Looov!

Nu är det påsklov!! Ingen skola inget plugg. Det finns inget som slår den underbara känslan av lov. Allt är packat och klart, så alldeles strax åker jag uppåt i landet mot Romme!


Romme skilodge

I mon bär det av mot Romme. Vi ska bo på Romme Alpin Ski Lodge vilket är ett hotell som nästan ligger i backen. Ska bli otroligt mysigt att åka skidor några dar och bara ha det gott. Känns som en behövlig paus från vardagen. I morgon börjar även Påsklovet! 10 dagar ledigt, yeey! Så när jag kommer hem från semesten har jag många dar ledigt kvar. Hur gött känns inte det. Men har en redovisning om proteiner i mon, innan jag kan slappna av, som jag inte förberätt ordentligt än så ska väl sätta mig ner med den nu. Sov gott.  

Np i kemi check!

Sista nationella provet i kemi är äntligen avklarat. En sån lättnad! Kemi är inte riktigt mitt ämne men det gick ändå hyffsat. Men det är de värsta med att gå i 9:an. Hela våren handlar bara om prov och plugg. Alla får lite smått panik och vill prestera så bra som möjligt. Det är jobbigt men jag har klarat mig bra hitills.
 
Idag när jag kom hem har jag bara slappat. Solen skiner och jag läser midvinterblod. En deckare som utspelar sig mitt i den kallaste vintern. Känner att det inte riktigt passar in kanske;) Nu hade jag tänkt gå och packa. I mon drar jag till Romme och åker skidor. Ska bli hur skönt som helst och sol har de lovat varje dag. Slänger in ett inlägg om det i kväll efter jag vart i stallet.

Vilsen

Jaha mitt första blogginlägg någonsin kommer här. Jag känner mig totalt vilse i bloggens värld bland alla stilmallar och koder. Har försökt lära mig hur man fixar header, menyn och allt sånt men lätt kan man knappast kalla det. Förvånar mig inte om jag drömmer om en massa koder hela natten. Haha jaja man kommer väl in i det så småning om men just nu funkar inget riktigt som det ska.
 
Kanske ska ta och berätta lite om mig själv. Jag heter Emma och är 15 år. Jag är en glad, lite blyg och kaousig tjej. Jag bor i en liten stad i småland som ni troligen aldrig hört talas om. Här bor jag tillsammans med min familj och min katt Messi. På fritiden rider jag för det mesta, umgås med vänner (speciellt min bästa vän) och pluggar. Jag går i 9:an men längtar mer än någonsin till gymnasiet. Drömmer om en större stad och ett större sammanhang. Jag älskar att både ta kort och stå framför kameran. Kläder och mode är ett av mina stora intressen. Så bilder och kläder blir det nog mycket av.  
 
Varför jag har valt att börja blogga är först och främst för att det verkar som en kul hobbie. Man får skriva av sig, vilkte passar mig bra. Men jag vill också dela med mig av saker och få synas och höras mer. Jag vill kunna nå ut till folk längre bort än min lilla hemstad, som jag älskar, men snart hotar med att kväva mig. På min lilla blogg som jag valt döpa till ELESSA kommer jag skriva om min vardag, outfits och annat smått och gott. Det blir även mycket bilder som jag tar med min Canon EOS 600D. Vi får väl se hur det går.
 
Välkommen hit!
 
 
   
 

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS