My garderob

  
Här är lite bilder från på min garderob. Poppfull speciellt nu när jag införskaffat en hängare med lådor i. Men väldigt smidig är den för där får jag plats med alla strumpor, skärp, halsdukar m.m. Så att jag får lite koll på allt. Annars ligger allt huller om buller intryckt längst in i garderoben ;)

Nya intryck

 
Fösta dagen på gymnasiet är över och det känns faktiskt som att det kommer att bli bra. Vi har mest lyssnat, försökt lära känna varandra och tittat runt på skolan. Det man kan förvänta sig helt enkelt. Efter skolan cyklade jag och Linnea till Princess och fikade i sådär 2 h. Det var mysigt och behövligt efter en sådan här dag med så mycket nya intryck. Sen har jag hunnit med ett ridpass och beställt biljetter till This Is Us!! Så på onsdag nästa vecka drar jag och Linnea till Jönköping för att shoppa och se våra älskade pojkar på bioduken. Åh vad jag längtar!! 
 
Bloggandet kommer nog att bli lite dåligt fram över eftersom jag vill lägga tid på att komma in i skolan och alla rutiner. Så vet ni. Puss.

Tiden du minns

(Jag och Matilda)
 
I morgon börjar jag gymnasiet och talespråket "Den första dagen i resten av mitt liv" känns plötsligt väldigt verkligt. Det är så mycket som förändras. Jag kommer möta många nya människor och träffa nya vänner. Samtidigt som jag kommer missta andra. Man tappar kontaket, folk flyttar och väljer andra skolor. Som Matilda och jag. Vi har gått i samma klass sen förskolan och nu har hon flyttat till Lund. Jag vet att vi kommer att hålla kontakten men det kommer ändå att kännas väldigt konstigta att cykla till skolan i morgon utan henne. Men idag har varit en väldigt sentimental dag. Jag har tänkt mycket och bara varit. Det är sjukt hur fort tiden går och det är lite skrämmande. Jag kan ju fortfarande komma ihåg då jag var såhär liten som på bilden. Men det ska bli sjukt kul att börja gymnasiet och jag är redo för det. Men jag har känt att jag har behövt tänka på allt det gammal för att kunna ta in det nya. Usch jag tänker absolut för mycket ibland! Haha jaja, hade tänkt gå ut och gå en sväng i det fina kvällsvädret nu. Puss. 

(Watch)out

Emma i ett nötskal. Trodde ni att jag skulle kunna hålla mig ett tag innan jag köpte en ny klocka? Självklart inte haha. Jag var i Jönköping i går och shoppade. Ur&Penn har sin super rea på klockor just nu så där fastanade jag ett tag. Så hittade jag denna enkla guldklocka med läderband i lite gammal stil. Pang bom så var jag ägare av en ny klocka. Men jag är verkligen jätte nöjd med den. Det var en sån jag var ute efter så jag hade ångrat mig om jag inte köpt den. Den kommer absolut att gå pryda min arm i morgon.

Green a gray day

/ Jeans från JC / Tröja från Lindex /Jacka från HM / Skor från DinSko / Kuvertväska från Grand Canaria / Öronhängen och halsband från Smycka /

 

Spontanköp

Efter utvärderingen av sommarjobbet i går cyklade jag förbi klädhuset och gick in för att "kika" lite. Juste kika lite... hur dum får man bli. Haha hur ofta händer det att jag går in i en klädaffär utan att köpa något ;) Men i alla fall så hittade jag dessa jeans från Only. Ja jag var ju bara tvungen att köpa dem. Kommer matcha dem med min marinblå stickade tröja och guld accessoarer.
 

Everything is done

Hela himlen är sådär trist grå och regnet faller med jämna mellanrum. Men jag är på bra humör ändå. För jag har tagit tag i allt jag skulle fixa nu innan hösten börjar. Mitt sommar jobb är slut. Jag var på en sista utvärdering i går och snart kommer mitt konto att bli riktigt glad. Just nu har jag koll på allt och redo att gå in i höstens intensivitet med mycket plugg, ridning och allt annat som månaderna framöver har att erbjuda. Igår fick jag även brev från gymnasiet och det bara slog mig där och då att: Shit jag ska börja gymnasiet nästa vecka. Det är ju helt sjukt. Har nog inte riktigt fattat det förens nu. Detta sommarlovet har bara svischat förbi. Tiden går så himla fort och ibland får jag känslan av att jag inte riktigt hänger med. Men man kan ju inte stoppa tiden så det är bara att hinna med så gott man kan.
Ikväll ska jag hjälpa till att ta bilder på en cykelfest som mamma och pappa är med och arrangerar i år. Gästerna blir indelade i olika lag och sedan cyklar de runt till olika stationer, lekerlekar och dricker ;) Kan nog bli en intressant kväll med ganska roliga bilder. Sen kommer Linnea hit och vi ska käka pizza och snacka skit. Ett helt vanligt sleep over helt enkelt. Puss.
 
(fler bilder av outfiten kommer i morgon)

Confusing me

 / Skor och Shorts GinaTricot / Tröja BikBok /

The last day

God morgon på er! Har precis ätit frukost och titta klart på Pretty Little Liars. Det sänds perfekt så att jag hinner se det innan jag cyklar till jobbet. Vilket jag ska göra alldeles strax. Min sista dag också. Det känns ju inte helt fel. Men tyvärr har det börjat kännas som att även sommaren börjar gå mot sitt slut. 15 grader är inte sommar för mig. Det är så kyligt på morgonen att man får höstkänslor i hela kroppen. Så idag körde jag på en mysig stickad tröja för att få lite värme. Ses. Puss.
 

Favorite

Tänkte ta och visa min favoritväska just nu. Denna fransväska fick jag i present när jag fyllde år. Den kommer från Fransvaska.se och är i mocka. Jag använder den ständigt. Enkel att matcha och ur snygg. Min absoluta favorite.

Hurry

Hallå hallå! Gårdagen var en dag full av stress. Först cyklade jag för sent hemifrån och fick cykla som in i till jobbet. Samma sak blev det på vägen hem. Cyklade på tio minuter från jobbet hem (vilket är ett stooort rekord). Bytte om tryckte en macka i munnen och sen cyklade vidare för att hinna med bussen till stallet. Jag fick träning så det räcker ett tag kan man säga. Men på kvällen fick jag träffa Linnea igen. Äntligen är hon hemma och som jag har saknat henne!! Det har verkligen känts att någonting har saknats dessa veckor utan henne.
 
Nu ska jag följa med pappa och hjälpa till att fixa lite saker för en fest de sak va med och hålla. Efter det ska jag dra mig till Matilda och gå ut och gå en sväng med henne. Hoppas ni har det bra och inte har för mycket ångest för skolan ;) (Jag har det redan) Puss. 

Norlie & KKV

 
Dessa killar går på repeat just nu. Kan knappt vänta tills jag får se dem live!

Hold on to the feeling

/ Kjol HM / T-shirt NewYorker / Mobilväska från marknad på Gotland / Ringar Lindex och Gotland / Armband BikBok och present från min bästa vän / Solglasögon Prestige /

Kräftfiske

 I fredags spenderades kvällen vid sjön i Tenhult med kräftfiske och en riktigt lyckad sådan. Mycket kräftor och härliga vänner. Vi slapp även undan regnet som fått vana att trilla från himlen så ofta. Istället färgade solen himlen och vattnet alldeles rosa. Det är sådana stunder man får komma ihåg och sedan plocka fram när hösten kommer och blir för grå och trist.
 
Annars har min helg mest bestått av massa små fix och en del läsande invirad i filt. Idag började även ridningen igen och det var faktiskt himla skönt att få komma igång igen på ridskolan. Red ett riktigt bra pass så jag kände mig riktigt nöjd när jag hoppade av. Visade sig att jag lärt mig massor under sommaren. Har inte ridit för någon instruktör så det har inte riktigt känts som jag har gjort det men tydligen har jag ändå lärt mig mycket av att rida på den galna lilla fian till häst.
 
Ska nog gå och sova nu för i morgon väntar en ny vecka med fyra dagars jobb så det är bästa att va utvilad. God natt på er. Puss.
 

Give me a golden watch

 
 
Skulle verkligens vilja ha en klocka i guld med läderband eller liknande. Dessa två snygga klockor kommer från Daniel Wellington och är i stil med det jag är ute efter. Designen är enkel men snygg. Dock kostar de en del men när det kommer till klockor är jag ändå villig att lägga lite mer pengar. Vi får se när jag tar och skaffar mig en men ny klocka ska jag ha i år i alla fall.
 
 

Shirt and Skirt


/ Kjol HM / Skjorta GinaTricot / Klocka Casio / Plånbok-Väska Björn Borg / Skor Converse / Armband Silver /
 
Har äntligt hittat en kjol som jag faktiskt trivs i. Har alltid känt mig obekväm i det men så hittade jag denna på HM och jag älskar den.
 

Morning


God morgon på er. Haft en riktigt skön och behövlig sovmorgon i dag. Var helt slut i går kväll trotts att det bara är måndag. Tror jag stressar lite mycket hela tiden. Måste verkligen ta och slappna av mer. Men jag börjar inte jobba förens vid fyra idag. Ska hinna ner på stan en sväng och så måste jag verkligen städa mitt rum för det ser ut som om någon har släppt en bomb där inne. Just nu sitter jag och äter lite frukost innan jag ska ta tag i allt. Puss.

Fotball fotball fotball

(Min syster Elin som sätter cupens snyggaste straff)
 
Det har blivit en hel del fotboll under helgen. Men det har varit kul. Vi har bott hos några vänner som bor nere i Helsingborg. Eller snarare har vi lånat deras hus. De åkte bort på lördagen så vi fick lov att låna de resten av helgen. De har ett otroligt fint ganska nybyggt hus så det kändes hur lyxigt som helst att få ha hela det för oss själva. Det har varit så otroligt varmt dessa dagar så i lördags efter fotbollen åkte vi ner till havet och solade och badade i hettan. Men sen kom regent och då drog vi oss till Väla. Jag älskar det stället. Det finns så många butiker och jag gick där och shoppade min plånbok tom. Så just nu eker det i den. Men efter fyra timmar ville resten av familjen åka hem. Jag där emot hade gärna gått några timmar till men ;) Hittade faktiskt en höstjacka redan. Jag har varit ganska säker på vad jag velat ha och så lyckades jag hitta en fin i en lagom prisklass för min plånbok. Den hänger just nu på mitt rum och väntar på kyliga höstdagar.
Under söndagen blev det bara fotboll. Det var slutspel och Elins lag tog sig till final i B-slutspel och slutade tvåa så det var kul. Jag hade en riktigt fin helg men nu väntar en veckas jobb tills nästa...

Raspberrys


Lite bilder från veckan då jag, mamma och mormor var ute och plockade hallon och hittade massor!
 

The menswear trend

 
Menswear trenden är super het just nu. Jag tycker det är en skit cool look. Speciellt om man får till den där perfekta blandningen med en söt kjol eller accessoarer.
 

 
 

Fake it until you make it

/ Jacka från HM / Tights från Lindex / Ringar: en blandning / Skor GinaTricot / Öronhängen HM / Solglasögon RayBans /
 
Sitter just nu i bilen på väg till Helsingborg. Det är sjukt varmt ute så det känns sorgligt att behöva sitta instängd i en bil i tre timmar framöver istället för att ligga vid stranden. Hoppas ni har haft en härligt dag vi stranden i alla fall. Puss.

Fredag!!


God morgon på er! Det var några dar sen sist nu. Jag jobbar på och trivs väl helt okej med det. Men idag är det tack och lov fredag och i eftermiddag bär det av mot Helsingborg. Elin ska spela cup och jag följer med för shoppingen. Jag ska gå runt i Väla och spendera pengar hela helgen. Haha hur underbart låter inte det? ;)  Nä nu måste jag skynda att packa klart innan jag ska cykla iväg. Ha det bäst så hörs vi! Puss.

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS