One Direction

Alltså herre gud vilken jäkla fantstiskt super mega asbra helg vi har haft!! Årets konsert var utan tvekan den bästa någonsin. 
 
Vi åkte upp i fredags efter skolavslutningen och stannade till på mcdonalds(så klart) på vägen upp. När vi kom fram till Stockholm checkade vi snabbt och smidigt in på hotell Scandic i kungens kurva och sedan var siktet enbart inatällt på One Direction. Så jäkla pepp på livet var vi och man fick tillbaks så mycket känslor sen förra året när vi gick från tunelbanan till Friends. Efter ett tags köande för att få tag i varsin tröja gick vi in i arenan och jag blev helt blown away. Scenen var så himla fin och så mycket dem. 
 
Förbandet var Five Seconds Of Summer. Jag kan väl inte så mycket om dem egentligen, hade hört två låtar tidigare och vissta att det var ett pojkband på 4 killar från Australien som One Direction parat om tidigare. Men de var riktigt bra och fyra otroligt söta pojkar som visste precis vad de skulle säga för att få en hel pojkbandsgalen arena att skrika rätt ut. Väldigt bra uppvärmning inför den riktiga konserten.
 
Att förklara för er hur konserte var är nog faktiskt omöjligt. Jag filmade själv flera videos för att kunna ta fram och och få tillbaks lite av känslan men det blir ganska mesigt i jämförelse med hur det verkligen var. Den känslan att stå där bervid min bästa vän och se våra fem pojkar igen var helt otroligt. Det är helt sjukt hur mycket man tar åt sig av vad de säger och gör. När det blinkar till kameran och säger "we love you Sweden" är det precis som de säger det direkt till en och det går verkligen rakt in i hjärtat. Men det är väl kanske inte så konstigt när det bettyt så mycket så länge. Vi sjöng och skrek till våra röster sprack och även då fortsatte vi att sjunga de låtar och texter vi kan vart enda ord av. När vi hoppade upp och ner, slängde ut med armarna över allt och skrek och var allmänt kaoutiskt lyckliga kollade folk snätt på oss det ska erkännas. Men just den kvällen brydde vi oss inte för där och då fanns det bara vi två och One Direction. Det finns verkligen inga ord för vad man kände den kvällen men mest av allt var det nog kärlek.
 
En otrolig konsert som slog alla förväntningar för min del, det var så bra och jag vet att även många vuxna som inte direkt var där för att se deras favoritband tyckte det var bra. Det var en väldigt bra konsert helt enkelt ingen tvekan om saken och att höra 60 000 tjejer skrika i 1000 decibel och veta att allas hjärtan slår för en enda sak. Vissa visar det mer än andra men vi var alla där för en enda anledning och det är att vi inte kan få nog av 5 killar och deras fantastiska musik. And we danced all night to the best songs ever!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright elessa.blogg.se
Emma Karlsson
Prenumerera via RSS