Alive

 
 
Med dagens kemilektion inställd har jag nu 2 av 3 timmars håla kvar. Så himla skönt. Jag, Olivia, Elin och Felicia har varit på Willy's och försatt oss med diverse bakelser, godis och dricka för några timmar i biblioteket.
Jag måste verkligen ta och bli klar med min svenska. Jag lovade ju mig själv att inte sitta med den sista dagen och här är jag ändå. Typsikt Emma såklart men så brukar det bli och jag jobbar faktiskt oftas bäst under press så jag hoppas verkligen att det blir bra. Men jag har känt mig nervös ihela veckan inför i morgon. Fattar inte varför jag alltid ska bli sån här för en sak som kommer ta cirka 5 minuter av mitt liv. Så jävla löjligt egentligen och jag blir trött och arg på mig själv för att jag låter det ta så mycket energi från mig när det inte ens är värt det. Grejen är att jag inte riktigt vet varför jag känner så här för jag är inte dålig på att göra redovisningar och jag vet ju att jag kommer klara det! 
 
I eftermiddag ska jag en sväng till stallet för lite lucia övning men kommer bara hinna vara med en kort stund för sen ska jag till jobbet och dricka glögg och hjälpa tll att julskylat. Ska bli himla kul. Ni får ha det bra så hörs vi lite senare. Bjuder på Alive som peppar mig just nu. Puss.
 

Like stars in the sky

 
Fick något himla ryck och bara möblerade om hela mitt rum i går. Har sovit så dåligt ett bra tag så tänkte att det skulle hjälpa att flytta sängen. Så nu är den placerad mitt i rummet och det ser riktigt bra ut faktiskt. Får väl se om det hjälper men blev himla nöjd och jag har hängt in lite stjärnor och julpyntat lite smått. Mys faktorn är hög här inne för tillfället.
 
Idag hade vi temadag i skolan vilket kanske inte var någon höjdare precis men det var ändå helt okej. Först såg vi på Tusen gånger starkare som nästa alla hade sett minst en gång, sedan fick vi en frukt(woop dagens höjdpunkt) och så lite härlig teater på det. Jag som älskar teater... eller inte. Jag valde liksom Natur för att jag gillar teoretiska ämnen och jag tror faktiskt inte teater ingår där. Aldrig ska man slippa alltså. Sen fick vi grillade hamburgare på skolgården. Ganska mysigt ändå men tyvärr satte sig röken i kläder och håret så jag har gått runt och luktat som en grillad korv hela dagen och det är faktiskt inget man vill lukta som.
 
Eftermiddagen har spenderats med Linnea. Hon åker till London i natt den lilla fusk ungen, okej jag har också vart där men jag kan va avundsjuk ändå. Haha, men jag hoppas du får fantastiska dagar där borta min underbara vän för det är du verkligen värd och jag kommer sakna dig massor!
 
Nu väntar lite hoppning vilket ska bli riktigt skönt. Känner att jag behöver den kicken just nu. Puss på er mina fina.

Tips

Hej! Tänkte bara ta berätta om detta jättebra hårtips som jag har testat på ett tag nu. Jag använder en del torrshampo och de dagar jag har uppsatt hår även en hel del hårsprej. Trotts att jag duschar så blir håret efter ett tag lätt smuttsigt och tappar glans. Detta fick jag reda på berodde på att vattnet när man duschar kan ibland bli som en "hinna"  över håret som hindrar shampot att ta sig in till håret vilket gör att stor mängder av hårprodukterna sitter kvar. Så någon gång ibland kan det faktiskt vara bra att ta shampo i torrt hår. Inte allt för ofta men de veckor jag har mycket hårsprej brukar jag göra detta en gång och det funkar faktiskt jättebra. Det känns väldigt fel i början men jag känner skillanden efteråt och har du samma problem som jag så tycker jag att du ska ge det en chans och prova.
 
/Oldie/

Strong

         
 
/Album: Midnight Memories/

Rädd för att misslyckas

För ett par dagar sen läste jag en så sjukt bra artikel om att vara rädd för att misslyckas. Den stämde så himla väl in på mig och jag kände igen mig. Den där idiotiska känslan av att det skulle vara fel att misslyckas.

 

Jag är en sådan person som alltid har lidit av dåligt självförtroende, genom lågstadiet och början av högstadiet var jag en ganska blyg tjej som väldigt sällan öppnade munnen och faktiskt sa vad jag tyckte och tänkte. Mest för att jag var rädd för att göra fel och säga fel. Jag var helt enkelt en tjej med alldeles för höga krav på mig själv och jämförde mig alldeles för ofta med alla andra och ville vara alla till lags. Mitt självförtroende låg då på noll och jag minns så väl första gången jag skulle ställa mig inför klassen och hela jag var som ett darrande asplöv. Kroppen, rösten, allt. Rädslan för att göra fel och göra bort sig fick allt för ofta ta över.

 

Men så i ungefär åttan så hände något och det vände för mig. Jag började plötsligt säga saker och ta plats. Jag ställde mig framför klassen med lite mindre skakiga ben och jag vågade mer. Mycket berodde på min bästa vän som alltid fanns där och fick mig att våga vara jag, men också andra personer som jag nu på senaste tiden har insett hjälpt mig mycket med att bli den jag är idag. 

 

Jag är idag en mycket självsäkrare och jag har under det senaste halvåret gått igenom en period då jag som person har växt och mognat väldigt mycket. Jag har lärt mig att inte bry mig så mycket om vad andra tänker och tycker om mig. Gillar de inte mig för den jag är har det inget i mitt liv att gör punkt. Men känslan av att vara rädd för att misslyckas finns ändå där och gör sig påmind då och då. Framför allt när jag ska stå inför folk och prata så kommer den där osäkerheten tillbaka och jag vill helst krypa ihop och gömma mig någonstans. Men det är något jag ständigt jobbar på och något jag ständigt kommer behöva jobba på. 

 

Men att lyckas handlar om att just våga misslyckas. Jag har insett det, att allt inte är perfekt från början och man måste våga misslyckas och sedan resa sig och prova igen och igen. Vet ni hur många framgångsrika personer det finns i världen som har lyckats tack vare att det inte gav upp när det misslyckades? Till exempel, The Beatles nekades skivkontrakt för att skivbolaget "inte gillade soundet och gitarrmusik var på väg ut". Stev Jobs som har revolutionerade hela mobilmarknaden med iphonen fick en gång i tiden sparken från ett dataföretag. Walt Disney fick sparken från en tidning eftersom han "saknade fantasi och hade brist på originella idéer". JK Rowlings gick till 12 olika bokförlag men ingen ville ge ut första boken av Harry Potter. Idag är dessa personer super framgångsrika tack vare att de inte gav upp trotts misslyckanden. Du och de du gör kommer inte att bli älskat och omtyckt av alla, du måste bara tro på dig själv. Klarar dessa personer att resa sig och prova igen efter såna här misslyckanden så varför skulle inte du och jag?

 

Jag är bara 16 år och att vara osäker på sig själv är inte direkt ovanligt, men när den där tanken på att vara rädd för att inte lyckas eller vara tillräckligt bra dyker upp så försöker jag tänka på dessa kända personer som faktiskt även de har misslyckats precis som så många andra runt omkring mig. Vi är inte mer än människor. Man misslyckas men det handlar om att resa sig upp och köra igen.

 

Jag vill bara att du där ute som är precis som jag, rädd för att misslyckas, ska veta att du inte är ensam. Runt omkring dig finns det massa människor som är minst lika rädda som du. Men att våga misslyckas handlar om att växa som person och jag vet att varje gång jag faktiskt ger mig själv tillåtelse att göra det så är det en prestige för mig. Varje gång jag struntar i den där idiotiska rädslan och faktiskt vågar misslyckas så vet jag också att chansen att lyckas finns där och är mycket mycket större. 

 
Only those who dare fail greatly, can ever achieve greatly. 
 

1D DAY

 
Hej på er! Väldigt dålig(okej ingen)uppdatering denna helgen. Men jag har jobbat och så var det lång lördag så jag fick jobba några extra timmar. Jag har försökt sova ifatt de timmar jag missade förra veckan, jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare för jag har varit helt slut denna helgen. Sedan har jag pluggat, städat mitt rum och självklart tittade jag på 1D Day live show. 7h One Direction var inte hel fel. Dock orkade jag inte vara uppe till tre på natten så jag kollade de timmar jag missade i dag i stället. Sjukt bra var det! Det hände mycket och de bjöd som vanligt massor på sig själva.  I morgon kommer deras nya skiva och jag är galet spänd inför det!! Kommer bli så bra. Puss.

Boyfriend jeans

 
Vill så hemskt gärna hitta ett par snygga boyfriend jeans men det måste vara meningen att jag inte ska ha några. Jag letar och jag letar och jag letar men var jag än kommer så är de antingen slut, finns inte i min storlek eller så har de inga. Så sjukt snygga är de, speciellt matchade med en snygg skjorta eller liknande. To die for! Så jag tänker leta viadare om det så är meningen eller inte, haha. Om ni vet var jag kan hitta ett par snygga så får ni gärna höra av er. Puss.

Dallas

 
Godmorgon! Fredag morgon och det känns helt okej alltså. Olivia är inte i skolan idag så jag var lite lost innan jag hittade till engelskasalen. Ja jag har gått i skolan i tre månader men har fortfarande inte koll på vilken våning jag ska va på... pinsamt men sant. Idag har jag inga planer alls så efter nästa lektion så ska jag bara hem.
 
Denna morgon spelas Maggio i öronen och hennes album Handen i fickan fast jag bryr mig. 

Nelly.com önskelista

 
 
Mamma kom hem och hade köpt pepparkakor så efter luciasångerna satt jag och käkade pepparkakor och satte ihop en liten önskelista på nelly.com. De har startat en tävling där man kan vinna sin egen önskelista så jag satte ihop en och skickade in. Valde dessa grejer ovan, en hel enkel och snygg outfit fick det bli. Chansern att vinna är väl nästan lika med noll men kul att vara med ändå.
 
Nu har jag precis sett klart på veckans avsnittet av Vikings så nu ska jag väl gå och krypa ner i min alltid lika efterlängtade säng. Fredag i morgon och det är lika skönt som alltid. Godnatt mina fina, Puss.
 

The snow is falling

 
Och så kom snön. I går när jag cyklade till bion, som för övrigt var helt fantastiskt bra så se den säger jag bara!, så föll den första snön för vintern. Så himla mysigt men brukar den verkligen komma såhär tidigt? I vilket fall som helst ligger det nu ett tunt lager snö över Eksjö idag. Den lär väl så småningom smälta undan och komma igen som den gör varje år men just nu njuter jag av vinterkänslorna, trotts att jag både i går kväll och i morse fick cykla i piskande blötsnö, och ikväll ska jag iväg på lite lucia övning också.
 
Idag skrev jag äntligen kemiprovet och ja det gick väl helt okej tycker jag. Eller jag tror det i alla fall, det var ett såntdär prov när man bara inte riktigt har någon känsla om hur det gick. Men det känns så skönt att bli av med det, som en tyngd bara släppte från axlarna. Nu har jag bara ett svenska tal att skriva och lite franska tills nästa vecka så det är lugnt än så läng. Ha det bäst så hörs vi. Puss.
 

Love it

Denna ursnygga t-shirt som jag köpte på Carlings i helgen har jag haft på mig idag och jag är helt kär i den. Har letat så länge efter en tröja med bara axlar för jag totalt älskar det. 
 
Tisdagar är så underbara då jag sluta 12:45 och får komma hem tidigt. Jag har mest suttit framför datorn idag och skrivit ett antal nya inlägg till bloggen, b.la. ett om att vara rädd för att misslyckas som jag tänkt publicera under de närmsta dagarna. Sedan har jag självklart pluggat precis som alla andra dar i veckan. Men snart ska jag åka och rida vilket var alldeles för länge sen jag gjorde eftersom jag var tvungen att avboka förra veckans ridning när jag var sjuk. Så det ska bli otroligt skönt att få komma upp på hästryggen igen. 
 
Imorgon är det dags för Hunger games! Ghaa, vad jag är taggad alltså. Tror verkligen den kommer bli så jäkla bra och jag har längtat så länge efter den. Kommer ihåg när jag och Linnéa(där snackar vi ett riktigt hunger games fan! Hon har nog läst om böckerna hundratals gånger) såg första filmen tillsammans förra året. Den kvällen cyklade vi hem i extas. Jag hoppas det blir samma känsla i morgon kväll. Puss.
 

The Coat

Must have plagget inför vintern är, som tidigare år, helt klart kappan men i år är det helt rätt med alla dess färger, former och stilar. Valet är helt ditt. Snyggt och så mycket roligare än att gömma sig i stora tjocks dunjackor och parkas nu när vintern kommer. Vi svenskar har ju en tendens att göra det. Själv har jag köpt mig en svart/vit som jag tänkt lägga upp och visa här på bloggen framöver.
 
Här har jag valt ut några av mina favoriter från årets catwalk.

#LinnochEbbaVarje måndag släpper Linn och Ebba sin podd där de pratar om allt mellan himmel och jord. Allt från djupa ämnen som kärlek, framtiden och sorg till kläder, smink och fester. De är två underbart goa tjejer runt 18 som berättar om tankar och egna erfarenheter i syftet att hjälpa och inspirera. Den har blivit lite av en höjdpunkt varje måndag för mig då jag tar mig tiden att lyssna på dem. Därför rekomenderar jag varmt denna podd till alla tjejer där ute. Ni kommer älska den!

F-barn

 
Hej på er. Idag har jag fått mitt första F någonsin. Mitt franska prov gick som befarat åt helvete men att få underkänt gjorde ondare än jag trodde och för ett ögonblick fanns faktiskt tårarna där. Löjligt för många kanske men viktigt för mig. Har aldrig i hela mitt liv blivit underkänd så det kommer nog svida några dagar till, men men någon gång måste ju vara den första.
 
Idag har jag ägnat min eftermiddag åt att plugga kemi. Vi fick ett nytt papper med saker att kunnan till provet tre dagar innan. Jo men tack för den liksom! Så jag pluggar på, men tänkte ge mig ut och gå en sväng nu med favorit podden i öronen och rensa tankarna och andas lite frisk luft. Var ett tag sen jag gjorde det. Förhoppningsvis har ni haft en bra start på veckan. Puss.
 
Ps. Måste bara inflika så att ingen nu skulle missa det men idag är det en vecka till One Direction släpper sitt nya album Midnight Memories!! Taggad eller vad!

Nya favoriter

 
Idag går jag in mina nya skor. Måste nästan alltid göra det innan jag använder dem i skolan så att de blir bekväma och jag får så ofta skoskav av nya skor. Helt kär i dessa så jag valde helt rätt efter allt velande i går i alla fall vilket känns väldigt skönt.
 
Eftersom det inte blev någon sovmorgon i går så sov jag till tio idag, några timmar extra. Sedan cyklade jag ner på stan en sväng och träffade en vän från Nässjö och nu sitter jag och pluggar kemi inför mitt första kemiprov nästa vecka. Lite smått nervös är jag för jag vill verkligen att det går bra. Om nån timma sak jag dra mig mot Linnea och tillbringa resten av eftermiddagen där. Hoppas ni har en bra söndag. Puss.
 
 

Jönköping

Har varit i Jönköping med Olivia och Moa idag och som förväntat blev det en hel del shopping. Vi var ute tidigt så vi var där precis när affärerna öppnade kl 10. Det blev några julklappar köpta (tror det är första gången jag faktiskt är ute i såhär god tid), några tröjor och ett par skor. Velig som jag är när det kommer till just skor så provade jag och provade igen och gick fram och tillbaka mellan butikerna men tillslut bestämde jag mig iaf för ett par från DinSko. Vet inte varför riktigt men det brukar sluta med att jag köper skor där ifrån, jätte nöjd är jag i vilket fall. Det blev en fika på Espressohous (självklart) mitt i allt shoppande och tillsist köpte vi en macka på Subway inna vi tog tåget hem. Jag hade verkligen en jätte mysig dag! Puss.
 
 
Mysigt julpyntat på både stan och i affärerna. Jag har redan börjat få julkänslor vilket jag faktiskt njuter till fullo av.

What is autumn without a cardigan

/ Kofta Forever21 / Jeans JC / T-shirt Monki /
 

En favorit just nu är helt klart denna mysiga och långa kofta. En av mina första inköp i London och en av de bästa. 
 

Stars can't shine whitout darkness

 
Det blir mörkt ute så tidigt nu och jag tycker det har blivit extra påtagligt denna veckan. Det har nästan varit mörkt när jag har cyklat från skolan vissa dagar och instagram och bloggare lägger upp bilder från solsemestrar och varma sommardagar. Så som det brukar bli när det mörknar runt om kring oss, då vill vi gärna värma själen med sommarbilder. Själv tycker jag för ovanlighetens skull att det är ganska mysigt med mörkret. Man blir lite tröttare än vanligt men man kan komma hem och tända brasan och levande ljus. Riktigt hög mysfaktor tycker jag.
 
I skolan händer inte speciellt mycket intressant just nu. Jag är lite småförkyld fortfarande och i morse knäckte jag till nacken och fick nackspärr på vänstersida för andra gången på kort tid. Det brukar hända lite då och då men jag känner mig lite som en robbot när jag måste vrida hela kroppen för att titta åt vänster. Men nu till det bättre.
Igår kväll köpte jag biljetter till Hunger Games, Catching Fire nästa vecka! Har varit så taggad på den filmen sen jag såg den första förra året så jag har höga förväntningar. Så det ska bli skit kul.
 
Nu ska jag strax äta hasselbacks potatis, kött och bearnaisesås my favorite! Puss.

I Don't Want To Be

 
Just nu älskar jag den här låten.

Afraid to open my eyes, In case you disappear

 
Hej mina fina! Jag sov mig nästan frisk under natten, måste varit alla hundra koppar te med honung jag drack igår. Skönt att vakna upp utan ont i halsen och att faktiskt  kunna prata. Teckenspårk visade sig inte va min grej så det känns skönt att kunna lägga ner det ;) Idag är jag bara hemma och vilar för att bli helt frisk så att jag kan gå till skolan i morgon. Förhoppnnigsvis också få lite plugg gjort.
 
Just nu sitter jag och Ida och käkar is glass och tittar på Hannah Montana, som en sjuklings dag ska vara haha. Hoppas ni har en bra dag i skolan Puss.
 

OTH

 
One Tree Hill, jag kan verkligen inte sluta titta på den serien. Tänkte att jag skulle ge den en chans i fredags så jag kollade på första avsnittet och nu är jag fast.  Dock passar det ganska bra nu när jag är sjuk så just nu ligger jag och äter soppa och ser avsnitt efter avsnitt. 9 säsonger ska väl ta ett tag att ta sig igenom.

Sick

 
Har inte varit sjuk på länge så det var väl dags nu. Gick hem efter första lektionen och det hade jag väl på känn redan i morse. Så nu sitter jag nerbäddad under täcken och kuddar med mina bästa vänner just nu: Halstabletter. Har så jävulskt ont i halsen. Jag blir väl hemma i mon med kan jag tänka mig men på torsdag har jag ett matteprov som jag bara måste skriva så att jag blir av med det. Är inte den personen som sitter hemma i onödan precis. Nu ska jag sätta på en serie för här i min säng tänker jag spendera resten av dagen! Puss.

Victoria's secret

 
Sammanlagt spenderade jag och min syster lite mer än fyra timmar inne på Victoria's secret i London. Haha helt sjukt egentligen, men det var så stort att det tog typ 1 timme att bara kolla egenom hela affären och sen ska det provas, bytas, velas och ja ni vet allt där emellan. Men tillslut åkte jag iaf hem med en påse med riktigt fina grejer. Köpte bl.a. dessa två ovan som luktar himelskt och även några nya bh:ar(heter det så?) som jag totalt älskar. De kostar en del men det är de faktiskt värda. Så himla bekväma och mjuka. Sitter helt perfekt också, så det måste jag säga att det är verkligen något jag rekomenderar att lägga lite extra pengar på.Att Victoria's secret är populärt bland svenska tjejer var det ingen tvekan om då hälften av kunderna var just svenskar, så man kände sig nästa som hemma ;) Jag älskade verkligen Victoria's secret och det är synd att det knappt finns några i sverige men jag kommer absolut besöka det fler gånger!

Måste gå runt med en röd varningslampa

 
Nej jag har faktiskt inte gjort något dumt eller att folk måste varnas för mig trotts att man kan tro det, utan idag blev min klass tillfrågade om vi ville vara med i en undersökning där vi ska gå runt med en sån här röd sak, också kallad rörelsemätare, i 7 dagar och samtidigt skriva en aktivitetsdagbok där vi ska fylla i hur mycket vi rör oss varje kvart. En kul grej tycker jag men inte sådär  supersnyggt att gå runt med en stor knöl innanför tröjan precis. Så för min del blir det stora stickade tröjor resten av veckan. Tyvärr är min lite för liten så den skär in i huden men ska försöka hittat något sätt att ha den utan att det gör ont.
 
Annars har jag faktiskt haft en bra måndag. Ja jag sa verkligen att jag haft en BRA måndag! Vi fick veta att vi slipper franska lektionen på torsdag vilket är så underbart och sedan så var min engelskalärare sjuk så vi slapp engelskan. Dagen avslutades med skridskor som faktikst var helt okej, vi hade ganska kul trotts att fötterna verkte efter några minuter och jag snubblade runt och kände mig mest som bambi på hal is ibland. 
 
Jag har världens tråkigaste histora uppsatts att skriva klart nu och den blir verkligen inte bra vilket stör mig något enormt men nu är det för sent att skriva om den så jaja. Puss.

Something new

 
Köpte mig en palm cuff i London och jag kan säga att den faktiskt inte är så obekvämt som man tror. Den sitter jättebra i handen och jag tycker den är skit snygg. Kul också att det faktiskt är något nytänkande  så jag tycker absolut att ni ska ta och införskaffa en för det är något ni inte kommer ångra!

No just no

Vaknade och kände att jo men det här kan nog ändå bli en bra dag trotts prov...
Yeah right...
 
Det gick rent åt helvete kan jag säga så nu ber jag till gud om att iaf få ett E. Förstörde min dag totalt och  nu hatar jag franska mer än någonsin. Matten var den segaste lektionen jag haft på länge, vid klockan tre var det redan påväg att bli mörkt ute och det regnade på mig hela vägen hem. Vad då deprimeeeeerande dag! Ja nu har jag fått ur mig det och fått klaga lite på äckeldagen i veckan, tordag, så nu går vi vidare.
 
För i mon är det fredag!! Lika underbart varje vecka. Jag ska troligen jobba i helgen och det ska bli riktigt kul för det var ett tag sen nu. Sen ska jag umgås med Linnea. Min andra hälft vad jag behöver träffa henne, mer än en vecka utan att träffas är plågsamt! Nä nu ska jag gå och leta upp en notis att ta med mig och läsa upp för klassen i morgon. Vi har börjat med att tala denna veckan, just precis detta är så min vecka. Puss.
 
 
 
 

Les devoires

 
Sitter och pluggar franska och äter frusen mango (kan inte fatta att det är så gott!). Kände att jag behövde något för att orka traggla in alla verb och ord inför provet i morgon som jag inte är speciellt förberädd inför. Jag har haft lite annat än att plugga och göra den senaste veckan som att shoppa t.ex, haha mycket viktigare enligt mig. Nädå men det kommer någ ändå gå helt okej... hoppas jag. Appropå shopping så lovar jag att lägga upp bilder på mina inköp och lite fler bilder från London men just idag måste min tid gå åt pluggandet. Ha det bäst. Puss.

Street style - fashion week

Så här mitt veckan brukar i alla fall min inspiration sina så jag tänkte bjuda på lite street style bilder från fashion week som var för ett antal veckor sedan. Enligt mig är det nästan roligare och mer inspirerande att se alla fantastiska outfits som personer som går på fashion week har på sig, än vad som visas på runwayen. Det blir mer personligt och så många flera kombinationer.
 
 

Fotball

I  går kväll var det fotboll som gällde. Wets Ham United mot Aston Villa.  Det var faktiskt en upplevelse för engelsk fotboll är något specellt. Det är en otrolig ljudnivå och det skriks, sjungs, hejas och buas hela tiden. Det var riktigt kul att uppleva trotts, som  jag sagt innan, att mitt fotbolls intresse inte är så super stort. Efteråt gjorde vi som alla andra fotbolls suportrar och köpte fish and chips.
 
 

London Eye

Hejsan på er! Hoppas ni har ett jättebra höstlov där hemma. 
Jag har det  hur bra som helst här. London är underbart och jag har verkligen börjat älska staden mer och mer. 
I går åkte vi London Eye och fick se staden från ovan. Otroligt fint var det och självklart ett måste när man är här!
 
 
 
Vi var även och kollade på St Paul's Cathedral.
 
 
Avslutade dagen på Kina resturang i China Town.
 

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS