. Hon har varit utomlands i en vecka nu och jag har saknat ihjäl mig. Så det är prioritering ett. Det är så typiskt oss. Aldrig hemma samma vecka på sommaren. Menmen. Nu ska jag gå och packa och fixa lite. Puss på er <3 
 
 
 
  

Summer look


               / Shorts från Bubbleroom.com /                        / Snyggaste fransväskan från Spell /
 
                    / Transparent linne från Gina /                         / Söt blomkrans från Glitter/        
 
Här är tips på en fin sommar look. Jag tycker verkligen att blomkrans är en otroligt söt och fin trend nu till sommaren. Som alltid tycker jag om att blanda sött med tufft och vad är inte snyggare och coolare än en fransväska från Spell. Älskar dem! Tyvärr kostar de en hel del så att få äga en själv finns väl inte riktigt just nu men satan vad snygga de är och jag kommer fortsätta dregla över dem ett tag till ;)
 

A real smile

 
Hej på er! Äntligen funkar min blogg.se igen. Vet inte vad det varit med den men jag har inte kunnat publicera några inlägg alls. Dock har det inte hänt speciellt mycket. Har legat på latsidan ;)
 
Är på jättebra humör idag trots att jag tvingades upp vid sju för att fira Elin. Har lyssnat på musik och städat hela huset. Så nu kommer jag ha en glad mamma när hon kommer hem senare ;) Har även hunnit packa lite inför nästa vecka då det äntligen bär av mot Fårö igen. Jag är skit taggad. Det ska bli så himla härlig. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Puss. 
 
 
 
 

Grattis syster

Idag fyller min älskade syster 14 år!! Jätte grattis till dig syrran hoppas du får en fantastisk dag och njuter av ditt år som fjortis nu ;) Puss<3

17/6

Introduktions kursen i morse inför sommarjobbet var väl kanske inte den roligaste jag vart på precis. Allmänt seg men vi fick gå en timma tidigare så jag drog ner på stan och kikade runt lite innan jag åkte hem. Hittade min snygga väska så det vart lyckat ;)

Bakade nyss ryttarkakor tills ikväll. De blev väl kanske inte de finaste men goda var det i alla fall. Det är sista ridningen innan sommaren. Lite sorgligt. Jag ska byta grupp till hösten men jag trivs så bra i denna så det känns lite tråkigt.
Just nu sitter jag på altanen och äter kycklingsallad. Hade tänkt ge mig ut och springa om ett tag. Måste komma igång och springa igen nu när det är sommar annars kommer jag nog rulla till skolan i höst ;) Puss.


Shining bag


Starka och skrikiga färger är ju det perfekta att bära på sommaren. Inget fördjupar en brun bränna som starka färger. För min del är det nästan enbart rosa som gäller just nu. Kan inte få nog av det. Idag hittade jag denna super snygga väska på Lindex (tyvärr ger bilderna inte riktigt denna rätta färgen då den är mycket mer skrik rosa i verkligheten) den praktiskt taget ropade mitt namn. Haha så jag var ju bara tvungen att köpa den och jag vet precis hur jag ska matcha den. Senare kommer det även upp lite bilder på en ny rosa klänning jag har fått ;)

The Cardigan

Hej! Hoppas ni haft en bra söndag. Känns väl ganska skönt att veta att man slipper gå upp till skolan super tidigt i morgon? Men tyvärr måste jag masa mig upp vid 7 för jag ska iväg på information till min prao. Jag ska jobba inom kommunen de sista veckorna av sommaren men "kursen" hålls nu. Det känns väl kanske sådär men jag har redan börjat vända på dygnet och det hatar jag. Låg uppe halva natten och kollade The Vampire Diariers (har blivit beroende igen ;) och sen sov jag till sådär 1. Visst jag är tonåring och ska sova länge men det är faktiskt inte speciellt kul att sova bort halva dagen. 
Har i alla fall hunnit med några saker: Jag har varit på långanäs med familjen och käkat räkmacka och glass. Riktigt gott var det! Vi hade tänkt bada också men det blåste alldeles för kallt. Min önskelista är äntligen klar till min födelsedag ;) Kollat på film och så har jag ridit nu på kvällen. Ja det är väl så min dag har sett ut. God natt på er. Puss. 
 
Haft på mig denna tunt stickade marinblå koftan från BikBok idag. Somrig, fin och är min aboluta favorit. Hade den förra året på skolavslutnigen över en helvit klänning.

This is us

Här är min fina klass som jag har spenderat de tre senaste åren med. Att veta att vi nu splittrats och är på väg åt helt olika riktningar gör ont och känns väldigt sorgligt. De har alltid funnits där som en trygghet så länge nu och det känns väldigt skrämmande att veta att de inte längre kommer finnas där varje dag. Vi har haft våra ups and downs men ända från början har vi varit otroligt sammansvetsade. Alla är så himla goa och jag kommer sakna alla något enormt. De ha gjort mig till den jag är idag. Jag gick från den otroligt blyga och tysta lilla tjejen i 7:an som knappt öppnade käften. Till den självsäkra och mer utåtriktade tjejen jag är idag och det är jag så tacksam för. Vi har så många minnen och jag kommer aldrig glömma er 9A1 <3

Espadrillos

 
Espadrillos är nog de mest bekväma sommarskorna som finns och just nu är de riktigt heta! Ett klart bevis på att det faktiskt kan vara både bekvämt och snyggt. Dessa fyra favoriter kommer från http://se.oascompany.com/ och kostar mellan 200-300 kr.  
 
 
 
 
 
 

TACK

Jag vet att min blogg inte vart sådär jätte bra några dagar nu. Eller jag tycker i alla fall inte det så jag antar att ni inte heller tycker det. Jag har inte hunnit med och blogga så mycket som jag velat och inte riktigt hunnit skriva om det jag velat. Det har vart så mycket denna veckan och jag får lite dåligt samvete när jag ser att ni är inne här och besöker min blogg utan att jag har uppdaterat något. Men jag vill säga jätte jätte mycket tack till er som varje dag läser min blogg. Det betyder mycket att ni tar er den tiden! Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om är det bara att höra av er. Nu kommer jag ha mer tid för bloggen nu så förhoppningsvis blir det inte så tråkigt som den vart nu ;) Puss.

En bit på väg mot att bli vuxen

 
 I går slutade jag 9:an. De orden känns så konstiga att säga och inte riktigt verklig. Jag har gått mina 10 år i grundskolan och nu väntar Gymnasiet.
 
Gårdagen var full av blandade känslor. Jag var glad över att slutat skolan äntligen men samtidigt kommer jag sakna min fina klass något enormt.
Vi gick till kyrkan som vanligt i regnet. Sedan träffade jag familjen och fick
blommor. Efter samlades klassen i vårat klassrum, fikade och kollade på videos och bilder från våra tre år i skolan som Sara klippt ihop. Så himla fin var den. Alla skrattade och grät. Eller alla tjejer grät förutom jag och Linnea G ;) Vi kände oss så himla känslokalla när alla stor grät, men det gjorde verkligen jätte ont att skiljas från min fina klass men jag är en person som har otroligt svårt att gråta. (Det är in princip bara Linnea som sett mig göra det för hon är min bästa vän) Alla kramades och önskade varandra lycka till i livet (usch det är så hemskt att säga så) och sen åkte alla hem. Jag åt middag med familjen, mormor, farmor och farfar.
 
Just nu försöker jag att inte tänka så mycket på framtiden för den skrämmer mig rejält. Utan jag tänker bara njuta av mitt sommarlov. Jag ska ha sommarjobb de tre sista veckorna annars ska jag bara vara hemma i Sverige sola, bada och träffa vänner.
Klänningen och öron hängena kommer från HM / väska från Grand Canaria / Armanband från Butiken i Tenhult
 

Liseberg

Hej på er. Vet att jag inte har uppdaterat på länge men haft fullt upp de senaste dagarna. Först var jag ju på Liseberg i tisdags och ja jag åkte Atmosfear!! Två gånger! Jag var totalt livrädd och trodde på riktigt att jag skulle dö men jag måste ändå säga att den är lite överkattad för riktigt så hemsk är den inte när man väl åkt den. Efter satte vi oss och åt ben&jerry's glass för det var vi värda!
Hade allt som allt en underbar dag med mina bästa tjejer. Både rädsla, skratt och glädje! Jag kanske inte behöver säga det men jag och Elin var väldigt nöjd med våra stora sockervadd på slutet ;)
 
Igår var det avslutninsmiddag. Hade sjukt kul men tänkte göra ett inlägg om det en annan dag för nu ska jag snart iväg på klassensdag i regnet. Puss.
 

Göterborg ---->

Klockan 11 går bussen mot Göteborg och Liseberg! Äntligen. Har väntat på detta i tre år nu att få åka till Liseberg med niorna. Kommer bli skit kul och vädret ska va strålande. Ska troligen åka Atmosfear för första gången... ehm om jag inte fegar ur totalt innan vill säga. Haha jag är totalt livrädd men denna gången ska jag upp!
 
Har varit uppe sen 7 för att ja skulle sminka min lilla syster. Hon hade någon utklädningsdag eller något och sen kunde jag ju inte somna igen. Kul när man egentligen skulle ha en go sovmorgon. Men nu har jag i alla fall hunnit med att fixa lite saker och blogga. Nu ska jag gå och göra något att ta med och äta. Hoppas ni får en bra tisdag. Puss
 

Rings

Tänkte sätta mig ner och fixa några av mina ringar nu. Lacka in dem i genomskinligt nagellack för att slippa bli helt grå/grön om fingrarna och så att de inte tappar färgen. Är väldigt dålig på att få tummen ur och göra det men nu till skolavslutnigen och avslutningsmiddagen känns det som en bra ide att få det gjort. Skippar gärna grå/gröna fingrar ;)

Little Things

 
Lite underbar morgon musik för att orka tagga skola. Denna låt gör morgonen så mycket lättare.

Royal Wedding

 
Igår var jag ju bara tvungen att se Prinsessan Madeleines bröllop för det finns inget så fint som kungliga bröllop. Alla vackra dekorationer och framför allt alla dessa otroligt underbara klänningar. Mina favoriter var Carolin Winbergs mörkblåa med vackra silver dekorerade armar och Sofia Hellqvists enkla men fina lila klänning med små detaljer. Underbara. Men inget slår ju vackra Madeleines bröllopsklänning så klart. Designad av italienska modeskaparen Valentino Garavani. Så himla stort och han gjorde verkligen ett fantastiskt jobb. Den finaste klänning jag sätt!

Breakfast with Zlatan

Godmorgon på er. Jag har suttit på altanen och käkat frukost med Zlatan... okej inte Zlatan själv men med han bok i alla fall ;) Har inte kommit jätte långt precis men tycker den är riktigt bra.
 
Idag händer inte då mycket. Haha känns inte som om jag fått så mycket gjort dessa dagar, menmen. Ska rida ikväll i alla fall. 
 
Min mage är nästan bra igen så jag missar inte den sista och roligare veckan i skolan. Var lite rädd för det faktiskt. För denna vecka slutar jag nian! Min tid i grundskolan och på högstadiet är över. Nu väntar Gymnasiet!

Here Comes The Sun

 
Hej på er allihopa! Idag är jag hemma och har jätte ont i magen och huvet och världen snurrar lite runt omkring mig. Yeey vad kul (....eller inte!!) Ligger i alla fall hemma med denna låten på repet. Har även legat ute i solen lite för att den värmer så skönt.
 
Det är student idag och det märks verkligen! Det är studentfirande på trädgårdar överallt i detta fantastiska väder och både instagram och facebook är full proppat med student bilder. Så himla härligt! Så grattis till er alla fin studenter!!

Kenza - Ivyrevel

 
Nu den 11/ 6 släpper Kenzas egna märke Ivyrevel sin första kollektion. Något man inte får missa! På hennes blogg får ni snekapeaks av kläderna och om jag får säga det ser det lovande ut! Det är en söt och somrigt kollektion med mycket blommor och ljusa färger. Kenza är en av mina stora förebilder så jag är väldigt förväntansfull och kommer garanterat uppdatera min garderob med några av hennes plagg!  

Glassdejt

Haft en mysig förmiddag idag med Olivia, Sara och Linnea. Vi var på campingen och köpte glass vilket är inprincip obligatoriskt att göra varje sommar här. Vi satt på bryggan, åt glass, pratade, lyssnade på here comes the sun och sommarkänslorna bara sprudlade!

Resten av dagen har jag spenderat i solen på altanen för att jobba på brännan och läst. Känns som sommarlovet kom tidigare än planerar;) Puss


Sunnn

Sitter just nu i kvälls solen. Åkte bussen ut till stallet idag och han precis klart så att jag hann till studentbalen. Såg tyvärr inte jättemycket då jag stod långt bak men fick ändå några skymtar. Så himla fina är de med sina fantastiska klänningar. Ingen är den andra lik. Älskar att bara stå och titta på alla vackra klänning och drömma lite om min egen student ;) Kommer älskar att få åka och välja klänning själv!!
Tog lite bilder men de blev inte bra för jag stod för långt bak vilket var lite surt. Såg iaf de flesta jag ville se. Så himla fina!

Det känns som fredag just nu och jag har fyra dagar ledigt! Känns ganska bra om jag får säga det. Puss.


Klännigar till sommaren

/ Bubbleroom.com /
/ Zara.com /
 
Sommarklänningar kan man ju inget annat än älska och nu när det äntligen blivit tillräckligt varmt för att använda dem blir man väldigt sugen på att skaffa någon ny. Man kan väl inte få för många eller? För mig är det blommor och färg som gäller. Här ovan är några tips på både blommiga och enfärgade sommarklänningar. Min favorit är den enkla gula. Somrig och passar bra till en riktigt brun solbränna.

You can't go to bed without a cup of tea

 
 
 
Sitter på mitt rum dricker te och försöker planera morgondagen. Det är studentbal här i morgon och jag vill gärna hinna ner, titta och ta lite kort. Samtidigt har jag en häst som måste tas om hand om och jag ska väl erkänna att planering inte riktigt är min grej. Men jag tror det kommer lösa sig så att jag hinner båda.
 
Sista dagen i skolan i morgon för denna veckan och det känns inte helt fel. Har inte jättemycket inplanerat för tillfället. Hoppas hinna starta den nya datorn som vi inte gjort än. Det har lixom inte blivit av. Men måste verkligen hinna med det nu. Jag hoppas verkligen att den har en bättre webcam så att jag slipper se ut som ett lik haha ;) 
Puss.
 

Here I am once again

/ Skjorta Tally Weijl / Shorts Gina / Linne HM / Armband: Present / Ringar från Gotland /  
 

Tygpåsar

Tygkasse till sommaren? Ja tack. Så enkla men ändå så snygga. Finns i olika färger med olika tryck så det finns garanterat en för just dig. Funkar lika bra på beachen som i stan och är absolut en favorit för mig till sommar!

Söndag

Det regnar och åskar utanför fönstret men idag spelar det faktiskt ingen roll. Jag tog en riktig sovmorgon och sen planerat att stanna inne och kolla på film tills jag ska rida ikväll. Japp det är så min söndag kommer att se ut och de känns redigt skönt. Ibland behöver man såna dagar också. Tänkte sätta på Beautiful Creatures. Har läst boken och älskade den (rekommenderas verkligen) så hoppas att filmen är lika bra. Ha en go söndag. Puss.

New Bikini

Här har ni den. Äntligen hittade jag en rosa bikini som jag var ute efter. Fick dock improvisera lite. Så det är en blandning av två bikini från HM, men tyckte ändå att de passade bra ihop. Nu är jag mer än redo för sommar och värme så jag kan inviga den på stranden. Love it!

It's June

/ Shorts Gina / Tröja NewYorker / Skärp från London / Öronhängen BikBok / Skor Converse / Glasses Prestige /
 
 

Lördags shopping

Har precis vart i Nässjö för lite snabb lördags shopping. Turen har helt vart på min sida. Fans bara en överdel kvar av den bikini jag ville ha och helt unbelievable det var min storlek. Hur stor är chansen. Sen inhandlade jag även ett par ringar och öronhängen till min skolavslutnings klänning. Så nu är jag nöjd. Vi stannade även och åt kinamat på innan vi åkte hem. Mums! Så nu ska jag hem och städa mitt rum som alltid när jag inhandlar nya saker. Haha, vet inte varför men det är nått jag alltid måste göra innan jag lägger in dem på mitt rum. Sen tänkte jag ta lite dagens outfit bilder till er. Puss


Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS