Wishes for Christmas

 
Här kommer det jag önskar mig i julklapp:
 
Som det Zebra mönster fan jag har blivit så önskar jag mig ett skal från 3 och en kappa att ha till våren från sheinside.com.
 
Lite enkla men många ringar i guld och silver från HM.
 
En vit skjorta från Ivyrevel.
 
Jag är jätte sugen på att slinga håret så jag önskar mig pengar till det, dock är inte min mamma speciellt glad över det så just den önskan har jag inga förväntningar på men nästa år ska jag oavsätt slinga det ljusare.
 
En BB-cream från Maybelline.
 
En glittrande necessär till mitt smink.
 
Tills sist fri surf för ett år.

Animal Print

 
 Jag har gått och blivt helt kär i djurmönster. Känns som om det kommer bli något som jag kommer bära en hel del till våren. Det är på något sätt lite attityd i det och jag har fallit helt för zebramönstrat och går just nu och kikar på en kappa som jag skulle vilja ha till våren. Tycker det är skit snyggt, så några zebra och leopardmönstrade plagg kommer jag garanterat uppdatera min vår garderob med.

Mys i skolanHelt sjukt vad det blåser och stormar! Vaknade och tänkte gud vad mysigt med snö... ångrade mig ganska snabbt när jag öppnade dörren och en kilo snö flög över mig. Så helt vit och smått förbannad på blåsten kom jag till skolan men vi fick tack och lov sätta oss i cafeterian. Så nu sitter vi här, dricker varm choklad och jag äter frukost medans julmusik spelas i hötalarna så nu känns det faktiskt riktigt bra. Mys i skolan är inte varje dag.
 
Senare ska jag och Olivia gå och ta en fika och köpa hem Ben&Jerry's så det kommer bli en riktigt go dag bokstavligt talat. Ha en bra dag och hoppas att ni inte blåser bort. Puss

Varmt till Lucia

 
Vi fick våra lucia rockar idag som vi ska ha på oss nu på söndag när det är lottning och på fredag då vi rider på stan. Så goa är de men i min tror jag faktiskt att det skulle få plats två till av mig i. De är super varma så vi lär inte frysa och i det här fallet är funktionen viktigast för det bli ju inte varmare precis. 
 
 
Fler än jag som tyckte jackorna var super goa.

Grå och suddig

 
Hej på er mina fina! Dagen har varit en sån där hemskt jobbig äckel torsdag. Blåst och regn när jag cyklade till skolan, fyra lektioner där ibland franska med en super trött och sur franskalärare och avslutade dagen med mattelektion. Sedan var det bara att cykla hem i stormen som dragit in med sånna vindbyar att man ibland bara cyklade på stället. Haha whoo vilken härlig dag! 
 
Menmen, har precis varit på lucia övning igen och tack och lov så var det inte bara jag som inte riktigt kunde sångerna än. Det blir att öva på dem så att jag kan dem helt tills på söndag då vi redan går vårt första lucia. Det ska bli kul och jag fick hem min lucia klänning i går. Insåg lite i sista stund att jag inte hade något som passade så var lite rädd att det inte skulle hinna komma. Men nu har jag allt fixat iallafall så det känns bra.
Nu ska jag gå och göra te och försöka få gjort lite historia innan Vikings börjar. Puss.

Never to old

Årets chokladkalender som jag köpte på Harrods i London, sjukt god choklad!
 
Det är redan onsdag och jag har inte bloggat någonting sen i torsdags förra veckan vilket är oerhört dåligt men det har bara inte blivit av. Haft annat att tänka på helt enkelt. 
Vi har gått in i December och det är bara underbart, julkalendern på tv och chokladkalender: saker man aldrig blir för gammal för. Det är nu och 20 dagar frammåt som så mycket ska hända och fixas och göras, men December är trotts allt min favorit vinter månad. Det är en del stress men också en himla massa mys och kärlek. 
 
Idag har jag ridit nu på kvällen och så har vi som ska gå Lucia fotats för tidningen. Jag och Elin blev lite sena så vi praktiskt taget rusade in i bilden så har ingen koll på hur jag såg ut eller hur det blev och tidningen brukar vara duktig (de få gånger jag varit med i den vill säga) på att välja ut den fulaste ;) Men jag hoppas på det bästa. Hoppas ni mår bra så hörs vi i morgon. Puss.
 
Ps. Angående mitt tal förra veckan så vet jag inte riktigt hur det gick. Jag tror det gick bra men har en minneslucka så kommer inte ihåg vad jag sa eller gjorde. Brukar bli så.

Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS