Söndag



Såhär har min morgon spenderats med bok och katt i sängen och härifrån har jag inte rört mig än. Borde väl gå upp och få lite saker gjorda men en ledig grå söndag som denna får man väl ändå ligga i sängen hela dagen? 

Min första av tre veckor på jobbet är nu över och det har gått både snabbt och långsamt om det nu kan göra det. Gårdagens kväll spenderades med Linnea och vm Brasilien-Chile, vilken avslutning säger jag bara matchen i säg var inte så bra tyckte jag men förlängningen och straffarna fick till och med mig att gå in för det. Haha jag har verkligen sån hat/kärlek till fotboll! Idag har jag planerat in att städa garderoben och troligen springa lite ikväll, jag är verkligen inte sugen men det är på tiden att jag tar tag i det nu när jag har blivit frisk igen. Puss

Sacré Coeur

Sacré Coeur ligger högt över Paris med utsikt över stora delar av staden. Det är verkligen en så vacker kyrka som drog många turister. Hit gick vi första kvällen eftersom vi bodde så nära och ja ni förstår ju hur kär man blev av att se det här, så oerhört vackert.
Allså denna kille var så cool han stod för otrolig underhållnig, ja ni ser ju.

Bästa sommarprogrammet

 
Kalla mig lite gammal men jag är älskar verkligen Sommar med Ernst hahaDet är så mysigt och när det drar i gång är det sommar på riktigt. Ikväll var första avsnitt och jag satt såklart bänkad med en skål jordgubbar och kollade på Ernst medans han pysslade, fixade och lagade mat. Så mys och så mycket sommarkänslor!
 
Dagens arbetstimmar rullade på riktigt bra och nu är det bara en lång dag kvar i morgon med av denna veckan. Jag har lite hosta men förövrigt mår jag bra vilket känns riktigt skönt. Det blir inte så mycket gjort när man kommer hem halv sju från jobbet så har kanske inte så mycket intressant att skriva om varje dag så ni får nöja er med andra inlägg när mitt liv inte är så intressant ;) Sov gott nu. Puss 

At first sight

Blev lite shopping innan vi ens lämnat Sverige hehe ;)
Paris flygplats Charles de Gaulle sägs vara känd för sin dåliga skyltning och en väldigt kaousartad flygplats det var det. Inget kul överhuvudtaget men vi lyckades ta oss ner till tågen och in i Paris till slut i alla fall.
 Det första vi fick se av Paris var ju tunnelbanan som var långt ifrån samma klass som Stockholm och London det var smidigt men inte så där organsierat, förståligt och "fint" men behövligt för att ta sig runt. De första timmarna var jag inte sådär super imponerad måste jag säga men sen kom vu upp ur tunnelbanan och ut till detta---->
Här bodde vi i ett väldigt lungt område för det mesta och bara några hundra meter ifrån Sacré Coeur som är en otroligt fin kyrka med utsikt över hela staden.

Jobbar för fullt med en förkylning i kroppen

Hej på er, hur är det? Det känns som det var ett tag sen nu eller hur. Jag landade på Landvetter i söndags kl 21:30 och var inte hemma för än runt tolvtiden. Jag hade verkligen fantastiska dagar i Paris och det har tagaits så många bilder jag lovar att dela med mig av framöver. Lovar även lite tips om shoppingställen för det var något jag själv tyckte var jättesvårt. Det var liksom svårt att hitta var man skulle åka för att hitta köpcentrum, affärer, osv men mer om det i ett senare inlägg. Bloggandet har uteblivit på grund av att jag drog på mig en förkylning sista dagen i Paris och har verkligen inte känt mig hundra procent. Med lite för lite sömn och två dagars jobb mellan 10 och 18 nu måndag och tisdag så har jag inte riktigt varit i form för att sätta mig vid datorn efteråt utan det har blivt att äta och sen i säng hyfsat tidigt. Tackar gudarna för alvedon och idag har jag haft en ledig dag och känner att jag börjar bli bra igen. 
 
Så idag har mormor varit här och vi har gjort jordgubbstårta till Elin för hon fick ju ingen på sin födelsedag som hon alltid brukar. Mamma köpte ett helt flak med jordgubbar och jag kan meddela att jag käkat flera liter haha när det kommer till jordgubbar så har jag verkligen inget stop överhuvudtaget, så satans gott!!
 
Nu blir det nog att gå och sova alldeles strax för i morgon väntar mera jobb har tre veckor nu jag jobbar för fullt innan det blir lite ledigt. Lite jobbigt är det måste jag erkänna man blir ju så himla trött och orkar nästan inte göra nått annat på kvällarna än att ligga i soffan och sen sova när man inte är van vid att jobba 8h i vanliga fall. Men jag måste säga att jag verkligen är så sjukt tacksam för mitt jobb och att jag ens har ett och det är så kul för det mesta. Nu väntar kudden på mig. Puss.
 
 
 
 

BikiniS

 
Prioritering nummer ett under shoppingen i stockholm var en ny bikini då jag inte hade en enda överdel som passade. Hittade dessa två, den till höger kommer från Gina och tyvärr fångades den inte så bra på bild men det är en bandeau överdel med lite volang precis som den korall färgade underdelen. Sedan hittade jag den här svart/vita (påminde om zebramönster så blev kär direkt) på HM med en överdel med kupa så man kan ha den lite mer som en vanlig bh under kläder vilket är smidigt. 

Midsommar




Bonjour och glad midsommar på er! Årets midsommar har spenderats lite annorlunda med shopping, Arc de Triomphe och champs elysées. Elin fyller 15 idag så vi har firat henne med lite presenter också. 

Gårdagen gick helt åt Disneyland och så fantastiskt det var. Magiskt på nått sätt och jag har tagit mängder av bilder jag ska bomba bloggen med när jag kommer hem ;) 

I morgon väntar sightseeing för hela slanten, då ska alla sevärdigheter bockas av från måste se listan och på söndag sista dagen ska vi upp i Eiffeltornet. Ska göra en summering av hela resan när jag kommer hem nu blir det bara lite snabba uppdateringar från mobilen. 

Just nu sitter jag och kollar på Frankrike-schweiz med fönstret öppet och från restaurangerna hörs sång och höga hurrarop och ännu högre låter det när Frankrike gör mål. Med England ute får jag kanske börja heja på Frankrike istället. Såhär får min midsommarafton avslutas. Önskar er alla en fin fortsatt midsommar nu. Puss

New shorts

 
Short jag förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt att hitta. Jag har så himla svårt med att hitta ett par som sitter bra och är snygga. Gina Tricot brukar vara min räddare i nöden men inte i år inte, det fanns knappt något tyckte jag de som brukar ha högar med jeans shorts i alla slitningar och stilar. Men efter mycket letande och besviket provande hittade jag dessa på Cubus. Jag var väl i början ute efter ett par med lite mer slitning men dessa satt så bra och ett par lite enklare kan ju vara bra att ha i garderoben. Så nöjd blev jag tillslut.

Och så var jag kär



Paris har redan fått mig på fall. Det är en så otroligt vacker stad, mysig och oerhört romantisk man blir varm i magen bara av att vara här. Vi har en hyfsat fin lägenhet i ett väldigt lugnt område men ändå väldigt bra beläget. Nu väntar strax sängen, en heldag med resande gör att man blir så trött. Vi har ikväll vart en liten sväng här i området och bland annat besökt vackra Sacré-Cœur där man även kunde se utsikten ovan dock gör den sig inte rättvis på bild. 

Jag har en känsla av att dessa dagar kommer bli fantastiska och redan i mon väntar Disney Land! Puss

Géniale flowerpower


Dessa två får följa med mig till Paris. Den vita såklart för att trycket passar så oerhört bra in på mig... så vill ju liksom att alla ska veta haha. Den är lite transparent så under ska jag ha nån fin bh eller topp. Älskar flowertoppen så mycket, hittade den på BikBok och stod i typ en kvarts kö för att köpa den?! Ja som sagt oerhört mycket folk i Stockholm. Men det var den ändå värd blir en fin färgklick i sommar.

Shopping och Grönan

Stockholm levererde verkligen trotts oerhört mycket folk men vi hade det så otroligt bra! Bilderna nedan får stå för summerigen.
Så här såg vårt mysiga hotellrum ut med utsikt från 7 våningen.
Efter några timmars shopping i en alldeles för överfull galleria gick vi till Joe & the juice och satte oss i kungsträdgården precis som förra året.
Stockholm strålade verkligen trotts att kalla nordanvindar blåste om oss
Efter en helkväll på Grönalund med massa karusellåk, chokladvinst och godaste langosen någonsin satte vi oss på båten mot slussen och åkte hem. 
Söndagen och helgen i stockholm avslutades med först lite bad på hotellet sedan med ännu mer shopping på skärholmens köpcenter och till sist yoghurt.
 

Midsommarklänning

Flower dresses
  Snart dags för midsommar och många av er kanske redan införskaffat en outfit till de men för er som inte gjort det och är ute lite sista minuten vilket jag själv brukar vara tänkte jag tipsa om lite härliga blommiga klänningar. Blommigt vill vi ha i sommar och själv har jag införskaffa mig en hel del blommigt till garderoben. Här ovan är min favorit helt klart den rosablommiga klänningen längstner till vänster. Jag är väldigt dålig på att shoppa just klänning och då framför allt vardagsklänningar men jag ska kika efter en här i Paris tänkte jag.
Men nästa gång tänkte jag visa lite exempel på hur ni klär ner era lite finare klänningar i sommar om man känner att den är lite för fin för att strosa runt med en helt vanlig dag men inte vill att den bara ska hänga i garderoben heller.

Getting ready for Paris

 
Yeey! I morgon åker jag till Paris mina vänner. Just nu är packningen i full gång och jag kommer garanterat packa ner way toooo much men hallå jag ska till modets huvudstad så kläder måste ju prioriteras! Haha jag är så taggad och i Paris väntar Dinsey Land, Eiffeltornet, Notre dam, shopping och massa massa mer. Jag ska äta chokladcroissanter till frukost varje dag äta massa god mat och ha det allmänt fantastiskt bra. Åhh så pepp. Kameran följer självklart med och jag ska fota ofantligt mycket av fina Paris.
 
Senare idag kommer fler bilder från helgen(alltså förstår ni mitt liv just nu eller?!) och till resten av veckan har jag fixat lite inlägg om framför allt min shopping och ska försöka göra lite spontan uppdateringar under tiden. Nu ska jag fortsätta min packning så jag hinner bli klar innan jag drar mig hem till Linnea en sväng och senare blir det lite ridning. Puss.
 
Jag har sett att ni är många nya som kikar in här vilket jag tycker är jättekul så ville bara hälsa er välkommna och jag är så himla glad att ni lägger ner tid att titta in här då och då, gamla som nya, så en stor kram till er!
 
 

One Direction

Alltså herre gud vilken jäkla fantstiskt super mega asbra helg vi har haft!! Årets konsert var utan tvekan den bästa någonsin. 
 
Vi åkte upp i fredags efter skolavslutningen och stannade till på mcdonalds(så klart) på vägen upp. När vi kom fram till Stockholm checkade vi snabbt och smidigt in på hotell Scandic i kungens kurva och sedan var siktet enbart inatällt på One Direction. Så jäkla pepp på livet var vi och man fick tillbaks så mycket känslor sen förra året när vi gick från tunelbanan till Friends. Efter ett tags köande för att få tag i varsin tröja gick vi in i arenan och jag blev helt blown away. Scenen var så himla fin och så mycket dem. 
 
Förbandet var Five Seconds Of Summer. Jag kan väl inte så mycket om dem egentligen, hade hört två låtar tidigare och vissta att det var ett pojkband på 4 killar från Australien som One Direction parat om tidigare. Men de var riktigt bra och fyra otroligt söta pojkar som visste precis vad de skulle säga för att få en hel pojkbandsgalen arena att skrika rätt ut. Väldigt bra uppvärmning inför den riktiga konserten.
 
Att förklara för er hur konserte var är nog faktiskt omöjligt. Jag filmade själv flera videos för att kunna ta fram och och få tillbaks lite av känslan men det blir ganska mesigt i jämförelse med hur det verkligen var. Den känslan att stå där bervid min bästa vän och se våra fem pojkar igen var helt otroligt. Det är helt sjukt hur mycket man tar åt sig av vad de säger och gör. När det blinkar till kameran och säger "we love you Sweden" är det precis som de säger det direkt till en och det går verkligen rakt in i hjärtat. Men det är väl kanske inte så konstigt när det bettyt så mycket så länge. Vi sjöng och skrek till våra röster sprack och även då fortsatte vi att sjunga de låtar och texter vi kan vart enda ord av. När vi hoppade upp och ner, slängde ut med armarna över allt och skrek och var allmänt kaoutiskt lyckliga kollade folk snätt på oss det ska erkännas. Men just den kvällen brydde vi oss inte för där och då fanns det bara vi två och One Direction. Det finns verkligen inga ord för vad man kände den kvällen men mest av allt var det nog kärlek.
 
En otrolig konsert som slog alla förväntningar för min del, det var så bra och jag vet att även många vuxna som inte direkt var där för att se deras favoritband tyckte det var bra. Det var en väldigt bra konsert helt enkelt ingen tvekan om saken och att höra 60 000 tjejer skrika i 1000 decibel och veta att allas hjärtan slår för en enda sak. Vissa visar det mer än andra men vi var alla där för en enda anledning och det är att vi inte kan få nog av 5 killar och deras fantastiska musik. And we danced all night to the best songs ever!
 
 

Deckaretips

 
Tänkte ta och tipsa om denna deckarserie skriven av Håkan Östlundh nu till sommaren. Jag älskar verkligen att läsa en riktigt bra deckare vid stranden. Kanske för att det inte känns lika läskigt på sommaren som en mörk vinterdag ;) Detta är en gotlandsdeckare, därför så klart en favorit för mig, och handlar om polisen Fredrik Broman som flyttar från Stockholm ut till Gotland och genom alla böcker får man föja hans privata liv men varje bok handlar om ett nytt fall. Otroligt bra deckare och jag ska ta med mig ett par till Fårö i sommar så feelingen blir maximal.

Firat sommarlov




Hej på er. Sån härlig dag detta har varit! För det första har ju vädret varit sådär varmt och härligt blåsigt så att håret flyger och lever sitt eget liv. Det känns liksom precis som man är vid havet. Eller okej jag ska erkänna att jag svor en hel del åt blåsten när jag cyklade men ja bara då.

Efter några få och totalt meningslösa timmar i skolan gick vi tjejer i klassen som sagt hem till Elin och gjorde tårta och åt frukt ute i solen. Firade in sommarlovet helt enkelt. Mys!

Just nu sitter jag och kollar fotbolls-VM riktigt kul invigningsmatchen måste jag säga, vi får väl se hur det slutar. Jag taggar verkligen One Direction nått otrolig och det liksom bara bubblar i mig tror jag kommer hoppa upp ur sängen i morgon! Har i alla fall pratat med Linnea så vi kunde planera der sista och bara prata av oss om morgondagen. Älskar verkligen att vi har det gemensamt för inget slår känslan av att stå på konsert och sjunga/skrika tillsammans med min bästa vän. ALLTSÅ ÅHHHHH SÅ JÄVLA TAGGAD! <3 Puss

Morning

 
Godmorgon darlings. Sitter och äter frukost, kollar på tv och bloggar effektiv morgon måste jag säga. Snart ska jag ner till jobbet och träffa alla de jag ska jobba med i sommar. Det är tre personer jag aldrig jobbat med tidigare så det ska bli kul. 
 
Det övriga som är planerat i dag är förhoppningsvis en kort dag i skolan. Vi ska planera lite med tvåorna vad vi ska göra med nästa års ettor när de kommer. Sen något slag "betygsnack" och efter det åker vi hem till Elin. Det är lite synd att vi haft saker nu de sista dagarna för sommarlovs känslorna finns inte riktigt där och jag kan inte riktigt fatta att skolan är slut. Å ännu mindre kan jag fatta att i morgon kväll ska jag gå på ONE DIRECTION!! Det är ju sjukt att man efter ca 250 dagars nedräkning så är det här. Otroligt. Nu måste jag gör mig klar innan jag ska åka. Puss

Time to sleep

 
Dags att sova var det väl egentligen för länge sen men med sovmorgon i mon och sommarlov om snart en dag så spelar det ju faktiskt inte så stor roll. Jag kom hem sent efter två riktigt svettiga timmar på hästryggen. Hoppning stog på schemat och ja första timmen gick så bra men andra flög jag över hindren med en alldeles för trött häst utan tyglar och gud vet vad. Haha ja det blir inte riktig alltid som man tänkt sig när man har med hästar att göra de har ju faktiskt också dåliga dagar men fick väl till nått hyffsat tillslut iaf. 
Det har även hunnits med en sväng ner till Konsum med Elin för att köpa fika inför morgondagen då vi tjejer i klassen ska hem till Elin och fira sommaren,
 
Idag var sista riktiga skoldagen och jag gjorde det sista provet och redovisningen vilket innebär inga mer prov på typ 10 veckor! Det känns bara så skönt att det äntligen är dags för sommarlov och som jag längtat. Ettan har för mig varit väldigt jobbig då en del ämnen gått sämre än jag väntat mig och jag hade(eller har) väldigt svårt med pluggandet så det har varit kämpigt. Första halvåret flöt på och sen blev jag skoltrött så in i och motivationen sjönk till minus 0. Nu hoppas jag att all skoltrötthet går över under sommaren och att jag blir lite mer motiverad till hösten att kämpa upp till de betyg jag vet jag kan nå. 
 
Men i sommar blir det bara ledigt och jobb som gäller och skolan ska slängas långt ner i en låda med kjedjat lock och inte tas fram förrens hösten närmar sig. Nu ska jag sova och jag har en känsla av att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet mot kudden. Vi hörs i mon. Puss.

Massa jordgubbar

 
Äntligen har jordgubbarna verkligen kommit! Det bästa jag vet och hur gott är det inte att bara sätta sig och trycka i sig en hel stor skål. Love it!
 
Av någon anlednig hamnade jag själv i soffan framför fotbollskväll... har ätit så mycket jordgubbar att det nästan blev för mycket precis som det ska vara. Efter helgen var jag inte jättesugen på att gå till skolan idag, kom verkligen in i ledighets mood. Men dagarna är inte så värst ansträngande just nu det är mest betyg, korta lektioner och prat som gäller. Idrotten idag bestod av glass, bad och sol vilket passade mig perfekt, fler sådana idrottslektioner tack! 
 
Fotbollskväll är precis slut och jag ska krypa ner i min efterlängtade säng, så himla trött är jag. Godnatt på er. Puss.

Days to love

Kort summeringen av helgen kommer här! ----->
I lördags var det student här vilket inte gick att missa så jag och Olivia var nere och hängde en ros runt Anna och kollade på alla glada studenter. Man förstår verkligen att det är a day to remember. Jag blev helt pirrig i magen bara av att se dem nu och man vill helst bara hoppa på flaken och åka med själv! Jag längtar tills det är min tur.
Efter studenten åkte jag och Heino till Göteborg
 Där sken solen och himlen var klarblå vilket skvallrade om hur bra kvällen skulle bli. Vi checkade in på Gothia towers och gick sedan och åt middag innan koserten. Dock fick vi gå tillbaka till hotellet efter middagen för någon hade glömt ta med sig biljetterna och det var inte jag kan jag säga...haha tror bara det är Heino som kan lyckas faktiskt. 
 Konserten var riktigt riktigt häftig. Det var så sjukt mycket folk och Håkan var helt fantastisk. Vi satt ganska högt upp som ni ser och hade verkligen utsikt över hela Ullevi och folkhavet. Det var en hel del gästartister som kom, där ibland Veronica Maggio. Hela huset är en av mina favoritlåtar och att få se Håkan och Maggio som jag båda velat se och få höra dem sjunga Hela huset tillsammans var otroligt! Extralåtarna och avslutnigen var ju också något speciellt och det smälldes raketer och hela Ullevi sjöng med. Håkan bjöd verkligen på en konsert jag tror många sent glömmer.
I går var vi en sväng vid havet och det var verkligen synd att jag inte tagit med mig någon bikini för havet såg väldigt inbjudande ut och det var riktigt varmt så hade gärna badat. Men vi satte oss vid en hamn och åt räkmackor vilket jag inte klagade på, senare på eftermiddagen tog vi tåget hem. 
 
No words needed för denna helg, den har varit så bra den kan bli och det bästa av allt var att jag fick dela den med honom jag älskar.

Inspo för sommaren

Lite inspiration till sommaren från catwalken för Spring/Summer 2014
 
 
 
 
 
 
 

NU BLIR DET HÅKAN


Balen 2014

 
Men hur vackra var de inte?!

Trying

 
Och hur härlig är inte denna lediga dag tycker ni? Så skönt med sovmorgon och idag är en riktig fixar dag för min del så nyss provade jag ut kläder till skolavslutningen nästa vecka. I år blir det jeans och en singoallablus men ni måste hålla med om att den är väldigt fin men dock har armarna en tendens att vlja åka upp vilket är lite störande. Men jag var helt såld på den när jag såg den första gången och nu ska den äntligen få invigas. Bara min skor som saknas och jag hoppas verkligen jag hittar mig ett sådant par jag är ute efter innan torsdag.
 
Nu ska jag packa lite snabbt det jag ska ha med mig i morgon när jag åker till Göteborg. Alltså förstår ni hur taggad jag är? Det kommer bli en så bra helg, konsert, middag och hotell tillsammans min Heino det kan inte bli annat än bra liksom. Så nu spelas Håkan hela dagen och jag njuter av livet.
 
Senare kommer en bildbomb med bilder från balen.
 
Önskar er en fortsatt fin nationaldag. Puss.

Balen 2014: Anna

 
Fina Anna gick balen i går och som ni ser var hon helt fantastiskt vacker. Det finaste paret på hela mattan under kvällen, igen tvekan!

Lyx hela dagen

 
Alltså min dag, förutom fyskiprovet, har varit så bra! Vi hade håla i tre timmar idag så jag, Olivia, Elin, Felicia köpte med oss lite gott och gick hem till Elin och myste framför Frozen. Bästa hålan ever!!
 
 
Efter skolan åkte jag och träffade Linnea och vi lyxade också till det och så mycket frukt och gott jag har ätit idag är ju helt sjukt haha. Livet är en fest helt klart! Vi firade precis att det är nästan bara en vecka kvar till One Direction. Woop woop! Kvällen avslutades med balen och så fint det var förutom några minuters regn. Men så vackra alla var och jag har fått några riktigt fina bilder jag ska visa er i morgon.
Puss

Enkelt ska det vara

 
Sandalen fick bli pick of the week denna veckan. Mestadels för att jag själv är ute efter ett par i denna enkla model nu till skolavslutningen och sommaren men också för att den är så enkel och smidig. Perosnligen gillar jag inte skor med way too much details utan det ska var enkelt och stilrent. Ni finner denna favorit häär.

Provridning

 
Lite bilder från provridningen kommer här. Min mamma skulle ta med ridkläder till mig och ja det blev bara rött... haha ja hon och jag har inte riktigt samma tänkande när det kommer till ridkläder. Hur som helst till det viktiga. Som ni ser var Pandora en fantastiskt fin häst men kemin stämde inte riktigt där som med Boccacio och det är ju faktiskt det viktiga. Det är dock lite mer jobb med honom innan man kommer till ridning än men det kommer vi få jobba på.
 

Onsdag

 
Hej darlings. Ni får ursäkta min dåliga uppdatering som är ett blandat kaous just nu men jag har inte riktigt orkat styra upp det ordentligt. Har varit så trött den senaste tiden och huvudvärken kommer och går. Det suger men det ska bli bätter med mig själv och här snart.
 
Ska snart cykla ut till stallet och rida men just nu ligger jag framför datorn och kolla på de avsnitt jag missat av Game och Thrones. Borde egentligen plugga fysik innför provet i mon men alltså i helvete med det känner jag bara haha. Jag har tagit sommarlov mentalt för länge sen och så fruktansvärt skoltrött jag har blivit. Allt som har med ämnen oc betyg vill jag helst bara spy på. Usch! Men i mon är sista dagen denna vecka och efter skolan ska jag träffa Linnea och vi ska precis som förra året fira lite att vi ska på One Direction snart. Sedan ska vi dra oss ner till balen med Elin och kolla på alla fina treor. Alltså åhh vad jag är avundsjuk på dem, vill också ha vacker klänning och fixa mig fin... bara två år kvar. Balen är så himla fin och jag har sett den mer eller mindre varje år sen jag var liten. Älskar att titta på alla fina par som går. 
 
Vi hörs i mon. Puss

Growing fast

 
I oktober klippte jag av håret och sen dess har jag varit hos frisören en gång och tagit lite på topparna. Men nu har det nästan växt ut till sin förra längd igen. Mitt hår växer verkligen så det knakar vilket jag är glad över för då kan jag ha kort under hösten/vintern och ändå få långt till sommaren som jag vill ha. Vet inte varför men på sommaren vill jag ha lång hår. Men jag börjar faktiskt redan bli sugen på att klippa av det igen måste jag erkänna men de får inte bli förrens till hösten för jag vet att jag kommer känna att jag är i behov av en förändring. Då blir det att slinga håret igen och jag funderar på att klippa ännu mer nästa gång bara precis under axlarna. Men ja som sagt det är ett tag till dess. Nu får det växa på under sommaren och bli långt och fint.

Boccacio

 
Ja en häst blev det faktiskt igår. När vi åkte hem hade vi ett kontrakt i handen på att få hämta hem denna lilla älsklingen till hösten!! Lyckan är som sagt obeskrivlig. Boccacio som han heter var för mig och Elin helt perfekt (finns länk till en liten presentation om honom här). Vi provred två stycken, en väldigt vacker dressyr häst som hette Pandora och hon var verkigen hur fin och härlig att rida som helt men som sagt var det lite för lite hoppning i henne vilket inte riktigt passa oss båda.
 
Sjösjtjärnans ridläger var väldigt fint och måste helt enkelt vara en dröm att få va på ridläger hos och jag ångrar verkligen att jag inte var där de sommrar jag åkte på ridläger. Fantastisk plats och miljö med fina hagar och padockar. Vackert beskrivet med ett ord.
 
Men ja vi är helt totalt sålda på denna fina häst och jag längtar så tills vi får koppla på transporten och hämta honom i augusti. Så i höst vet ni att det kommer vänta massa häst inlägg också då Boccacio garanterat kommer bli en kärlek i livet jag kommer älska att prata och berätta om. Förhoppningen är även att jag ska komma igång med lite tävlingar men ja mer om det och allt annat när det närmar sig. Ska bjuda på lite fler bilder senare idag och ni får gärna kika in på min instagram där jag lagt upp en till bild på honom. Länk finns i menyn under instagramsymbolen. Puss.

Normal is boring


 
Mina babes, vad hade detta år varit utan er <3
 
Hej på er! Just nu sitter jag och läser mejl, kollar nätet och försöker skriva ner alla de frågor jag vill ha svar på. Allt detta för att förbereda mig innför morgondagen för att i mon ska jag åka till Ulricehamn och provrida potentiella hästar innför hösten. Helt otroligt nog gick mina föräldrar i höstas med på att jag och min syster ska få hyra en häst under ett år. Kan ni förstå den glädjen när man ända sen man började rida drömt om att få ha en egen häst(ett tag i alla fall) som man själv får ta hand om, sköta och bestämma över. Där ingen annan kan komma och lägga sig i.
Är så sjukt taggad ska ni veta och kameran får följa med imon och förhoppningsvis får jag några bra bilder att dela med mig av.
 
Men först i morgon väntar en hel dag fotboll och om det taggar mig lika mycket som provridningen i mon? Hahah inte direkt nej men jaja en dag om året kan man väl lägga en dag på att spela fotboll. Dock säger de att vädret ska bli super kasst med 13 grader och regn. Weey...
 
Dagarna i skolan just nu är väl inte så mycket att hänga i granen om man säger så. Alla kurser är mer eller mindre slut så idag var det film hälften av lektionerna och jag ovan ser ni vad som hände på samhällen...heeh. Det enda lektionerna som man verkligen känner att man måste gå på är fysiken och matten som båda fortsätter nästa år. Men skoldagen avslutades väldigt bra. Efter idrotten tog jag och Elin vårt första dopp för i år! Jag vet det är redan juni och typ var och varannan människa har redan badat men ja jag är lite efter. Det var hur som helt hur skönt som helst och faktiskt förvånasvärt varmt i vattnet. Blir mycket mer badande för min del framöver! Puss

En lista om sommaren

 
 
Det är juni mina vänner och början på sommaren på riktigt. Det är nu vi har hela vårt sommarlov framför oss och det är nästan så man kan ta på förväntningen som ligger i luften bland oss nu eller hur? I hela mig bubblar det i alla fall och tiden innan sommarlovet är en väntan som både är jobbig och helt fantstisk. Just nu planerar jag kommande nöjen som tar sin början redan denna vecka och alltså åh livet på en pinne kan man säga. Haha nästan så jag vill skrika av lycka just nu faktiskt. Sommaren du är så sjukt jävla välkommen ska du veta! Här nedan kommer lite planer och önskningar för min sommar som jag har bestämmt ska bli bäst.
 
Min sommarlista, detta vill eller ska jag göra:
 
Gå på konserter och sjunga tills halsen spricker
Springa runt i ösregn tills jag är genomblöt
Äta pizza vid stranden
Bada så länge att fingrarna blir russin
Åka till Paris!
Ha picknick
Springa till sjön med min syster och ta kvälldopp
Äta så mycket jordgubbar jag bara kan få i mig
Känna doften av solkräm på huden
Gå runt med bikini hela dagarna, alltid redo för sol och bad
Kolla på fotboll
Sola och bli brun som en pepparkaka
Känna doften av havet
Bo på flertal hotell och äta lyxfrukost
Spenderar varma sommardagar med min pojkvän
Åka till mitt älskade Fårö
Träffa alla fantastiska vänner och ha mysiga grillkvällar
Jobba en massa så jag blir rik till hösten ;)
Se vackra solnedgångar
Spendera några kvällar vid raukarna
Shoppa
Gömma mig bakom mina solglasögon
Använda härliga sommarkläder
Gå på Liseberg/Grönalund, åka karuseller och äta stora sockervadd!
Gå på djurpark
Träffa min bästa vän och prata om livet tills vi somnar under stjärnorna
Läsa mängder med böcker
Ja denna lista kan hålla på i evigheter men det viktigaste av allt som får avsluta denna lista är att jag ska dela sommaren med fantastiska männsikor och framför allt bara njuta!

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS